Bildirim
nokia e72 internetten film izleme..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hacam bildirim geldide, bu konuylan ne alakam var onu çözemedim :) -
quote:
Orijinalden alıntı: 2smoke
Hacam bildirim geldide, bu konuylan ne alakam var onu çözemedim :)
Bu konular hakkında bilginiz var diye biliyorum :-) :-) ayrıca bilgisayarci degilmisiniz bu konu hakkında da fikrinizin olma ihtimali yüksek diye düşündüm yanlismiyim :-)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onlyone12 -- 21 Mayıs 2014; 14:16:03 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet2630
quote:
Bu konular hakkında bilginiz var diye biliyorum :-) :-) ayrıca bilgisayarci degilmisiniz bu konu hakkında da fikrinizin olma ihtimali yüksek diye düşündüm yanlismiyim :-)
Malesef arkadaşım, hiç kullanmadığım ve bilgim olmayan bir cihaz. Kusura bakmayasın.. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet2630
quote:
Malesef arkadaşım, hiç kullanmadığım ve bilgim olmayan bir cihaz. Kusura bakmayasın..
Yok hocam est.yinede tşkr. Ederim saolasin :-)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef o cihazla film izlemeniz çok zor.
@ahmet2630 -
Core player isimli programı kurarsanız olması lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Yandex
Core player isimli programı kurarsanız olması lazım.
teşekkür ederim deneyeceğim hocam :))
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X