blackberry 8520 curve kullanıcısıydm 5 ay kullanıp sattım memnun kalmadım çnk.Nokia e72 white edition almayı düşünüyodm fakat gerek izlediim videolar gerek incelemelerden forumdan samsung galaxy ace de aklıma girdi.biliyorum aynı sınıfın telefonları değil çok farklılar ama samsung galaxy ace android olması açısından beni çekiyor ama 2.2 froyo ya rom atılması wersion güncellemesi dahili belleği vs gözümü korkuttu. siz ne dersiniz fikirlerinizi yazarsanız sewinirim.
NOT: Çok msj yazan we internette çok gezen biriyim
bu soruyu sizin gibi bende sordum forumda başka bir arkadaşta sormuş size şahsi fikrimi söyleyeyim ben e72den vazgeçtim sebebi sar değeri nokianın en yüksek sar değerine sahip telefonu, yani vücuda en çok zarar veren telefonlardan biri ben o sebepten dolayı vazgeçtim diğer yandan android uygulamaları bir yanda ovi mağaz diğer yanda doğal olarak bir sebep daha olmuş oluyor ace tercihi için
cok mesaj atan ve cok netten gezen biiri icin galaxy ace daha iyi tercih olur e72 nin ekrani kucuk ve dokunmatik degil internette gezinmek pek zevkli olmaz galaxy ace in ekrani kapasitif mesaj yazmak rahat olur