Şimdi Ara

NOKIA E90 COMMUNICATOR GELİYOR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İddia ve yorumlara göre Nokia Communicator E90 olarak ifade edilen telefonun Nokia 9500 ve 9300i modellerinin de dahil olduğu Communicator'ların yerini alacak yeni serinin ilk telefonu olacak.

Nokia E90'nın, 9500 ve 9300i modellerinden farklı olarak S80 değil S60 platformu üzerinde çalışacağı ve tasarım olarak da çok farklı olacağı da söyleniyor. Yandaki resimde görüldüğü gibi bir tasarıma sahip olacak Nokia E90 Communicator'ın, Nokia tarafından 29-30 Kasım 2006 tarihlerinde Hollanda'nın Amsterdam şehrinde düzenlenecek Nokia Mobility Konferansı'nda duyurulması bekleniyor.

Cihazın 800x300 piksel çözünürlüklü ekran, otomatik odaklamalı 2 megapiksel kamera, HSDPA, UMTS, EDGE ve W-LAN bağlantı seçenekleri gibi oldukça gelişmiş özelliklere sahip olacağı belirtiliyor.

Daha fazla bilgi ve resim içinwww.testmobil.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dbekri -- 27 Ekim 2006; 21:26:43 >

• e güzel olacaktır kullanıcısı kesınlıkle olur ii bir fiyatla gelirse
  • Ben bir resim göremedim
  • aynı haber mobile review sitesinde de var orda garip bi resim var.oraya bak

• Bu sefer dokunmatik olur inşallah
  • hele sukur nokia boyle bir telefon cıkarmaya karar vermis
  • Seri 80 zaten yazılım açısından çok dar bir platform du.Nokia nın kullandığı Symbian S60 V3 (ve daha iyisi ilk olarak N95 ile sunucakları future pack 1) yazılımı Allahtan her türlü ekran formatına destek veriyor.Communicator ün meşhur ajanda ve takvim özellikleriide ekleyip (sadece Communicator e özel) bu işletim sistemi ile çok iyi şeyler yapacaklarına eminim.Hem yazılım derdi ortadan kalkar hemde çok daha 'esnek' olur.
  • kesin dokunmatiktir çünkü 7710 bile dokunmatik ama bu telefon alacağıma gider dizüstü alırım daha iyi
  • nokia'ya bu isi abaratti sankipaylaism icin tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzeriStyle -- 29 Ekim 2006; 19:40:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tom_cLayn

bu da resmi tıklayın

kayık gibi veya aç otur üzerine çekyat misali
  • dizustu gibi
  • oh be bu haberi duyunca rahatladm 1seneden beri haberini bekliyodm en sonundaciktiginda piyasadaki en buyuk ve en iyi telefon olacagina eminim...
  • güzel cihazmış
    ama kullanıcı kitlesi farklı tabi...
  •  NOKIA E90 COMMUNICATOR GELİYOR!

çıkmasını bende merakla beklıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.