Şimdi Ara

Nokia geri dönüş için hazırlanmaya başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nokia yı nokia yapan kişiselleştirilebilen güvenli yazılımıydı. Symbian zamanının en kaliteli işletim sistemiydi. Şu an hala n8 kullanıyorum. Tamam artık internete bile giremiyorum ama geçtim blutooth ile dosya transfer edememeyi görüntülü görüşme yapamamayı her gün yapılan güncelleme ile çalışan programın bozulmasını. Bunlar bende olmuyor. Benim Herhangi bir yerde aynı ağa bağlı bir bilgisayara programsız kablosuz dosya aktarabildiğim bir telefonum var şarjım 3 gün gidiyor ve hala telefonum biri arayınca veya durduk yere kilitlenmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bu da farklı bir bakış açısı ama tartışılır.

• Efsane geri dönerse eskisi gibi kaliteli telefonlar yaparsa samsung lg ayfonun işleri zorlaşır.

• Gel be efsane

3310,6600,N73,N97 gibi telefonlarini kullandim.

O zamanlar icin akilli telefona yakin birsey varsa onlarda bu Symbian cihazlardi.

Nokia Symbian da fazla israrci oldu(Android ve İos buyuyup serpiliyordu o zamanlar),Meego isletim sistemine sahip guzelim N9 u cabucak silerek kendilerini tam olarak bitiren hamleyi yaptilar.

Bu yanlislari tekrarlamazsa Nokia eskiden kalan marka algisi sayesinde baya is yapar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MS ve Fanboyları için korkudan altına etme zamanı!

• quote:

Orijinalden alıntı: Enola

Nokia yı nokia yapan kişiselleştirilebilen güvenli yazılımıydı. Symbian zamanının en kaliteli işletim sistemiydi. Şu an hala n8 kullanıyorum. Tamam artık internete bile giremiyorum ama geçtim blutooth ile dosya transfer edememeyi görüntülü görüşme yapamamayı her gün yapılan güncelleme ile çalışan programın bozulmasını. Bunlar bende olmuyor. Benim Herhangi bir yerde aynı ağa bağlı bir bilgisayara programsız kablosuz dosya aktarabildiğim bir telefonum var şarjım 3 gün gidiyor ve hala telefonum biri arayınca veya durduk yere kilitlenmiyor.

Symbian güvenlik açığı bol olan güvenilmeyen bir işletim sistemiydi.Fakat insanlara bu açıklanamazdı direk olarak.Yazılımla uğraşanlar bunu bilirler zaten.Symbian eğer güvenli ve iyi bir yazılım olsaydı Nokia Meego ile işbirliğine gitmezdi ve bu yazılımın miladı dolmayıp halen geliştirilmeye devam ederdi.

• Android'i zamanında değerlendirebilseydi keşke Nokia.

• Eski dost düşman olmaz, gel hele yamacıma.

• Bakalım nasıl geri dönüş yapacak

• Ancak şöyle bir konfigürasyonda HERO telefon çıkartırsa olur.

Ekran 5.7 inç ve 2K Çözünürlük
    Ram 4gb
    İşlemci Snapdragon 820
    32 gb hafıza + micro SD
    16 mpx kamera
    8 mpx ön kamera
    3500 mah batarya

Fiyat: 400 USD + KDV + ÖTV = 1800 TL yapıyor yaklaşık.
    dolar = 3 tl olarak aldım ve FM Radyo da yok diye hesapladım.
    Yoksa en az 1900 TL oluyor.

Neticede, Nokia'nın en iyi kamera ve telefon mühendisleri Microsoftta çalışıyor. Bu ürünü de kendileri tasarlayıp foxconna ürettirecekler. Güncelleme destepş ne olacak, bunu hiç bilmiyoruz. Artık karşımkızda eski nokia yok ne de olsa. Bu kadar bilinmeyene 1900tl değer mi tartışılır.

• İlk olarak 3310i çıksa süper olmaz mı efsane geri dönüyor

• Nokia piyasaya tekrar girecekse bile Android gibi standart dandirizasyon bir işletim sistemiyle girmemeli. Bu şekilde giriş yaparsa piyasadaki standart Android üreticilerinden bir farkı kalmayacaktır. Nokia özüne dönmeli Android ' ten daha stabil ve ''çok daha güvenli'' olan Symbian ve Meego işletim sistemleri ile cihazlar piyasaya sürmeli. Amiral gemisi cihazlarda eskisinin aksine güncel donanımlar kullanmalı, aksesuarlarıyla , tablet ve telefonlarıyla kendi cihaz segmentini oluşturmalıdır. Piyasaya giriş sürecinde Nokia ' nın marka adı bile satılmasına yeter.
  • Yillardir surekli bir debelenme.5 senedir nokia geri dönüyor haberleri gormekten biktim.sonuc yok cunku olmuyor demekki.rafta telefonunu gormeden hicbir habere inanmiyorum.

• Eğer eskisi gibi tasarım yapıp android kullanırlarsa, Samsungun tahtını zamanla alırlar. Nokia'nın akıllı telefon tasarımları mükemmel ama yazılımı çöp nitelikteydi. Hala Nokia estetiğinde akıllı telefon yok gibi.. Nokia Lumia 950 bana göre çok estetik bir telefon bence..

• NOKIA GERI DÖNDÜ

nokia simdiden farkli bir isim ile cihaz cikara bilirdi bunu yapmamasinin bir nedeni var

Kac senenin markasidir nokia ismi bu isim olmadan yeni bir cihaz cikarmasi aptallik olurdu anlasmanin bitmesini bekleyip efsaneyi geri dondurme fikri herkezi coktan sardi herzaman unutmayinki son koz en buyuk kozdur nokia bunu osenenin amirallerine gore cok iyi deerlendirecek piyasaya dagilmis bircok elemani var hangi firmanin nasil bir donanimla gelecegin cok iyi biliyor ve ona gorede en guzel cihazini ve farkli bir tasarimi onumuze kaliteeiyle sunacagini cok iyi biliyorum

HOSGELDIN NOKİA

Küllerinden dogmak icin iyibir firsat

• Umarım hala arm 11 işlemci kullanmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mühendis Ahmet

Evet bu da farklı bir bakış açısı ama tartışılır.

beğenmesen almazsın olur biter!!!!!!!!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Windows10

Ancak şöyle bir konfigürasyonda HERO telefon çıkartırsa olur.Ekran 5.7 inç ve 2K ÇözünürlükRam 4gbİşlemci Snapdragon 82032 gb hafıza + micro SD16 mpx kamera8 mpx ön kamera3500 mah bataryaFiyat: 400 USD + KDV + ÖTV = 1800 TL yapıyor yaklaşık.dolar = 3 tl olarak aldım ve FM Radyo da yok diye hesapladım.Yoksa en az 1900 TL oluyor.Neticede, Nokianın en iyi kamera ve telefon mühendisleri Microsoftta çalışıyor. Bu ürünü de kendileri tasarlayıp foxconna ürettirecekler. Güncelleme destepş ne olacak, bunu hiç bilmiyoruz. Artık karşımkızda eski nokia yok ne de olsa. Bu kadar bilinmeyene 1900tl değer mi tartışılır.

hayır microsoft hepsini kapı dışarı etti geçen ay...

• Jollayı tekrardan bünyesine katıp meego projesine devam etmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Windows10

Ancak şöyle bir konfigürasyonda HERO telefon çıkartırsa olur.

Ekran 5.7 inç ve 2K Çözünürlük
    Ram 4gb
    İşlemci Snapdragon 820
    32 gb hafıza + micro SD
    16 mpx kamera
    8 mpx ön kamera
    3500 mah batarya

Fiyat: 400 USD + KDV + ÖTV = 1800 TL yapıyor yaklaşık.
    dolar = 3 tl olarak aldım ve FM Radyo da yok diye hesapladım.
    Yoksa en az 1900 TL oluyor.

Neticede, Nokia'nın en iyi kamera ve telefon mühendisleri Microsoftta çalışıyor. Bu ürünü de kendileri tasarlayıp foxconna ürettirecekler. Güncelleme destepş ne olacak, bunu hiç bilmiyoruz. Artık karşımkızda eski nokia yok ne de olsa. Bu kadar bilinmeyene 1900tl değer mi tartışılır.

Nokıa asla hepsını bır modelde toplamaz bırınde kamera ıyı olur bırınde bluetooth olmaz bırınde wıfı varsa nfc olmaz. Bu yuzden battı ya... adam gıbı bır model cıkaramadılar hep bırınde olan baska bır modelınde yoktu yazılım kısmı kadar bu tarafı da onemlıydı... once o zıhnıyet degısmelı...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.