Şimdi Ara

Nokia geri dönüş için hazırlanmaya başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Symbian zaten akıllı telefon işletim sistemiydi. Nokia'yı bitiren şey Symbian'dan ziyade Elop oldu. Adam gelir gelmez MeeGo'yu çöpe attı. Symbian'da ise sürekli düşük donanım kullanması oldu. Sistemi ARMv7 mimarisine optimize etseydi çok farklı hatta Android'e hız konusunda fark atan bir Symbian görebilirdik ama ısrarla düşük donanımda diretmesi Symbian'ı insanların gözünde yavaş bir işletim sistemi olarak görmelerine sebep oldu. Sonuç olarak WP ile Nokia kalkınamadığı gibi Symbianlı günlerini mumla aradı. WP ile şaha kalkacak söyle olacak böyle olacak diyenleri de gördük ama ettikleri lafları da bir bir yuttular. SystemApps diye dingilin teki vardı hatırlarsın belki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Microsoft ile yapılan anlaşma gereği sadece logosunu basar, üretim yapamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ulas.kndl

Microsoft ile yapılan anlaşma gereği sadece logosunu basar, üretim yapamaz.

2016dan sonra istediğini yapar symbian bile üretir gereksiz msajlar yazma

• Bir inat uğruna yaktı kendini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noki candır gerisi heyecandır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxKia

quote:

Orijinalden alıntı: Mühendis Ahmet

Evet bu da farklı bir bakış açısı ama tartışılır.

beğenmesen almazsın olur biter!!!!!!!!!!!!

Windows Phone ana konuda hani tartışıyordun beğenmesen almazsın olur biter diye aynısını yazıyon bi bitmediniz adamı rahat bırak tartışma onunla sanane

WİN Phone 2011-2013 çıktığında samsung iphone işler zorlamadı rahatladı onlar beğenmeyince

HTC Kullanıyorum arkadaki kapağı iphone gibi dokunuşları sanki

Samsung telefonu ateşledi yine

• quote:

Orijinalden alıntı: Hadi Patates Patates

quote:

quote:

Windows Phone ana konuda hani tartışıyordun beğenmesen almazsın olur biter diye aynısını yazıyon bi bitmediniz adamı rahat bırak tartışma onunla sanane

WİN Phone 2011-2013 çıktığında samsung iphone işler zorlamadı rahatladı onlar beğenmeyince

Bu mesajınız sanırım google translate çeviri ile yapılmış.
    Birşey anlayamadık.
    Nokia dönüşünü heyecanla bekliyorum.
    Bu mesajımıda 2010 yılında satın aldığım Nokia 6303 telefonumdan yazıyorum.
    Hala bir hatası yok cihazımın.
    Video dahi izliyorum. :)
    Tercihim ya Blackberry ya da Nokia olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: HAKANANKARA1975

quote:

Orijinalden alıntı: Hadi Patates Patates

quote:

quote:

Bu mesajınız sanırım google translate çeviri ile yapılmış.
    Birşey anlayamadık.
    Nokia dönüşünü heyecanla bekliyorum.
    Bu mesajımıda 2010 yılında satın aldığım Nokia 6303 telefonumdan yazıyorum.
    Hala bir hatası yok cihazımın.
    Video dahi izliyorum. :)
    Tercihim ya Blackberry ya da Nokia olacak.

Haklısın hocam acele yazmıştım yüzden oldu

Oyun oynayabiliyor mu kasıyor mu telefon mini küçük nerdeyse

• Geç olsun güç olmasın. Milletin 5 yılda aldığı yolu nokia 1 yılda alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batw0

Birkaç sene kadar Amiral gemi modellerinde Piyasayı takip ederek İnsanların ne istediğini, neleri gereksiz gördüklerini, en fazla neye ihtiyaç duyduklarını Mühendislerden yada diğer Android cihazlardan değil de bizzat son kullanıcılardan, forumlardan, internet sitelerinden.. Kendilerine pay çıkarmalıdırlar. Bu android ekosisteminde kendilerine kalıcı bir yer edinmeleri için en başta Fiyat/Performans/Destek/Yenilikçi Tasarım ve şıklık peşinde olmaları gerekiyor.

Sorun insanlara dinleyin.. 4k-2k ekran değil istedikleri, ceplerinde powerbanklar ile dolaşmak zorunda kalmayacakları sistemler geliştirin. 1080p/720p ekrana 4k ve üzeri batarya koyun, piyasada ki en iyi işlemciyi yerleştirin. Edeceğiniz karı minimuma çekin ve nasıl satılacağını kendi gözlerinizle görün. Sırf Nokia isminden dolayı bile böyle bir cihazın milyonlar satacağına eminim.

Kesinlikle kullanıcı deneyimini dikkate alacaklardır aksi olursa zaten çok güçlü rakipleri pazardan pay vermez.

Nokia bu ülkede sevilen bir marka oldu hep. İsterim iyi olmalarını, ürünlerinin bana hitap etmesini.

• Arkadaşlar ben size şunu söyleyeyim. Her ne kadar mobil cihazlar bölümü satılsa da Nokia'yı Nokia yapan ana ekip hala iş başında. Apple gibi Foxconn'a ürettirip 1 yıl içinde düzgün bir satış ağı kurarlarsa bence yeniden efsane günlerine erişirler. Sadece 1 giriş, 1 orta ve 1 üst seviye telefon çıkarsalar yeter fazlasına gerek yok.
  • Nokia alırdık kusur bulamazdık tekrar efsane olacak

• Herkes seneler öncesinin nokia kalitesinden bahsetmişte, yakın zamana bakın son yıllarda hiçbir gelişme gösteremediler.. Ayrıca rakipler çok güçlü geri dönüş fiyasko olur, başka sektöre yönelsinler geçkti artık. Zamanında 1 numara iken finansal karı cebe atmak yerine biraz ar-ge'ye yönelselerdi belki başlarına bu durum gelmezdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNF0RGIVEN -- 17 Ağustos 2015; 23:54:17 >
  • Android piyasasına girdikten 1-2 sene sonra htc ve sony'nin biraz önüne geçip samsung'la yarışacağını düşünüyorum. Bunun için güncel donanım ve rakiplerinden iyi kamera sunması şart.
  • Geçen internette meego işletim sistemli n950 telefonunu gördüm. görür görmez vuruldum telefona... ama N950 modelini kısıtlı sayıda üretip geliştiricelere verdiğini, kullanıcılar içinse klavyesiz N9 modelini sunduğunu duyunca hüsrana uğradım. İnsallah Nokia 2016 sonrası N950 gibi meego lu, yüksek donanıma sahip, yandan klavyeli telefon üretip kullanıcılara sunar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalikitci -- 13 Ağustos 2021; 1:28:10 >
  • nokia geri donsun,samsung un isleri fena bozulacaktir,demedi demeyin,bir yanda yenisini seneye yapariz diyen bir sirket diger yanda en iyiyi vermeye calisan bir sirket,tabi fiyat politikasi da onemli

• Nokiadan sonra cep telefonu bültenlerini takibini bıraktım be :(

• Şöyle son nesil işlemci ile, güzel bir batarya, ekran ve tasarım ile, ayrıca TouchWiz gibi kendine özel bir arayüz ile çıkarsa kesinlikle tutar.

• Katalikitci kullanıcısına yanıt
    Ahh hocam ya N950 Aşık olduğum bir cihazdi maziye döndürdün beni

• Uygun fiyatlı, hızlı ve sağlam telefonlarınla gel Nokia reis.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.