Şimdi Ara

NOKIA GPS SİSTEMİ ve NAVİGASYON KULLANIMI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
4
Favori
90.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefona kurdum bakalım yarın Ankara-İstanbul arasında testini yapacağım umarım iyi çalışır.
  • Garmini bulutlu ve bazanda açık bir havada Rota Hesaplatarak İstanbul Boğaziçi Ünivertsitesi Kapmüsünden Ankara Kızlay'a denedim yol üstündeki dinlenme tesisleri,viyadük,tünel vs. görüntüleme ve sesli ikaz sistemi çok başarılı bence program gayet başarılı ancak şarjı iyi yiyor, benden 9,5/10 aldı.
    Nokia'nın programı ile boşyere uğraşmayın kurun garmini keyfinize bakın
  • her geçen zamanda geliştirilen haritayla çok daha iyi olacak.

tek eksiği kıyı şeritlerinin biraz eksik oluşu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilengiz

quote:

Orjinalden alıntı: tgezer

baştan sona her şeyi tam olarak yaptım dosyaları karta kopyaladım ama .. sis dosyasını çalıştırınca dosya bozuk hatası veriyor ...

herşeyi buradan yap

http://www.reis-ieagles.com/ozel-programlar/garmin-mobile-xt-v4-20-20-kurulum-kilavuzu-by-reis-i-eagles-t25.html

aynen oradaki gibi yaptım .. ana sis dosyasını kurarken dosya bozuk hatası verdi yine ..

• Arkadaşlar bu gps navıgasyon ıcın bır ucret oduyormusunuz??
    Yenı telefon alacagım,
    800lıra butcem var.Wıfılı ve gps'lı bır telekfon onerırımısınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: R`meRt

Arkadaşlar bu gps navıgasyon ıcın bır ucret oduyormusunuz??
    Yenı telefon alacagım,

ödemiyorsun ..

E66 veya biraz daha bekleyip samsung i850
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: R`meRt

Arkadaşlar bu gps navıgasyon ıcın bır ucret oduyormusunuz??
    Yenı telefon alacagım,

ödemiyorsun ..

E66 veya biraz daha bekleyip samsung i850

E66 da kızak problemı yasanabılırmıs dıyorlar dogrumudur?Suan kullandıgım telefon samsung ve ıyı guzel hos ılk zamanlar cok sevsemde ısınamadım bır turlu.

Baska onerebılecegınız bır model varmı?Butceyı arttırabılırım bır mıktar daha

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ilengiz

quote:

baştan sona her şeyi tam olarak yaptım dosyaları karta kopyaladım ama .. sis dosyasını çalıştırınca dosya bozuk hatası veriyor ...

herşeyi buradan yap

http://www.reis-ieagles.com/ozel-programlar/garmin-mobile-xt-v4-20-20-kurulum-kilavuzu-by-reis-i-eagles-t25.html

aynen oradaki gibi yaptım .. ana sis dosyasını kurarken dosya bozuk hatası verdi yine ..

telefonunda sorun var galiba.hard format at.

sonra dene.çünkü dosyalar sağlam

• A-GPS ile GPS ile arasında ne fark var ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orkun.T

A-GPS ile GPS ile arasında ne fark var ?

Yanlış bilmiyorsam eğer A-GPS(yardımlı GPS'de deniyor) baz istasyonlarındanda yardım alarak yerini tam olarak bir kac cmlik sapmayla buluyor gprs kullandığı için azda olsa bir miktar ücret ödüyorsun. Diğer türlü GPS olayıda sadece uydulardan alınan bilgi sayesinde yerini tesbit ediyor. Bu zımbırtınında hata payı biraz daha fazla oluyor sanırım. Yanlış biliyorda olabilirim :D
  • merhaba arkadaslar dün N95 8gb aldım navigasyonuda kurdum süper oldu EMEGİ geçen HERKESE TESEKKURLER cidden super bi çalışma.

N95 kullananlara bi sorum olacak web Browser olarak ne kullanıyosunuz ?? önereceginiz bişey war mı? 2. olarakta Ngage oyun indirebilecegim bir yer war mı ? yardımcı olursanız sevinirimm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: chn-24

merhaba arkadaslar dün N95 8gb aldım navigasyonuda kurdum süper oldu EMEGİ geçen HERKESE TESEKKURLER cidden super bi çalışma.

N95 kullananlara bi sorum olacak web Browser olarak ne kullanıyosunuz ?? önereceginiz bişey war mı? 2. olarakta Ngage oyun indirebilecegim bir yer war mı ? yardımcı olursanız sevinirimm...

hayırlsıı olsun dostum iyi günlerde kullan

orjinalini kullanıyoruz yada opera var.tavsiye ederiz.genelde herkes kullanıyor
  • Garmini reisin tarifi ile V.50'ye yükselttim çok daha iyi oldu emeği geçenlerin elleri dert görmesin :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orkun.T

A-GPS ile GPS ile arasında ne fark var ?

Bu konuyu bende merak ediyorum, n78 almayı düşüyorum ve onda A-GPS var. Buradaki gibi ücretsiz kullanıp kullanamayacağimizi merak ediyorum. A-GPS ler sadece Gsm hattı uzerinden mi yön bulurlar yoksa hem normal GPS uydularıyla, hemde gsm uzerinde yardım alarak mı ?

Eğer sadeec gsm uzerinden ise buna sahte GPS diyebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 25 Eylül 2008; 23:02:56 >
  • arkadaslar 3 gün önce kurdum navigasyonu cok guzel calısıyor yalnız turkce seslendirme yok yardımcı olursanız sevinirim??
  • quote:

arkadaslar 3 gün önce kurdum navigasyonu cok guzel calısıyor yalnız turkce seslendirme yok yardımcı olursanız sevinirim??

hangi programı kurdun
  • dostum garmin mobile XT version 5.00.00s60.9

dostum ilk açılışta dili seçtim snra sesi seçtigin alan boş olarak görünüyordu
    menuden ayarlara girip ordaki ses dosyasının içindeki sesli uyarıda açık suan
    ses klasoru filan warsa içinden alıp yollayabilirseniz aradım nette bulamadım sadece ses dosyası olarak bulamadım
  • Dostlarım n78 cihazım var içinde nokia maps mevcut . üstüne garmini yüklesemmiki? Daha çok verim alırmıyım?
  • quote:

dostum garmin mobile XT version 5.00.00s60.9

dostum ilk açılışta dili seçtim snra sesi seçtigin alan boş olarak görünüyordu
    menuden ayarlara girip ordaki ses dosyasının içindeki sesli uyarıda açık suan
    ses klasoru filan warsa içinden alıp yollayabilirseniz aradım nette bulamadım sadece ses dosyası olarak bulamadım

açılışta dili seçtikten sonra mutlaka karşına ses olarak Türkçe çıkmalıydı.kurulum dosyanda ses dosyaları silinmiş.

buradan kur....

http://www.reis-ieagles.com/ozel-programlar/garmin-mobile-xt-v5-00-kurulum-kilavuzu-by-reis-i-eagles-t25.html

• quote:

Orjinalden alıntı: sandburn

Dostlarım n78 cihazım var içinde nokia maps mevcut . üstüne garmini yüklesemmiki? Daha çok verim alırmıyım?

GARMIN en iyisidir bence...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.