Şimdi Ara

NOKIA GPS SİSTEMİ ve NAVİGASYON KULLANIMI (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
4
Favori
90.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öyle yapıyorm :D
  • neden silinmiyo ki ben sildim programa da bi zararı olmadı..
  • Şimdi garmin 5 i yokledim resisin sitesindeki anlatım ile, telefonum N78 imzadanda anlaşılacaği gibi. Uygulamalardan acıyorum garmin diye acılıs ekranı geliyor ama 1-2 sn sonra hemen kapanıyor menuye geri donuyor. Siz hiç yasadınızmı bu proglemi 2 defa silip yeniden kurdum ama cözemedim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: virtue28

Şimdi garmin 5 i yokledim resisin sitesindeki anlatım ile, telefonum N78 imzadanda anlaşılacaği gibi. Uygulamalardan acıyorum garmin diye acılıs ekranı geliyor ama 1-2 sn sonra hemen kapanıyor menuye geri donuyor. Siz hiç yasadınızmı bu proglemi 2 defa silip yeniden kurdum ama cözemedim ?

Kardeş Cihazına 4.20 versiyonunu kur
  • Bende reisin anlatımındaki son sürümü kullanıyorum hiç bir sorun yok sorunsuz çalışıyor.Belki adımlardan birini yanlış yapmışsındır daha dikkatli ol
    quote:

Orjinalden alıntı: virtue28

Şimdi garmin 5 i yokledim resisin sitesindeki anlatım ile, telefonum N78 imzadanda anlaşılacaği gibi. Uygulamalardan acıyorum garmin diye acılıs ekranı geliyor ama 1-2 sn sonra hemen kapanıyor menuye geri donuyor. Siz hiç yasadınızmı bu proglemi 2 defa silip yeniden kurdum ama cözemedim ?
  • Adımları bastan yapıp yuklediğimde bu sefer oldu.

Güzel programa benziyor, bağlanti hızına simulatorunu de inceleyeyim biraz bakalım nasılmış.
  • bende de aynı sıkıntı oldu acaba neyi farklı yaptınız da düzeldi
    teşekkürler
  • arkadaslar,
    reis'in anlatmina göre garmin kurulumunu yaptim. enson "root klasörü içindeki 2 klasörü ve uygulamayı direkt karta atın" diyor. Fakat, iki kez yapmama rağmen private klasörünü hafiza artina atamadim. PC Suite "buraya kopyalayamazsiniz" uyarisi veriyor. pro'yu tel'e kurdum ama uyduyu bulamadi gitti...
    Bu private klasörü olmazsa olmaz mi, eğer öyleyse karta nasil atiyoruz?

bu vesile ile reis arkadaşa çok teşekkürler
  • pc suitte değil usb veri girişi şeklinde yap
  • Merhaba, bende 6210 navigator var.Bu telefon s60 v3 içeriyor.Garmin'i telefonumda kullanabilirmiyim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: forcebjk

Merhaba, bende 6210 navigator var.Bu telefon s60 v3 içeriyor.Garmin'i telefonumda kullanabilirmiyim ?

olması lazım bi dene
  • Merhaba, kurdum ve program çalıştı.Açılışta sorun yok ancak gps bulunamadı bluetooth un açık oldugundan emin olun falan dedi.Bluetooth da açtım ama yine aynı sorun..Bu arada ayarlardan gps bul olayınıda yaptım yine bulamadı..
  • garmini 6110 ve 6210 telefonuma kurdum sorunsuz çalıştı 10 sn.de uyduları buluyor bugün istanbulda 5 adresin navigasyonunu yaptım beni kapı numarasının önüne kadar götürdü. nokianın orjinal navigasyonunda iş yok ama garmini yüklemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: forcebjk

Merhaba, kurdum ve program çalıştı.Açılışta sorun yok ancak gps bulunamadı bluetooth un açık oldugundan emin olun falan dedi.Bluetooth da açtım ama yine aynı sorun..Bu arada ayarlardan gps bul olayınıda yaptım yine bulamadı..

ayarlar...sistem...uzakgps olarak yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: halilakdere

garmini 6110 ve 6210 telefonuma kurdum sorunsuz çalıştı 10 sn.de uyduları buluyor bugün istanbulda 5 adresin navigasyonunu yaptım beni kapı numarasının önüne kadar götürdü. nokianın orjinal navigasyonunda iş yok ama garmini yüklemenizi tavsiye ederim.

garmin çok iyi
  • birde araba ile giderken sesli navigasyonun bir iki yeniden rota hesaplamasından sonra dönemeç veya yol ayrımlarına yaklaştıkça ''sola dön sola dön''diyerek dönüş yapana kadar sürekli ikaz etmesi deli ediyor
  • saol dostum cok işimi gördü..
  • nokia maps 37 mblık harita çıkmış, ben yeni görüyoda olabilirim :D
  • garmin yükleyen arkadaşlar bir adrese giderken kontör gidiyormu
    gps ile
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.