Şimdi Ara

NOKIA GPS SİSTEMİ ve NAVİGASYON KULLANIMI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
4
Favori
90.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün komşu E66 almış, baktım içinde GPS var, bir uyduya bağlanayım dedim... Aaaaa bir saniyede bağlandı... Benim N95 8GB ile bağlanmam, bizim sokakta, 5 dakkayı buluyordu. Açtım benim telefonu yok abi, aynı... Bu arada V20 var..

Hemen E66'da yardımlı GPS vesaireyi kapattım, telefonu yeni almışlar ne işe yarar bilmiyorlar, telefonu açtım kapadım.. bu sefer uyduya bağlanmakta biraz gecikti, sadece 5 saniyede... Yine benim N95'i açtım kapadım, yok abi... bağlansın diye 5 dakka bekliyorsun...

İşim aceleydi, fazla uğraşmadım ama bozuldum, ben bu telefonu birazda GPS için almıştım... Yani eski E65 ve Royalteki yani iki aleti taşımamak için neyse...

Bu güne kadar acil gerekli olduğunda yine N95'i Royaltek ile kullandım, hem de araçlarda ön cama koyuyorum daha rahat oluyor....

Bu konuda deneme yapan arkadaşlar olursa buraya yazarsa sevinirim... bilmiyorum N95 satıp bir E66 mı alsam.

Düzeltme

O gün aceleyle yaptığım deneme beni yanıltmış, önceki gün aldım iki telefonu, ince ince yaptım denemelerimi... sonuç: hiç bir fark yok... yardımlı GPS açılınca ikiside hızlanıyor... yoksa aynı...

Herkesten özür....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersoyb -- 20 Aralık 2008; 8:34:52 >

• Çok güzel bir paylaşım tam aradığım şeydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ersoyb

Dün komşu E66 almış, baktım içinde GPS var, bir uyduya bağlanayım dedim... Aaaaa bir saniyede bağlandı... Benim N95 8GB ile bağlanmam, bizim sokakta, 5 dakkayı buluyordu. Açtım benim telefonu yok abi, aynı... Bu arada V20 var..

Hemen E66'da yardımlı GPS vesaireyi kapattım, telefonu yeni almışlar ne işe yarar bilmiyorlar, telefonu açtım kapadım.. bu sefer uyduya bağlanmakta biraz gecikti, sadece 5 saniyede... Yine benim N95'i açtım kapadım, yok abi... bağlansın diye 5 dakka bekliyorsun...

İşim aceleydi, fazla uğraşmadım ama bozuldum, ben bu telefonu birazda GPS için almıştım... Yani eski E65 ve Royalteki yani iki aleti taşımamak için neyse...

Bu güne kadar acil gerekli olduğunda yine N95'i Royaltek ile kullandım, hem de araçlarda ön cama koyuyorum daha rahat oluyor....

Bu konuda deneme yapan arkadaşlar olursa buraya yazarsa sevinirim... bilmiyorum N95 satıp bir E66 mı alsam.

N95 8gb ın son versiyonuyla açık havada 1.30 dakikada bağlandım.

• BEN İLK SAYFADA DENİLEN HER ŞEYİ YAPTIM.PROGRAMI KURDUM.FAKAT UYGULAMALAR A GELEN GMOBİLEXT PROGRAMINI BİR TÜRLÜ ÇALIŞTIRAMADIM.BU ARADA CİHAZ NOKİA N85
    BANA YARDIM EDECEK BİR BABAYİGİT ARAYORUM...
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.......
  • telefonuma yükledm sistem çok güzel çalışıyor. yalnız bir sorum olcak, isviçre haritasını hangi linkte bulabilirim? iki haritayı aynı anda kullanabiliyor muyum?
  • paylaşımlar için teşekkür ederim. nokia 6680 telefonuma garmini yuklemeyı basaramadım.dosya için bozuk uyarısı veriyor. önceki sayfalarda bır arkadasımız 6680 de gayet guzel kullandıgını yazmıs. su an tomtom yukledım fakat harıtası cok eskı. 6680 konusunda yardımınızı beklıyorum. tesekkurler.
  • bence garmın ın yeni sürümünü denemelisin.eski programını tamamen kaldırdıgından emin ol.önceki sayfalara iyi göz at.zira seninle aynı problemi yaşayanlar vardır diye düşünüyorum.
  • 5800da calısırmı burdaki anlatımla garmin?
  • evet benımle aynı problemı yasayan(6680) bır ıkı arkadas yazmıs ama acaba cozum bulabıldılermı. özellikle onlardan onlardan yardım beklıyorum. bulabıldıgım en yenı surumude denedım ama hep dosya bozuk uyarısı verıyor. telefonu kartı komple formatladım. soyle soylıyım telefonda rehber hafızası bıle sılındı :) ama gene aynı uyarıyı verıyor.
  • Garmin için ingiltere haritasını bulabilirmiyim?
  • hocam garmin hangi telefonlarla uyumlu ?
  • arkadaşlar bu 5800 de hangi sistem çalışıyo symbian kaçı yüklüycez yaniee....
  • Garmin cok guzel gercekten.

Fakat haritayi o buyuk dosya olarak koymama ragmen, adreslere girdigimde detaylı harita istiyor; adres girip beni oraya yonlendir diyemiyorum.
    Sorunu yasayanlar nasil cozdu bunu?
  • garmin 4.20 versıyonunu yukledım gps cıhazı bulunamıyor hatası verıyor nokıa mapsdede gps calısmadı benım cıhazın gps sımı arızalıdır nokıa e66
  • quote:

Orjinalden alıntı: virtue28

Şimdi garmin 5 i yokledim resisin sitesindeki anlatım ile, telefonum N78 imzadanda anlaşılacaği gibi. Uygulamalardan acıyorum garmin diye acılıs ekranı geliyor ama 1-2 sn sonra hemen kapanıyor menuye geri donuyor. Siz hiç yasadınızmı bu proglemi 2 defa silip yeniden kurdum ama cözemedim ?

Yanılmıyorsam klasorun ısmı root tu rootun ıcındekı klasorlerı dırek telefona atıp kurulumu yapıcaksın root klasorunu dırek atarsan bu sekılde acılacak gıbı oluyor ama acılmıyor aynı sorunu yasadım ve şimdi calısıyor ama program calısıyor benım gps arızalı galıba gps bulunamadı dıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur-d -- 11 Mart 2009; 12:31:49 >

• garmin arka planda bi programı açık bırakıo sanırım. bu doğru mu. garmin kapalı bile olsa şarzı çok yiyo gibi
  • 4.20 versıyonunda boyle bır durum yokmus

benım telefonuda dısarıdada denedım gps calısmadı anlasılıyokı benım cıhazın gps sı calısmıyor zaten sogudum cıhazdan hafta sonu 6220 cls ıle takas yapıcam lanet olsun sana e66
  • root u değil içindekileri direk karta atacaksınız..
  • 5320 ile olmuyor mu_?

• küba haritası arıyorum garmin için nokia n95 8gb telefonum var
    şimdiden teşekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SİBAR -- 7 Nisan 2009; 22:22:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.