Şimdi Ara

Nokia Here Maps, Appstore'da yerini aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  

Nokia'nın Here Maps uygulaması Appstore'da yayınlanarak iOS işletim sisteminin alternatif harita uygulamaları arasındaki yerini aldı.

Finlandıya'lı üreticinin tasarım anlayışını iOS platformuna taşıyan HTML 5 tabanlı Here Maps, şirketin sahibi olduğu NAVTEQ'nun verileri ve kişisel noktaları kaydetmeye imkan tanıyan Here.net portalı desteğiyle iOS kullanıcılarına sunuyor. Nokia'nın web tabanlı haritalarındaki özellikleri bünyesinde barındıran uygulama, belirli bir bölgeyi çevrimdışı kullanabilmek için saklayabiliyor. Toplu taşıma, otomobil ve yaya gibi ulaşım seçeneklerine yol tarifleri sunabilen  Nokia Here Maps, sesli navigasyon hizmetini de bünyesinde barındırıyor. Ancak, söz konusu sesli navigasyon sistemi şu an için sadece İngilizce dil seçeneğiyle hizmet verebiliyor.

Android ve Firefox platformları içinde yayınlanması beklenen Here Maps'ın Android platformunda Google'ın haritalarına karşı ne kadar başarılı olacağını tahmin etmek zor. Ancak, harita konusunda sıkıntılar yaşayan iOS platformunda kendi kullanıcı kitlesini oluşturacağını söylemek yanlış olmayacaktır. Ücretsiz olarak sunulan Nokia Here Maps'a Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz.  

• aşırı iyi olmuş

ios 6 kullanıp google maps'ten yoksun olanlara ilaç gibi gelecektir. canlı trafik durumu da var
  • hadi symbiancılar bunuda açıklayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

aşırı iyi olmuş

ios 6 kullanıp google maps'ten yoksun olanlara ilaç gibi gelecektir. canlı trafik durumu da var

Canlı trafiği nerden açıyoruz hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataberk3612

quote:

Orijinalden alıntı: defected

aşırı iyi olmuş

Canlı trafiği nerden açıyoruz hocam ?

sağ alt kısımdaki butondan

live traffic seçeneği var
  • Yandex maps forever

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çoğu bilgi eski..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi oldugu alanlardan birini neden rakip platforma ucretsiz cikartir ki

• quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

En iyi oldugu alanlardan birini neden rakip platforma ucretsiz cikartir ki

Çoğu Bilinçli Nokia Kullanıcısı Nokia'nın bir İskandinav üretici olduğunu bilerek Nokia'yı tercih eder.Eğer bunu bilmiyen varsada öğrenmiş oldu.Ve en önemlisi İskandinav kültürü yararlı olacak şeyleri paylaşmayı sever kendi kafamdan uydurmuyorum okursanız öğrenirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: römercan

Yandex maps forever

Yandex Maps'in harita sağlayıcısı da Navteq yeni adıyla Here Maps :) sağ alt köşeye tıklarsan harita detaylarında görebilirsin

• Adamlar halâ 5 sene öncesinin uydu görüntülerini kullanıyor mobilde. Daha komiği desktop here.com'da uydu görüntüleri güncelken mobilde herkesin ortak derdi yeryüzü tarih öncesi adeta. Rezalet.

• Konuyu takip ediyorum. HERE Maps yönünde hata bildirim başlığı var ilgileniyorsanız eğer

NOKIA & HERE Maps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 29 Kasım 2013; 21:59:58 >
  • yandex + google map
  • "Ancak, harita konusunda sıkıntılar yaşayan iOS platformunda kendi kullanıcı kitlesini oluşturacağını söylemek yanlış olmayacaktır."

Habercilik ile yorumculuk çoğu zaman karıştırılıyor. Gerçekten editörlerin CV'lerini incelemek ve ona göre bazılarının haberlerini okuyup diğerlerini göz ardı etmek istiyorum. Haberi kimi zaman doğru kimi zaman yanlış içerikle veriyorsunuz buna alıştık ama sonuna reyting amacı güden ve insanları birbirine düşürecek cümleler yazmanız artık kaçınılmaz oldu ve habercilik anlayışı için etik dışı bir harekettir.

Açıkcası bulunduğum il içerisinde iOS yerleşik haritası beni henüz yüzüstü bırakmadı. Umarım firmalar artık aynı altbirimleri kullanarak ufak varyasyonlu uygulamalar çıkarmaktan kaçınır da gerçekten işe yarayacak işler görürüz. Mobil uygulama sektörü özellikle büyük firmaların elinde çok yerinde sayıyor son iki yıldır.

• Sanirim kaldirilmis storeden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bende indiremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru1ns -- 29 Kasım 2013; 23:27:35 >
  • Aradim ama bulamadim bende. Marketten kaldirilmis

• Düzgün çalışmıyordu zaten; düzeltip yeniden eklerler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.