Şimdi Ara

Nokia, HTC, Samsung exclusive uygulamalar artık herkesin ;) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
3
Favori
5.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: blacksss

quote:

Orijinalden alıntı: expo-9009

quote:

Orijinalden alıntı: blacksss

Nokia lumia 920 ye htc beats audio yukleyebilirmiyiz çözünürlük izin verirmi

Beats audio telefonun icindeki bir cipde bulunur yukleyemezsin , Yazilimini yuklesende verim alamazsin + beats audio nun cözünürlükle alakasi ne ?

Dostum sysapp pusher uygulamasında zaten bu uygulamalar yükleniyor maalesef 920 çözünürlüğü diğer bütün telefonlardan farklı uygulamalar bu çözünürlüğe uyumsuz yazıyor.birde bende one x vardı onda da sadece beats audio yazılımı var veçok güzel ses veriyordu

Dostum ben yanlış bilgilendirmiş olmayım ama beats audio cihazın içindeki çipe bağlı diye biliyorum , dediğin gibi yazılım yüklense bile sadece ses ayarlarını değiştirir diye düşünüyorum ama araştırmak lazım .
    Dün bir forumda şunu görmüştüm , oradaki arkadaş da çipe bağlı olduğunu söylüyordu. link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expo-9009 -- 26 Ağustos 2013; 0:05:30 >

• Bu sayede pro cam 820'ye de yuklenir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu programı telefona atmamız gerekiyor muydu?

Ben telefona atmadım?proxy ayarını yaptım , hiç proxy kapatmadım , direk kurdum here drive+ bi sıkıntı olmadı.Zaten ücretsiz diyordu?
  • Utku kullanıcısına yanıt
    aynı şekilde 720'yede yükleyebilirmiyiz?
  • beyler 8x e pro cam kurmuşlar , 8s e kurabilen oldumu ?
  • İşe yarasın yaramasın bu hafta sonu nokia ya beats yüklemeyi denicem.sonucunu yazarım burdan.yüklenenebiliyor mu, yükleniyorsa değişiklik varmı diye

• L620 ye beats yukledim sonunda,deneme daha yapmadım.ilgilenen arkadaşlara duyurulur

edit;
    denemelerin sonucu; maalesef çalışmıyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumuu -- 29 Ağustos 2013; 22:48:50 >
  • 8s e kurduğunuzu farz edelim şöyle bir sorun olabilir.Ben L620 e kurdum video çekimlerinde problem var ayrıca foto çekimlerinde belirli değerlerin üzerine çıkmıyor 5mega piksel olduğu için herhalde.Çekilen videolar da oynatılırken atlama ve takılmalar yaşanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebanuba

8s e kurduğunuzu farz edelim şöyle bir sorun olabilir.Ben L620 e kurdum video çekimlerinde problem var ayrıca foto çekimlerinde belirli değerlerin üzerine çıkmıyor 5mega piksel olduğu için herhalde.Çekilen videolar da oynatılırken atlama ve takılmalar yaşanıyor.

zaten dediklerine göre uygulamayı kurunca video çekmiyormuş 8s de .. benim kurmak istememdeki amaç zaten 5 mp yi iyileştirmek yani daha yüksek mp kalitesinde olamaz zatende belki iyileştirme olur diye düşünmüştüm
  • Procam 8s'e kurdum

Sonuç: procam kalite olarak zayıf maalesef

Camera360 uygulaması daha iyi çekiyor gibi...

• Güzel konu : =
  • Ananiyola ye ye

• Arkadaşlar yöntem enggellendı,şuan farklı yöntemle kurabılıyormuyuz uygulamaları ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: generix_1990

Arkadaşlar xda-developers forumlarından alıntı yaparak haberi paylaşıyorum.

https://www.dropbox.com/s/3m4q04ihyxokuyy/Nokia%20Portal.zip

1.Yukarıdaki linke tıklayıp ekteki dosyayı indirdikten sonra setup.exe'yi çalıştırın.
    2.Açılacak programdaki yönergeleri izleyin. Program sizin adınıza gereken her şeyi yapıyor, gerekli komutları oluşturuyor ve gerekli programları eğer bilgisayarınızda yoksa yüklüyor.

HTC cihazımda şu an Here Drive+, Nokia Cinemagraph, Nokia Creative Studio ve Samsung'un fotoğraf düzenleme uygulamalarını yükledim. Nokia Müzik uygulaması ise çözünürlük uyumsuzluğundan dolayı yüklenemedi. Forum da bununda çözülebileceği fakat yükleme sorunları olacağından bahsediliyor.

Takıldığınız bir şey olursa sorabilirsiniz, herkese kolay gelsin

Programın kullanımı kısaca anlatmak gerekirse. Uygulamayı yükledikten sonra karşınıza ekteki ekran gelecek.
    Buradan adımları sırasıyla uygulamamız gerekiyor. Örnek ekran çıktısı HTC üzerine Nokia Exclusive uygulamaları kurmak içindir.

Nokia, HTC, Samsung exclusive uygulamalar artık herkesin ;)

*İlk 5 adım çok basit adımlar. Kendi telefon markamızı ve indirmek istediğimiz firmanın bilgisini giriyoruz. Fiddler2 programını yüklüyoruz hile için ki uygulama üzerinde install ve launch dememiz yeterli o her şeyi halledecek. İlk 5 adım bilgisayar üzerinde yapılacak adımlardı. 6.adımdan itibaren bütün işleri telefon üzerinde yapacağız.

*6. adım ve sonrasında resimli anlatım var program içinde. Nasıl yapılacağı anlatılmış.

*Burada kilit nokta. 11-12-13.adımlar. Proxy aktifken mağazaya girip Here veya Nokia diye arama yapıp uygulamayı buluyoruz veya QR kodu taratarak da gidilebilir. Programı yükle ekranına geldiğimizde Proxy'i kapatıp ondan sonra "Yükle" tuşuna basmamız gerekiyor.
    Uygulama kurulduktan sonra Proxy'i açabilir ve diğer uygulamaları arayıp bulduktan sonra yine yükleme adımında proxy'i kapatmalısınız.

hocam şu linklere bir el atın lütfen hiçbir yerde bulamadım şu Nokia Portal uygulamasını

• takip
  • Mix radio kurulabiliyormu acaba bu yolla?
  • Aynen hocam bir el atın linle başka siteden indirdim ama olmuyor viruslu galiba net gitti klavyenin ışığı yanıyor ama çalışmıyor bir el atın lütfen

• Link bekleniyor...
  • Bu fiddler ile yükle ibaresine kadar geliyorum fakat yükleme işlemi olmuyor. Programa bağlıyken hata veriyor programdan ayrılıncada işlem yapmıyor. Patladı heralde bu olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rza_35

Bu fiddler ile yükle ibaresine kadar geliyorum fakat yükleme işlemi olmuyor. Programa bağlıyken hata veriyor programdan ayrılıncada işlem yapmıyor. Patladı heralde bu olay.

Hocam bende çok uğraşıyorumda olmuyor ne yapsam bilmiyorum tek çare adminin geri konu ya ve linke el atması

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.