Şimdi Ara

Nokia ismine elveda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nokia ismine elveda

Microsoft, Nokia markasını telefonlardan resmen çıkardı; işte Nokia telefonların yeni ismi...

Microsoft, geçtiğimiz günlerde Nokia markasını bıraktığını, gelecekteki telefonlarını Microsoft Lumia olarak adlandıracağını duyurmuştu.

Resmi duyuruyla birlikte Microsoft, yeni markanın cihazlarının üzerinde nasıl görüneceğini gösteren iki görsel de yayınladı (yukarıda ve aşağıda). Yeni düzende arkadaki Nokia markası yerine Microsoft'un koyu harflerle yazılmış adı ve Windows logosu bulunuyor.

Kaynak

• çok fena olmuş ama nokia nolcak tarihe gömüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalc_rmzn -- 28 Ekim 2014; 21:13:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun ilgi gormemesi de fazla ironik olmus,Nokia her zaman Nokia olarak kalacaktir hatalariyla saglam cihazlariyla her zaman anilacaktir,kapitalist duzenin kurbani olsada yada zamaninda kapitalizme yardimci en buyuk etmenlerden biri olsa da bu sekilde kenara atilmasi cok hunharca oldu,microsoft cok pisman olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

Konunun ilgi gormemesi de fazla ironik olmus,Nokia her zaman Nokia olarak kalacaktir hatalariyla saglam cihazlariyla her zaman anilacaktir,kapitalist duzenin kurbani olsada yada zamaninda kapitalizme yardimci en buyuk etmenlerden biri olsa da bu sekilde kenara atilmasi cok hunharca oldu,microsoft cok pisman olacak.

bende şaşırdım bu konuya haklısın :) sonuçta nokia telefon kullanan hala çok sayıda insan var ve ellerindeki telefon eskimiş gibi gelecek haliyle (şahsen ben bu duyguları yaşardım) düşünebiliyor musun nokia tamamen tarih oluyor gibi. isim değiştiriyor falan pek tatmin edici değil, belkide 3-5 yıl sonra bugün ki panasonic gibi siemens gibi ağıza bile alınmayacak ismi.
  • Bıkmadınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nightwing kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle,ama panasonic farkli oyle bir satis durumu olmadi :) matsushita electronics halen faaliyet gostermekte,nokia tabi artik bitti hayirli olsun ben en azindan tuslu mononlok telefonlari var diye sevinirken,o da gitti samsung un eline kaldi.

• Hüzünlendim bir an N73,N82,6700s nokia ile aramızdaki bağ başkaydı.Htc 8x kullanıyorum wp den memnunum ama sırf adı bende kalsın diye nokia lumia alabilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende kullandım wp lumia sattım ama işte; çoğumuz nokialar ile büyüdük hüzünlenmemek elde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vavien_

Hüzünlendim bir an N73,N82,6700s nokia ile aramızdaki bağ başkaydı.Htc 8x kullanıyorum wp den memnunum ama sırf adı bende kalsın diye nokia lumia alabilirim.

nick ini iyiki değiştirmişsin

• Aslında iyiydi ironik bi nickim vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Vavien_

Aslında iyiydi ironik bi nickim vardı

nick inin anlamını biliyorsun değil mi o yüzden sordum

• Bi elveda da ben ediyim kardeşim NOKIA'ya

Windows bu firmayı aldıktan sonra soğana çevirdi

IOS'la ANDROID her yemekte eliyle yumruk yapıp parçalıyolar sonra cücüğünü yiyolar

VAY BE KOCA NOKIA sen de göçtün ya şu dünyadan

Ölümlü dünya be kardeşlerim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOTHAM CITY -- 24 Mart 2015; 23:58:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY

Bi elveda da ben ediyim kardeşim NOKIA'ya

Windows bu firmayı aldıktan sonra soğana çevirdi

IOS'la ANDROID her yemekte eliyle yumruk yapıp parçalıyolar sonra cücüğünü yiyolar

VAY BE KOCA NOKIA sen de göçtün ya şu dünyadan

Ölümlü dünya be kardeşlerim ...

Eeeh sıktın ama birader zaten bloklusun eski konuları da alıp taşıyorsun. Şu forumda 10. yılım sen banlanana kadar durursam adam değilim el mi yaman bey mi. Veda et buraya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.