Şimdi Ara

nokia lumia 1020 düşünüyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nokia lumia 1020 alamayı düşünüyorum arkadaşlar sizce karar doğrumu...

• quote:

Orijinalden alıntı: gezdim

nokia lumia 1020 alamayı düşünüyorum arkadaşlar sizce karar doğrumu...

kısada olsa bır sure lumıa kullanmıs bırı olrak wp telefon tercıhg etmezdım,uygulama zengınlıgı acısından androıd daha cazıp bence
  • peki hangi modeli kullandın... ve sadece uygulama daraltısımı sadece...
  • quote:

telefondan ne beklediğine bağlı arkadaşım

günlük kullanılan uygulamaların geneli wp8'de mevcut ancak çoğu oyun ve özel uygulamayı bulamayabilirsin

sen elefondan beklentini söylersen daha rahat yardımcı olabilirim
  • quote:

Facebook twitter gibi sosyal medya + müzik kamera için alacaksan al oyun olarak subwayden angry birds den öteye gitmez w8 bunlar için alınır ama.
  • quote:

peki hangi modeli kullandın... ve sadece uygulama daraltısımı sadece...

520 kullandım ben arızalardan dolayı vazgectım,ama marketı evet bence kotu.
  • arkadaşlar ozaman şöyle diyim karşılaştırma yaparsak 5s-nokia lumia 1020 mi desek elbette 5s daha pahalı ve ona görede fiyatı var elbette.. ama ben herkesin kullandığı bir cep telefonunu kullanmak istemiyorum... o yuzden 1020 ye bakıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1020 alma bence kamerayla ugrasmiyorsan . Onun yerine 925 920 veya yeni cikan modellerden birini al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaşlar ozaman şöyle diyim karşılaştırma yaparsak 5s-nokia lumia 1020 mi desek elbette 5s daha pahalı ve ona görede fiyatı var elbette.. ama ben herkesin kullandığı bir cep telefonunu kullanmak istemiyorum... o yuzden 1020 ye bakıyorum

5s piyasadaki en hızlı işlemci, işletim sistemi ve oyunlarda en yüksek fps'ye sahip

uygulamalar ve oyunlar açısından marketi en iyi olan işletim sistemi ios

lumia 1020 kamera ve video özellikleri dışında apple ile başa çıkamaz

eğer telefondan zevk almak istiyorsan ve her uygulamanın, oyunun tadını çıkarmak istiyorsan sana tavsiyem 5s veya üst düzey android telefon note 3 v.b. alman olacaktır

ancak piyasadaki en iyi kamera ve video çeken cihazı istiyorsan ve fotoğraf makinesini ekarte etmek istiyorsan lumia 1020 almalısın

lumia 1020 ile çektiğim fotoğraflara ve videolara kendim bile şaşırıyorum detaylar inanılmaz, renk, çözünürlük, kalite, noise seviyesi aşmış düzeyde

sosyal uygulamaların hepsi var, kullanımı kolay bir telefon, devamlı güncelleniyor, bataryası 1 günü rahatlıkla tamamlıyor, video izlemek keyif ve hoparlör sesi muhteşem, youtube hd programıyla hd videoları indirebiliyorsun v.s.

lumia 1020 tek parça polikarbo yapıdan oluşan çok şık ve sağlam bir telefon ve çok az kişide var

sonuçta karar sana kalıyor ama iphone 5s'in de kamerası ve video çekimi harika ve bence genel anlamda daha iyi telefon

daha önce elimden geçmeyen android veya apple cihazı kalmayan biri olarak bu yorumu yapıyorum sonuçta karar senin

• over and under tşkler yazın ve düşüncen için...
  • quote:

over and under tşkler yazın ve düşüncen için...

• aga ben foto çekicem video çekicem diyorsan al. Ama market falan ben daha pek güvenemiyorum. Uygulamalarda uyumsuzluklar olabiliyor.
  • şimdi alırsam 2. elini alırım çünkü en fazla verebileceğim para 1,400-1,500 gibi zaten sıfır gibi alıcak olsam durumum 5s derim çünkü kayıtlı filan fiyatı 1,900-2,000 ... benim kullanacağım alan fotoğraf whatsap face işte keyifli bi kaç oyun müzik dinleme filan...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.