Şimdi Ara

Nokia Lumia 1020 EOS 41mp pureview windows phone 8 ANA BAŞLIK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
623
Cevap
6
Favori
26.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

quote:

Orijinalden alıntı: flexii_87

quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

Orijinalden alıntı: Selahaddin Eyyübi

quote:

Orijinalden alıntı: ATTILA

Aslında +41mp de olabilir....
    1 senede çok şey değişti. 41 de takılı kalmamak lazım.

aynen 41mp bile az.yıl olmuş 2013 hala milleti 5-8mp kameralarla uyutuyorlar.

megapixelden ziyade kullanılan lensler çok kalitesiz.yine megapixelden ziyade adam gibi büyük sensör koyamadılar telefonlara.808 kamera sensörü gerçekten çok büyük.1/1.2''hatta n8 sensörü bile gayet büyüktü.1/1.83''
    sizin deyişinizle diğer firmalar yinede 5-8 mp ile kandırsınlar ama adam gibi kamera koysunlar şu telefonlara.o zaman 8mp de yeter 5mp'de yeter.
    ortalıkta adam gibi xenonlu cihaz yok.
    açıkçası Lumia 920'nin kamerası bile foto performansı olarak bana biraz hikaye geldi.

aynen hocam katılıyorum, megapiksel ziyade içindeki sensörün kalitesi ve ıso da verdiği performanlar,

920nin foto performansı bişey diyemem ama video kalitesi 808den fazlasıyla iyi

fazlasıyla nasıl iyi hocam ? 920 nin tek fazlalığı ois. Onun dışında ses dersen 808in çook gerisinde. Zoom dersen yok. Bir eksiği varsa iki fazlası var.

sırf OİS değil, görüntü olarak fazlasıyla iyi ahmet hocam, geçengün dartyde karşılştırma yapıp bilgisayar attım keskinlik, doygunluk ve renk olarak tam 2 ye katlamasa 1bucuk katlar, elimdeki videoları atim bi bak istersen

ses kalitesi için rich recording L920 dede var fakat mono olarak kaydettiği için hafif boğuk cıkıyo diye biliyorum,

zoom olayına bişey diyemicem haklısınız

• sonuç olarak hepimizin beklentisi hemen hemen aynı ve bayağı yüksek.lumia 920 ve 808 karışımı bir cihaz.bunu ara bir model olarakda çıkarabilirler.çünki büyük çoğunluk amiral gemisinde 808'in kalınlığını kabullenmez.
    mesela lumia 909 hiçde fena olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

sonuç olarak hepimizin beklentisi hemen hemen aynı ve bayağı yüksek.lumia 920 ve 808 karışımı bir cihaz.bunu ara bir model olarakda çıkarabilirler.çünki büyük çoğunluk amiral gemisinde 808'in kalınlığını kabullenmez.
    mesela lumia 909 hiçde fena olmaz.

iyi kamera isteyen kalınlığı kabullenmek zorunda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raven

Bu haber baya eski, bu tasarımda gelse alır mısınız?

http://mynokiablog.com/2012/04/06/alleged-leak-of-lumia-pureview/

Nokia Lumia 1020 EOS 41mp pureview windows phone 8 ANA BAŞLIK

arabanın altında ezilmiş sabun gibi bune la

• İster misiniz aps-c sensör koysunlar, nede olsa kod adı eos Aps-c koymazlar tabiki de ama keşke 1/1.2" olan sensörü direk 1" yapsalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raven

Bu haber baya eski, bu tasarımda gelse alır mısınız?

http://mynokiablog.com/2012/04/06/alleged-leak-of-lumia-pureview/

Nokia Lumia 1020 EOS 41mp pureview windows phone 8 ANA BAŞLIK

Çok iddialı olmuş. Açıkçası daha Bi köşeli kut tasarımları seviyorum ama belli de olmaz şimdi

• konuyu yeni gördüm

işlemciydi ramdi bunaldık artık bize kamera lazım kameraaaaaaaaaa

bakarsın 80 megapiksel pureview plus çıkıyormuş...

tabi bu hayal ürünü

• quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

konuyu yeni gördüm

işlemciydi ramdi bunaldık artık bize kamera lazım kameraaaaaaaaaa

bakarsın 80 megapiksel pureview plus çıkıyormuş...

tabi bu hayal ürünü

eğlence olsun diye yazayım bende.
    bakıyormuşsunuz herifler 808 kamerasından iki tane koyup alın size 3d diyormuş....kaldırım taşı gibi taşırız artık öyle bir cihazı

bu arada hayrettir ''o kamera yalan,5mp çekiyor yazılımla 41'e çıkıyor'' gibisinden konuşan angut kuşları henüz konmamışlar buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 1 Şubat 2013; 8:28:02 >

• açıkçası ben hala 41 mp lik pureview cihazın çıkacağını düşünmüyorum. neden? çünkü wp'nin en üst donanımı standart. 8 mp kamera , aynı işlemci , aynı frekans, aynı ram. nokia cihazı kendi geliştirmediği için donanım çeşitlendirmesi gibi bir imkanıda yok sanırım. örneğin rakiplerime fark atayım diye cihaza radyo ekleyim, hdmi takayım diyemiyor. herşey microsofta bağlı. bu sebeple üst teknoloji içeren 41 mp kamera koyması bana zor gibi geliyor. symbian'ın tüm ipleri kendi elindeydi istediğini özgürce yapıyordu fakat wp de microsoft ne derse o!...
  • quote:

açıkçası ben hala 41 mp lik pureview cihazın çıkacağını düşünmüyorum. neden? çünkü wp'nin en üst donanımı standart. 8 mp kamera , aynı işlemci , aynı frekans, aynı ram. nokia cihazı kendi geliştirmediği için donanım çeşitlendirmesi gibi bir imkanıda yok sanırım. örneğin rakiplerime fark atayım diye cihaza radyo ekleyim, hdmi takayım diyemiyor. herşey microsofta bağlı. bu sebeple üst teknoloji içeren 41 mp kamera koyması bana zor gibi geliyor. symbian'ın tüm ipleri kendi elindeydi istediğini özgürce yapıyordu fakat wp de microsoft ne derse o!...

HTC telefonda özel görüntü ve ses çipi kullandığına göre 41mp için bir mani yok demektir ::)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

quote:

açıkçası ben hala 41 mp lik pureview cihazın çıkacağını düşünmüyorum. neden? çünkü wp'nin en üst donanımı standart. 8 mp kamera , aynı işlemci , aynı frekans, aynı ram. nokia cihazı kendi geliştirmediği için donanım çeşitlendirmesi gibi bir imkanıda yok sanırım. örneğin rakiplerime fark atayım diye cihaza radyo ekleyim, hdmi takayım diyemiyor. herşey microsofta bağlı. bu sebeple üst teknoloji içeren 41 mp kamera koyması bana zor gibi geliyor. symbian'ın tüm ipleri kendi elindeydi istediğini özgürce yapıyordu fakat wp de microsoft ne derse o!...

HTC telefonda özel görüntü ve ses çipi kullandığına göre 41mp için bir mani yok demektir ::)

aynen bende öyle düşünüyorum

• Büyük ihtimalle 808'de kullandıkları yardımcı görüntü işlemcisini kullanırlar. Düşük ihtimalle de snapdragon 800 kullanırlar, çift görüntü işlemcisi var ve 55mp destekliyor.

@sharpie, evet daha kameraya laf atan çıkmadı
  • nexus 4 ün kamera yazılımı 808e gelse ne güzel olur... zerre umrumda değil wp8 veya android...,

ekleme : video esnasında foto cekebilen
    tek cekimde hdr cekimler yapabilen (ışık patlamasının önüne geçmek için)
    full manuel kontrol
    Photo Sphere tarzı panoramik fotolar kaydedebilen bir kamera istiyoz ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 3 Şubat 2013; 17:43:11 >

• Photo Sphere tarzı derken ?bu yazılım photosynth yazılımının çakması desek daha doğru olur wp ve ios için çıkmış 360 derecelik panoramik görüntü oluşturur ayrıca bilgisayardada yapabilrsiniz dahahttp://photosynth.net/ buraya bakabilrsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awerz

Photo Sphere tarzı derken ?bu yazılım photosynth yazılımının çakması desek daha doğru olur wp ve ios için çıkmış 360 derecelik panoramik görüntü oluşturur ayrıca bilgisayardada yapabilrsiniz dahahttp://photosynth.net/ buraya bakabilrsiniz

biliyorum ama pratik ve eğlenceli değil .
  • Tanıtıma 3 hafta kaldı bende sabır kalmadı, yok mu sızıntı haber, fotoğraf vs.
  • Arkadaşlar bu telefon ciddi ciddi geliyor. şimdi de The Guardian'da haberi çıktı.

Kaynak: Guardian
  • Bu cihazın yaza doğru çıkacağı söylentileri var.

Kaynak:http://www.neowin.net/news/rumor-nokias-eos-windows-phone-due-this-summer
  • yaza kadar kim öle kim kala.. adamlar şu photospher mi ne zımbırtısını getirseler ya 808e
  • http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/HTC-M7-43-Ultrapiksellik-bir-kameraya-sahip-olabilir.htm

Nokia'ya rakip geliyor anlaşılan. Nokia telefonu çok geç çıkarmazsa iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.