Şimdi Ara

Nokia Lumia 1020 EOS 41mp pureview windows phone 8 ANA BAŞLIK (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
623
Cevap
6
Favori
26.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu nokia'nın satış stratejisi nasıl bir saçmalıksa... iphone samsung bir telefonu duyurup hemen hemen 1 ay içinde satışa sunarken nokia en az 3-4 ay sallamaktan zevk alıyor galiba. böylece telefon çıktığında çoktan eskimiş oluyor :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetdemirci kullanıcısına yanıt
    evet gerçekten çok saçma bir durum bekle babam bekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

Bu nokia'nın satış stratejisi nasıl bir saçmalıksa... iphone samsung bir telefonu duyurup hemen hemen 1 ay içinde satışa sunarken nokia en az 3-4 ay sallamaktan zevk alıyor galiba. böylece telefon çıktığında çoktan eskimiş oluyor :)

koskoca nokia artık telefon üretip piyasaya süremiyor.Samsung s4 telefonu tanıttı 1 ay geçmeden milletin ellinde kullanılmaya başladı : )

• Zaten 1020 ilk önce amerika'da tanıtılıp piyasaya çıkacaktı, tanıtıldı ve şimdi satılıyor. 3 ay sonrada global pazarda çıkacaktı. 3 ekim'de tanıtılıp ekim sonu veya kasım gibi satılmaya başlanır.
  • Ben de 1020'yi bekleyenlerdenim ama TR geliş tarihi çok geç bence
    Xperia z S4 gibi örnekleri göz önüne alınırsa süreç yavaş işliyor...
  • bende bekliyorum bakalım...
  • Bir an önce çıksada alsak sabırsızlıktan 925 alacam neredeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

Bir an önce çıksada alsak sabırsızlıktan 925 alacam neredeyse

sabırsızsan 920 al bence. ben de 1020'yi bekliyorum şimdi, acaba gidip 920 mi alsam diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

amerikada satışa çıkmış sanırım AT&T gibi bişey var operatörmü nedir o satışa sunmuş sanırım

kontratsız yok mu?
  • Ekim'den önce çıkmayacak. Bu telefonu ocak'tan beri bekliyoruz burda. Ne vardı 8.1 güncellemesinden sonra S800 ile çıkarsalar ve kamera'dan kısmasalar Tam anlamıyla hayal kırıklığı olmadı ama tam istediğim gibide çıkmadı. EOS'un haberleri çıktıktan sonra sadece biz değil belki milyonlarca kişi bu telefonu beklemeye ve hakkında tartışmaya başladı. Forumlarda hiçkimsenin 1020'nin S4 plus işlemciyle gelmesini veya kameradan kısılmasını istediğini sanmıyorum. Tam aksine herkesin dileği benim gibiydi. Nokia bunları hiç mi dikkate almadın la amacın ney senin? Birde 925'i çıkarmanın gereği neydi? Şimdi 925 satmaz diye 1020'yi de hemen getirmiyorlar... Ulan nokia

• quote:

Orijinalden alıntı: uA006

quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

Bir an önce çıksada alsak sabırsızlıktan 925 alacam neredeyse

sabırsızsan 920 al bence. ben de 1020'yi bekliyorum şimdi, acaba gidip 920 mi alsam diyorum.

bu saatten sonra alınmaz 920..bekleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 925'e bak hele, procam'le 1020 gibi kayıpsız zoom yapmış neredeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven -- 27 Ağustos 2013; 0:40:54 >

• 920 ile takas fiyatı ne olur acaba
  • telefon gelsinde anakonu biraz çoşsun : )

• quote:

Bu nokia'nın satış stratejisi nasıl bir saçmalıksa... iphone samsung bir telefonu duyurup hemen hemen 1 ay içinde satışa sunarken nokia en az 3-4 ay sallamaktan zevk alıyor galiba. böylece telefon çıktığında çoktan eskimiş oluyor :)

Ya kardesim sen nasil bir seysin anlamadim kisin nokia boyle bi telefon cikaramaz asla cikaramaz diyordun, simdi telefon cikti rezil oldun yok nokia eskiyo sole boyle kardesim anla artik rezil oldunuz siz nokiayi elestirmek icin binbir bahane aramayin kabul edin nokia butun firmalari ezecek bi telefon cikardi !!

• quote:

Orijinalden alıntı: expiremeTR

quote:

Ya kardesim sen nasil bir seysin anlamadim kisin nokia boyle bi telefon cikaramaz asla cikaramaz diyordun, simdi telefon cikti rezil oldun yok nokia eskiyo sole boyle kardesim anla artik rezil oldunuz siz nokiayi elestirmek icin binbir bahane aramayin kabul edin nokia butun firmalari ezecek bi telefon cikardi !!

n8den bu yana nokianın en ateşli savunucularından biri olan banamı söylüyorsun bunları? wp nokiayı kurtaracakmı sanıyorsunuz? ben hiç sanmıyorum

• quote:

quote:

quote:

n8den bu yana nokianın en ateşli savunucularından biri olan banamı söylüyorsun bunları? wp nokiayı kurtaracakmı sanıyorsunuz? ben hiç sanmıyorum

Bende hiç sanmıyorum...

• http://www.youtube.com/watch?v=PJV_zTy_1x4

http://www.youtube.com/watch?v=SlgGSbkzma4

• quote:

quote:

foruma yeni katıldığın belli oluyor.tamda adamına laf etmişsin.uslanmaz bir nokia savunucusudur @ahmetdemirci
    nokia n8 ve nokia 808 başlıklarına bi bak anlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 30 Ağustos 2013; 20:46:17 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.