Şimdi Ara

Nokia Lumia 1020 EOS 41mp pureview windows phone 8 ANA BAŞLIK (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
623
Cevap
6
Favori
26.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu 1020 ne zaman turkcell'e felan gelir ? son olarak 925 almaktan vazgeçtim 1020 düşünüyorum kamerası 925 e göre cok daha iyimiş sanırım. nokia ilk kez geçiş yapıcam. aydınlatırsanız sevınırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

arkadaşlar bu 1020 ne zaman turkcell'e felan gelir ? son olarak 925 almaktan vazgeçtim 1020 düşünüyorum kamerası 925 e göre cok daha iyimiş sanırım. nokia ilk kez geçiş yapıcam. aydınlatırsanız sevınırım.

Cihaz Nokia cihazı olabiilr, işletim sistemi windows phone dur.
    Windowsp hone hakkında bilgi toplasanız daha doğru olur zira nokianın orada 3-5 ekstra özelliği var, diğer telefonlarla birebir aynıdır gerisi

1020 yi çok kişi bekliyor, henüz piyasaya çıkmayan bir telefon, fiyatı belli olmayan bir teleondan bahsediyoruz.
    2 gün daha bekleyelim görürüz

• quote:

Orijinalden alıntı: badtrip

quote:

arkadaşlar bu 1020 ne zaman turkcell'e felan gelir ? son olarak 925 almaktan vazgeçtim 1020 düşünüyorum kamerası 925 e göre cok daha iyimiş sanırım. nokia ilk kez geçiş yapıcam. aydınlatırsanız sevınırım.

Cihaz Nokia cihazı olabiilr, işletim sistemi windows phone dur.
    Windowsp hone hakkında bilgi toplasanız daha doğru olur zira nokianın orada 3-5 ekstra özelliği var, diğer telefonlarla birebir aynıdır gerisi

1020 yi çok kişi bekliyor, henüz piyasaya çıkmayan bir telefon, fiyatı belli olmayan bir teleondan bahsediyoruz.
    2 gün daha bekleyelim görürüz

yok hocam w8 oldugunu bılıyorum bi kaç denedım bayide karışık ama alışılır gibi:) demke istediğim bu turkcell'e veya diger operatör sırketlerıne ne zaman gelicek. Ekimin ilk haftası gelicek diyorlardı ona göre almak ıstıyordum. 925'e göre kamerası cok daha iyimiş sanırım. 925'te tek bildigim 6 katmanlı lens kullandıkları

• quote:

yok hocam w8 oldugunu bılıyorum bi kaç denedım bayide karışık ama alışılır gibi:) demke istediğim bu turkcell'e veya diger operatör sırketlerıne ne zaman gelicek. Ekimin ilk haftası gelicek diyorlardı ona göre almak ıstıyordum. 925'e göre kamerası cok daha iyimiş sanırım. 925'te tek bildigim 6 katmanlı lens kullandıkları

Bugün gittim vodafone'a ..
    Orda bir kız vardı sordum yarın telefon satışa çıkıyor mu diye.
    Bana böyle birşeyden haberi olmadığını yeni telefon gelmediğini söyledi
    Ya bu insanların ne iş yaptıklarından haberleri yok!!

Yada biz gerçekten sallamasyon haberler takip edip havalara giriyoruz gibibir izlenime kapıldım!
    Umarım ilk seçenek doğrusudur, zira ikincisi harbi ise, kendimi gerçekten kötü hissedecem.

6 katman lens L1020 de de var ayrı etten xenon flash da var.
    Daha doğal ışık saçıyor fotolar daha güzel çıkıyor böylece.
    aralarındaki bir dier fark da, 925 te 1 GB ram varken, L1020 de 2Gb ram var...
    2 Gb herhalde 38 MP fotoğrafı işlemek için diye düşünüyorum.

telefon hakkında bilgi edinebilen var mı ?

• badtrip kullanıcısına yanıt
    Nokia storea sor hocam onlar biliyodur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amönyak

Nokia storea sor hocam onlar biliyodur

İstinyepark ve kadıköy tarafında var, onları biliyorum. Ben taksimdeyim.

bakabilecek birileri varsa iyi olur
  • yarın lansmanının kapısında bekleyin cıkana fiyatını sorun buraya yazın merak ediyorum ne kadar :D

• Tanıtım saat kaçta ve nereden takip edebiliriz?
  • Telefonun fiyatı buymuş! :(

Nokia Lumia 1020 EOS 41mp pureview windows phone 8 ANA BAŞLIK
  • fiyatını duyduğum an almaktan vazgeçtiğim telefondur..forever 920
  • Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt
    yuhhhhhh diyorum şaka mı bu ya. bir de 1520 yi beklesem mi diyordum. demek ki onu da 3000 e satacaklar.
  • saracg S kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünmeye başladım. Direk sildim 1020'yi. Halbuki nasılda heveslenmiştim.
  • Bugün İstanbul'da düzenlenen bir basın toplantısı ile Türkiye pazarına tanıtılan yeni model 11 Ekim'den itibaren ilk kez ve sadece Turkcell'e özel bir şekilde satışa sunuluyor.

Duyurusu Temmuz ayında yapılan ürün özellikle kamerası ile dikkat çekiyor. Lumia'nın satış fiyatı ise 1999 TL olarak belirlendi. Ayrıca telefonu 83 TL'den başlayan fiyatlarla aylık abonelikle de satın alınabilecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya 1999+kdv= 2.359 tl dolar 2.02 den hesaplasan 1168$ eder. bunlar resmen adam seviyor

anladığım kadarıyla kdv dahil 1999 olacak, ha bişey değişirmi yok 990$ a geliyor. yurt dışında ne kadar ki kardeşim bu alet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saracg -- 2 Ekim 2013; 11:15:22 >
  • İyi ki Lumia 1020'yi beklemeyip 925 almışım Bu fiyata zor satılır Lumia 1020.

• Arkadaşlar galaxy s4 türkiye'ye hangi fiyattan girdi? Ya Sony Experia Z???

yurtdışında 32gb iphone 5 ile aynı fiyattan satılıyor onun fiyatı da malum.

Ne bekliyordunuz başka? Onlar pahalı olmuyor da bu mu pahalı?
  • İstiklal Turkcell'e gitti az önce, lansmanın bugün yapılacağını bilen bir arkadaş tarafıma satışa bugün başlamayacaklarını belirtti.
    Ellerine ürün gitmemiş galiba.

1999 çok yüksek bir rakam, (KDV dahil fiyat olduğunu varsayıyorum, aksini düşünmek bile istemiyorum)
    Levent Pekcan bu rakamı anlaşılan lansmanda elde etti.
    Kendisini tanımıyorum ama anladığım kadarıyla teknoseyir'den bir editor ..

Yazık etti Nokia bu fiyatı belirlediyse zira az satacak demektir.
    Daha uygun fiyatla yüksek satış hedeflerine bile ulaşabilirdi.

Bekle babam bekle, lansman yapılır hala bekle diyorlar ya en çok ona kızıyorum. uyguladıkları fiyat politikası onları ilgilendirir ancak dünyada aylardır satılan bir telefonu neden bu kadar geç arz ediyorlar piyasamıza allah bilir. Anlaşılır şey değil!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtrip -- 2 Ekim 2013; 11:47:28 >
  • donniedarko kullanıcısına yanıt
    Dediğin doğru, ancak 925 modeline göre çok fazla fiyat farkı var. 925 bu fiyattayken 1020 yerine o tercih edilir. Bence 1700 tl civarında girmeliydi. Fakat satışlar az olursa 1-2 aya 1700 bandına geriler diye düşünüyorum.
  • 925 yerine 1020 yi bekleyenler için fiyat biraz fazla. Diğer modellerin amiral gemisi dediği modelllerle fiyat aynı ama benim düşünceme göre fiyat yüksek. Çünkü kendini kanıtlamış bir işletim sistemi ios diğer tarafta çok fazla kullanıcısı olan android gibi rakipler varken fiyat bence 1700 olmalıydı. Canımız saolsun mecbur 925 alıcaz.
  • olmadı bu kaç aydır videolar izle bekle bekle hop 2000 ,bizde vaçgeçtik ne yapalım
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.