Şimdi Ara

Nokia Lumia 1020 EOS 41mp pureview windows phone 8 ANA BAŞLIK (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
623
Cevap
6
Favori
26.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coolsten

Dediğin doğru, ancak 925 modeline göre çok fazla fiyat farkı var. 925 bu fiyattayken 1020 yerine o tercih edilir. Bence 1700 tl civarında girmeliydi. Fakat satışlar az olursa 1-2 aya 1700 bandına geriler diye düşünüyorum.

o konuda haklısın dostum. Bence 1-2 aya düşer o fiyatlara. Diğer marketlerde kısa sürede indirim geldi.

Maalesef bu fiyatlardan satış az olur. Yazık olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donniedarko

quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

Dediğin doğru, ancak 925 modeline göre çok fazla fiyat farkı var. 925 bu fiyattayken 1020 yerine o tercih edilir. Bence 1700 tl civarında girmeliydi. Fakat satışlar az olursa 1-2 aya 1700 bandına geriler diye düşünüyorum.

o konuda haklısın dostum. Bence 1-2 aya düşer o fiyatlara. Diğer marketlerde kısa sürede indirim geldi.

Maalesef bu fiyatlardan satış az olur. Yazık olacak.

LG G2 donanımına bakınca, L1020' nin hardware açısından zayıf olduğunu görebilirsiniz. (ihtiyacı yok o ayrı mesele)
    Sadece sensörü nedeniyle verilen bu fiyatın en kısa sürede düşmesi çok hayırlı olacaktır.

Nokia fiyatlamada çuvalladı kanımca!
    Parçaları daha ucuza alıp daha pahalıya satmaya çalışıyorlar..
    LG'ye bakınca, demek ki oluyormuş diyor insan!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtrip -- 2 Ekim 2013; 13:46:16 >

• http://www.wpcentral.com/nokia-lumia-1020-launches-philippines-available-october-11

buyrun filipinlerde bile 1650 tl ye geliyor (820$) yetmiyor bir de Kamera tutucusu hediye ediliyor.

AYIPTIR BU NOKIA TÜRKİYENİN YAPTIĞI
  • iyiki 808 im var :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

iyiki 808 im var :)

usta bir iki foto gönder de foruma şu sensörü de neymiş diyenler sussun :)
    Adamlar haberleri yok işkembeden yazıyor valla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: badtrip

quote:

memnuniyetle :)

Ankara kalesinden panaroma.
     Nokia Lumia 1020 EOS 41mp pureview windows phone 8 ANA BAŞLIK
    65 mp full boyut resim için:http://www.mediafire.com/view/g8bi4w26yj2ueah/ankarakale.txt.JPG

sensör büyüklüğünün gücüne örnek. akşam hava kararırken elde çekim :
     Nokia Lumia 1020 EOS 41mp pureview windows phone 8 ANA BAŞLIK  Nokia Lumia 1020 EOS 41mp pureview windows phone 8 ANA BAŞLIK

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: badtrip

quote:

memnuniyetle :)

Ankara kalesinden panaroma.
     Nokia Lumia 1020 EOS 41mp pureview windows phone 8 ANA BAŞLIK
    65 mp full boyut resim için:http://www.mediafire.com/view/g8bi4w26yj2ueah/ankarakale.txt.JPG

sensör büyüklüğünün gücüne örnek. akşam hava kararırken elde çekim :
     Nokia Lumia 1020 EOS 41mp pureview windows phone 8 ANA BAŞLIK  Nokia Lumia 1020 EOS 41mp pureview windows phone 8 ANA BAŞLIK

bana göre keşke 808 imde dedirtesi fotograflar eline sağlık

• hatta ilanen duyuruyorum nakiye sıkışık olup kontratlı turkcellden cihaz alıp satmak isteyen arkadaşlar oluyor ben şimdiden teklif sunuyorum onlara cihaz çıktığında turkcelle beraber gideriz cihazı alırız nakit olarak 1300 tl veririm cihaza anında hemde onunda işine gelir ölücü telefoncular 1000 tlden almaya kalkar bu cihazları hatta geçmişte arkadaşım iphone 4s 1200 tl ye zor verdi kapalı kutu nakite sıkışıkdı ihtiyacı olanlar pm atsın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihbocX

hatta ilanen duyuruyorum nakiye sıkışık olup kontratlı turkcellden cihaz alıp satmak isteyen arkadaşlar oluyor ben şimdiden teklif sunuyorum onlara cihaz çıktığında turkcelle beraber gideriz cihazı alırız nakit olarak 1300 tl veririm cihaza anında hemde onunda işine gelir ölücü telefoncular 1000 tlden almaya kalkar bu cihazları hatta geçmişte arkadaşım iphone 4s 1200 tl ye zor verdi kapalı kutu nakite sıkışıkdı ihtiyacı olanlar pm atsın....

Hacı kusura bakma da telefoncular ölücü eyvallah da sen ölücüyü de geçmiş Zombi olmuşsun.

Adam 2000 TL verecek, nakite çevirmek için sana 1300 e mi verecek.
    Fazla uçurum, varsa öyle keriz bana da haber ver…

• quote:

Orijinalden alıntı: ferit.61

quote:

hatta ilanen duyuruyorum nakiye sıkışık olup kontratlı turkcellden cihaz alıp satmak isteyen arkadaşlar oluyor ben şimdiden teklif sunuyorum onlara cihaz çıktığında turkcelle beraber gideriz cihazı alırız nakit olarak 1300 tl veririm cihaza anında hemde onunda işine gelir ölücü telefoncular 1000 tlden almaya kalkar bu cihazları hatta geçmişte arkadaşım iphone 4s 1200 tl ye zor verdi kapalı kutu nakite sıkışıkdı ihtiyacı olanlar pm atsın....

Hacı kusura bakma da telefoncular ölücü eyvallah da sen ölücüyü de geçmiş Zombi olmuşsun.

bi halttan haberin yok laf ola torba dola boş boş konuşmuşsun telefoncuların çoğunda böyle cihazlar vardır adam alır hatta aldığı yere nakite bırakır anında adamlar kafadan yüzde 50 kesik atıyorlar o kadar çok ihtiyaçlı insan olunca gözü görmüyor yada adam evkurdan iphone 5 alıyor 4 milyara geri ödüyor 36 ayda adam 1400-1500 zor zar satıyor sen bi halt bilmedğinden piyasada işte tam cahil cüheyla örneğisin adamlar benim 22 ay garantili lumia 920 cihazıma 2 ay önce 500 tl veriyordu oradan yap hesabını denemesi bedava lumia 1020 alsın birisi telefoncuların vereceği rakam en fazla 1000 olur onu alan zaten ne kadar zarar edeceğini iyi bilir onun için ben 1300 tl verdiğim rakam harika bir fırsattır böyle zor durumda kalmış bir kişiye yardım halinde sonuçda ben adama hem işini görürüm hemde dua ederim telefoncu ise elli tane naz yapar nalet olsun diye atar parasını adamın suratına onun için piyasayı bilmeden fazla zıplama yem olma...

• quote:

quote:

quote:

bi halttan haberin yok laf ola torba dola boş boş konuşmuşsun telefoncuların çoğunda böyle cihazlar vardır adam alır hatta aldığı yere nakite bırakır anında adamlar kafadan yüzde 50 kesik atıyorlar o kadar çok ihtiyaçlı insan olunca gözü görmüyor yada adam evkurdan iphone 5 alıyor 4 milyara geri ödüyor 36 ayda adam 1400-1500 zor zar satıyor sen bi halt bilmedğinden piyasada işte tam cahil cüheyla örneğisin adamlar benim 22 ay garantili lumia 920 cihazıma 2 ay önce 500 tl veriyordu oradan yap hesabını denemesi bedava lumia 1020 alsın birisi telefoncuların vereceği rakam en fazla 1000 olur onu alan zaten ne kadar zarar edeceğini iyi bilir onun için ben 1300 tl verdiğim rakam harika bir fırsattır böyle zor durumda kalmış bir kişiye yardım halinde sonuçda ben adama hem işini görürüm hemde dua ederim telefoncu ise elli tane naz yapar nalet olsun diye atar parasını adamın suratına onun için piyasayı bilmeden fazla zıplama yem olma...

Kardeş,
    Telefoncuların fiyatı çok kötü öldürdüğünü çok iyi biliyorum, 64GB lık N9 um vardı daha 1 aylık piyasadaki fiyatı 1500 civarında idi.
    Telefoncuya sordum formaliteden ve adam bana abi 600 TL veririm dedi, bunun gibi ne olaylar gördüm ve bilirim.
    Bahsettiğin cahil veya keriz kısmına sokma beni senden rica olarak.

Tamam fiyatı kırarlar ama daha yeni çıkmış telefona da 1000 TL çekmezler herhalde, veya sende 1300 ü verecek kadar vicdansız mısın telefonculara laf atarken. Birde adamla beraber gideceksin hiç açılmamış telefon, 1300 vereceksin adama kıyak geçceksin yani, oldu.....
    Yok hem yardım olurmuş falan filan, bırak Allah aşkına. O kadar yardım etmek istiyorsan 1600 1700 ver madem örnek olarak.
    Yine kara geçmiş olursun ölücü olarak...

Piyasayı ve senin gibileri senden iyi bilirim emin ol.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferit.61 -- 3 Ekim 2013; 23:34:47 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeş,
    Telefoncuların fiyatı çok kötü öldürdüğünü çok iyi biliyorum, 64GB lık N9 um vardı daha 1 aylık piyasadaki fiyatı 1500 civarında idi.
    Telefoncuya sordum formaliteden ve adam bana abi 600 TL veririm dedi, bunun gibi ne olaylar gördüm ve bilirim.
    Bahsettiğin cahil veya keriz kısmına sokma beni senden rica olarak.

Tamam fiyatı kırarlar ama daha yeni çıkmış telefona da 1000 TL çekmezler herhalde, veya sende 1300 ü verecek kadar vicdansız mısın telefonculara laf atarken. Birde adamla beraber gideceksin hiç açılmamış telefon, 1300 vereceksin adama kıyak geçceksin yani, oldu.....
    Yok hem yardım olurmuş falan filan, bırak Allah aşkına. O kadar yardım etmek istiyorsan 1600 1700 ver madem örnek olarak.
    Yine kara geçmiş olursun ölücü olarak...

Piyasayı ve senin gibileri senden iyi bilirim emin ol.......

sen hala hayal dünyasında boş konuşanlardan nedeni ise bunu alarak satan kişi her türlü zararı göze almıştır evkurdan çok örnekleri bilirim ayrıca telefoncular isterse mercedes marka telefon çıksın yarı yarıya fiyat kırarlar ayrıca 1000 tl en fazla vercekleri rakamdır 1300 tl o cihaz için çok iyi rakamdır ayrıca adam zaten imkanı olsa gider kredi çeker bankadan bu zarara göz almaz ama yapanlar var bende yardımcı olmak halinde 1300 tlden gideriz alırız dedim sözümde geçerli büyük kıyak yapıyorum adam gidip s4 alsa telefoncular en fazla 1200 tl veriyor yap hesabını

• kurtlar sofrası kurulmuş şimdiden. böyle bir alışverişin kim hayrını görür acaba ?

• ahmetdemirci kullanıcısına yanıt
    Hayır mı görür şer mi alır bilinmez..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

Hayır mı görür şer mi alır bilinmez..

aynen

• hayrı şerri allah bilir alan razı satan razı ise 3.ve 4.cü lere başka bir şey armağan düşer ...
  • bu kadar sinirlendiğine göre yaptığının aslında kötü bireey olduğunu kendinde biliyorsun. ondan olmasın bu saldırganlık

• ayrıca ben Allahın kurallarında bugüne kadsr hiç fırsatçılık yapın, ölümü gösterip sıtmaya razı edin gibi birşey göremedim . öyle birşeymi var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemirci -- 5 Ekim 2013; 8:51:57 >
  • ahmetdemirci kullanıcısına yanıt
    Bize göre yok Allaha sükür abi...
    Ama kimine göre fazlasiyla var malesef...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

Bize göre yok Allaha sükür abi...
    Ama kimine göre fazlasiyla var malesef...

öyle Hünkar :)

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.