Şimdi Ara

Nokia Lumia 1020 EOS 41mp pureview windows phone 8 ANA BAŞLIK (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
623
Cevap
6
Favori
26.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bir daha nokia gidipde 1400 tlden fazla para vermem bir kez o hatayı yaptım 1550 tl aldık 920 elden 900 tlye zor sattık hele bu 1020 hiç adam olmaza benziyor oyüzden kalsın nokia hep savundum ama savunulacak bir haltı kalmadı millet dem vuruyor haklı alırım 5s cihazımı en azından uyguluma konusunda sıkıntı yaşamam en basitinden mobil tv daha adam gibi çalışmıyor ne yapayım öyle bir aleti her uygulamanın ilk ios olarak çıkıyor biraz keyif yapalım ozaman

• yanılıyor olabilirim arkadaşlar ama şöyle bişey görüyorum
    1020 testlerde diğer telefonlarla karşılaştırıldıgında mesela hep ten rengini daha sarımsı
    yeşili daha yeşil ve gökyüzü mesale daha mavi gibi gösteriyor
    diğer telefonlarda ise birbirine yakın gibi
    kaliteden bahsetmiyorum ama 1020 de sanki yazılımsal bişeylerle oynanmış gib geldi bana
    mesela kapalı bir havada çekilen resimlerde hep parlak çıkıyor sanki hava açıkmış gibi, iç ortamlarda öyle (diğerlerine göre)
    fotoğraf işini çok bilmem ama garip geldi bana bu
    onun dışında note3 ün kamerasıda bana göre iyi sayılır.
  • salihbocX S kullanıcısına yanıt
    Bak bu dediklerine sonuna kadar katiliyorum salih dayı..

Aynen ve aynen çok haklisin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar neredesiniz, deli gibi merak ediyoruz.
    Telefonu ile hiç foto çeken yok mu aranızda :)

Foto görsek
  • hiç kimse almadımı bu telefonu yahu,kimseden ses çıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugarb

yanılıyor olabilirim arkadaşlar ama şöyle bişey görüyorum
    1020 testlerde diğer telefonlarla karşılaştırıldıgında mesela hep ten rengini daha sarımsı
    yeşili daha yeşil ve gökyüzü mesale daha mavi gibi gösteriyor
    diğer telefonlarda ise birbirine yakın gibi
    kaliteden bahsetmiyorum ama 1020 de sanki yazılımsal bişeylerle oynanmış gib geldi bana
    mesela kapalı bir havada çekilen resimlerde hep parlak çıkıyor sanki hava açıkmış gibi, iç ortamlarda öyle (diğerlerine göre)
    fotoğraf işini çok bilmem ama garip geldi bana bu
    onun dışında note3 ün kamerasıda bana göre iyi sayılır.

Fotoların renk doygunluğu yüksek ondandır. NOKIA manuel ayar sunacak procam de ve sorun olmayacak merak etmeyin GSM arena da Note 3 , 5s , G2 , 1020 camera karşılaştırması var galip belli

• Merhaba arkadaşlar merak edenlere cihaz ile çektiğim birkaç resmi eklemek istiyorum....

İç mekan manuel ayar yaparak çektim....

Nokia Lumia 1020 EOS 41mp pureview windows phone 8 ANA BAŞLIK

İç mekan yakın çekim....

Dış mekan balkondan maksimum zoom ile çektim....

Gece balkondan çektim....

İç mekan,ışığın çok az olduğu bir yer salonun ışığı çok hafif bu bölgeye yansıyordu...

• Bugün TİM'de telefonu kısa da olsa bir inceledim. Daha önce wp8 cihaz hiç elime almadığımdan fazla kurcalayamadım. İki fotoğraf çektim; biri flaşlı, biri flaşsız. Flaşsız çekimi daha güzeldi. Evde incelerim diye kendi telefonuma bluetoothla attım. Ama sosyal ağlar için oluşturulan düşük mp'li olanı almışım herhalde. Fotoğraf 2 mb boyutundaydı. Flaşsız çekimin fotosu şu;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 53*MURAT -- 26 Ekim 2013; 18:02:33 >

• Şu sitelerde distribütör garantili olarak 1890 ve 1898 tl fiyata satılmakta.
    http://www.ekopasaj.com/nokia-lumia-1020-smartphone_307917.html?ref=akakce&v=1.25.8
    http://www.guraks.com/Nokia-Lumia-1020?ref=akakce&v=1.80.6

Demek ki Turkcell harici satışlar da var. İkinci site bir turkcell mağazası. Ama o da Turkcell fiyatından düşüğe satıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence resimler son derece kaliteli dslr kalitesine yaklaşmış gibi geldi bana, birçok digital makinadan ise kat ve kat güzel çekmiş oldukça düşük noise oranı ve net kareler, renkleri doğru tonlarda yakalamış. çok taktirettim nokiayı.

sadece ağırlığı fazla geldi bana lum 720 den sonra :) o ağırlığa en azından batarya 2500ma olsa daha iyi olacaktı.
  • 2 gün önce aldım.Fotoğraflar çok keskin ve net,cihaz harika foto çekiyor,ois ile video çekimi zaten harika olmuş.Elde tutuşta verdiği sağlamlık ve tokluk hissi harika,lumia 920 den daha ince,sallayınca tıkırtı etmiyor,bir yerlerini sıkınca çatırtı yok dandroidler gibi.kasası kemik gibi,İnternet hızı çok iyi,uygulama,oyun sorunsuz,hızlı ve çok zorlamazsan ısınmıyor,ısınsada ateş gibi olmuyor ılık oluyor.Pil biraz yetersiz geldi,yada ben aşırı kurcalıyorum çabuk bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

2 gün önce aldım.Fotoğraflar çok keskin ve net,cihaz harika foto çekiyor,ois ile video çekimi zaten harika olmuş.Elde tutuşta verdiği sağlamlık ve tokluk hissi harika,lumia 920 den daha ince,sallayınca tıkırtı etmiyor,bir yerlerini sıkınca çatırtı yok dandroidler gibi.kasası kemik gibi,İnternet hızı çok iyi,uygulama,oyun sorunsuz,hızlı ve çok zorlamazsan ısınmıyor,ısınsada ateş gibi olmuyor ılık oluyor.Pil biraz yetersiz geldi,yada ben aşırı kurcalıyorum çabuk bitiyor.

yanlız video 30 fps olduğu için mi böyle sağa sola çavirince atlaya atlaya çekiyormuş gibi oluyor
  • bahsettiğiniz biçimde birşey farketmedim.
  • şu ilanda da var 1799 liraya satıyor, yalnız kurumsalmı nasıl satıyor güvenilirmi bakmak lazım..

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sifir-kutusunda-turkcell-flagship-genpa-urunu-lumia-1020-141405877/detay/
  • sight S kullanıcısına yanıt
    alacak kişiyle turkcell e gidecek,alan nakit 1800 verecek,o da kendi kredi kartıyla taksitle alacak nakiti kullanacak.Turkcellden almak 3000 TL yi bulur ama şirket hattıysa avantajlı oluyor.
  • aslında bende emin değilim kamerası hakkında incelemeleri okumak lazım. en son 808 ile kıyaslamasını buldum arada epey fark var haliyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjido -- 29 Ekim 2013; 12:11:04 >
  • Merhaba,

Bugün başımdan bir olay geçti...
    Arkadaşa cihazı verdim, vatandaş elinde kurcalarken birkaç video ve fotoğraf sildi.

Bu tip cihazlarda foto ve video recovery işlemi yapanınız hiç var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dalgıç murat

bu fiyatla bu telefon kolay kolay satılmaz,,satılsada az satılır herkesin alabileceği gibi değil,,bugüne kadar nokıa nın çıkardığı en yüksek fiyatlı telefon bu,, içimden bir ses nokia satışta hayal kırıklığına uğrayacak türkiyede diyor,,,808 telefonu ilk alanlardanım 1425 tl vermiştim ama bunu bu fiyata kesinlikle almayı düşünmüyorum şimdilik

nokia 808'in 2012 Temmuz ayında çıktığını düşünürsek o tarihte 1500TL=800 dolar yapıyor fiyatı dolar üzerinden. Lumia 1020 ise şu an 2000 TL=1000 dolar yapıyor. Yani arada sadece 200 dolar fark var. eğer 808'e verdiğiniz 1500 TL size normal geldiyse Lumia 1020'ye verilecek 2000 TL de normal gelir diye düşünüyorum. çünkü iki telefon arasındaki farklılıklar 200 dolar eder kanımca. daha yeni kamera+çok daha fazla Ram+çok daha hızlı işlemci+iki kat hafıza+daha büyük ve kaliteli ekran+WP8 işletim sistemi ama pahalı olması konusuna gelince evet bence de daha ucuz olması iyi olurdu. ne zaman ki sistem+ergonomi+donanım orantısını tuttururlar o zaman 2000 değil 2500 bile verilir bu sağlamlığa.

• 1020 fotoğraf kalitesinde 808'den daha iyiymiş öylemi... peh....

http://connect.dpreview.com/post/8720896323/pureview-compared-nokia-808-lumia1020-studio-test-scene?utm_campaign=internal-link&utm_source=news-list&utm_medium=text&ref=title_0_0

DİKKATinizi çekerim inceleyen site dpreview , yani dünyanın bir numaralı fotoğraf makinası ve ekipmanları üzerine kurulmuş inceleme sitesi. kaldıki gsmarena foto tool'a görede 808 çok daha öndeydi 1020'den.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Edit: Yukardaki incelemede 1020'nin köşelerdeki fotoğraf kalitesindeki bozulmalara bakın. sonuç hüsran!...

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.