Şimdi Ara

Nokia Lumia 1030 Diye Telefon Var Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

Orijinalden alıntı: Viagara Şelalesi

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Neyse ne işte ya. Android olması daha kötü. Java işletim sistemi androidden daha güvenlikli ve faydalı bir işletim sistemidir.

Hayırdır, önüne gelen Lumia'lara çöp deyince sorun yok, şimdi Android'e kötü deyince mi sorun oldu ?

Hiç kıyaslamama gerek yok kardeşim elimde iki sistem de var sen rahat ol

Ben kıyaslama yapmadım ki zaten ? Telefon meselesi değil bu, zevk meselesi. Birisi senin elindekini kötüleyince halden hale girdin 2 dakikada, mesele bu Herkes herkesin zevkini beğenmek zorunda değil, o mavi sever sen kırmızı seversin, insanlık hali.

Kıyas yaptın demedim ki? Ayrıca elimde ikisi de var diyorum kendi elimdekini kötülüyorum zaten halden hale giren sensin kardeşim tekrar ediyorum ikisi de elimde var ikisi arasından windows phone u daha çok seviyorum hatta ama sevmekle olmuyor içi boş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Börü -- 10 Kasım 2016; 16:07:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neyse ne işte ya. Android olması daha kötü. Java işletim sistemi androidden daha güvenlikli ve faydalı bir işletim sistemidir.

Hayırdır, önüne gelen Lumia'lara çöp deyince sorun yok, şimdi Android'e kötü deyince mi sorun oldu ?

Hiç kıyaslamama gerek yok kardeşim elimde iki sistem de var sen rahat ol

Ben kıyaslama yapmadım ki zaten ? Telefon meselesi değil bu, zevk meselesi. Birisi senin elindekini kötüleyince halden hale girdin 2 dakikada, mesele bu Herkes herkesin zevkini beğenmek zorunda değil, o mavi sever sen kırmızı seversin, insanlık hali.

Kıyas yaptın demedim ki? Ayrıca elimde ikisi de var diyorum kendi elimdekini kötülüyorum zaten halden hale giren sensin kardeşim tekrar ediyorum ikisi de elimde var ikisi arasından windows phone u daha çok seviyorum hatta ama sevmekle olmuyor içi boş

Yukardaki arkadaşa göre Android kötü gelmiş, sen buna karşı geliyorsun, bütün mesele bu. Herkesin "kullanım amacı" farklı olabilir, başkasına yeterli gelen sana yetersiz gelebilir, veya tam tersi, bu senin gelipte illa benim dediğim doğru demeni gerektirmez

• ortaya yazıyorum konuya giren okur benim için bile lumia çöplükten başka 1 şey değil ama kesinlikle istediğim telefon lumiadır hiçte vazgeçmem android bile benim için çöp ama asla kullanmak istemeyeceğim telefon eksik olsunlar hayatımda :D haberdar et niye etmedin demeyin üzerine hakaret alınan gelsin alıntılasın beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusTiMe

ortaya yazıyorum konuya giren okur benim için bile lumia çöplükten başka 1 şey değil ama kesinlikle istediğim telefon lumiadır hiçte vazgeçmem android bile benim için çöp ama asla kullanmak istemeyeceğim telefon eksik olsunlar hayatımda :D haberdar et niye etmedin demeyin üzerine hakaret alınan gelsin alıntılasın beni

Yaani. Katılıyom. Üçü de çöp zaten. En en çöpü android, en çöpü ios, çöpü windows.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "2+2=4" ne kadar doğruysa, Windows Phone'un içinin boş olduğu da o kadar doğrudur. 1.5 sene boyunca Nokia Lumia 1520 kullanan biri olarak söylüyorum bunları. Seversiniz, sevmezseniz; orası size kalmış. Fakat, Android ile kıyaslanacak bir durumu yok Windows Phone ya da Windows 10 Mobile'ın. Örnek vermek istiyorum. Nokia Lumia 1520 cihazımda "Microsoft"un kendi uygulaması olan Outlook'a ayda birkaç kez update gelirken; "Google"ın Android'indeki Outlook'u neredeyse her gün güncel tutuyorlar.

Microsoft "yazılım devi" olduğunu için, "Olmadı, başaramadık." diyemiyor bunu direkt olarak. Politikalarından anlaşılıyor çok net bir şekilde. Onlar çoktan umudu kestiler bu işten.

• Hah hemen bir tane daha gelmiş benim dediğim doğrudur..! diyen

• quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

"2+2=4" ne kadar doğruysa, Windows Phone'un içinin boş olduğu da o kadar doğrudur. 1.5 sene boyunca Nokia Lumia 1520 kullanan biri olarak söylüyorum bunları. Seversiniz, sevmezseniz; orası size kalmış. Fakat, Android ile kıyaslanacak bir durumu yok Windows Phone ya da Windows 10 Mobile'ın. Örnek vermek istiyorum. Nokia Lumia 1520 cihazımda "Microsoft"un kendi uygulaması olan Outlook'a ayda birkaç kez update gelirken; "Google"ın Android'indeki Outlook'u neredeyse her gün güncel tutuyorlar.

Microsoft "yazılım devi" olduğunu için, "Olmadı, başaramadık." diyemiyor bunu direkt olarak. Politikalarından anlaşılıyor çok net bir şekilde. Onlar çoktan umudu kestiler bu işten.

adamsın ne iyi dedin ya :D

• quote:

Hah hemen bir tane daha gelmiş benim dediğim doğrudur..! diyen

Bi sizin dediğiniz doğru zaten haklısın

• telefonda oyun oynamam , programlar ile de pek işim olmaz , internet , watsap vs. ama merak ettiğim bir durum var , bir program neden çok güncelleme alır , çok iyi olduğu için mi yoksa çok problemli olduğu için mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonyali61

telefonda oyun oynamam , programlar ile de pek işim olmaz , internet , watsap vs. ama merak ettiğim bir durum var , bir program neden çok güncelleme alır , çok iyi olduğu için mi yoksa çok problemli olduğu için mi ?

Çok gereksiz olduğu için alır bence. Bütün uygulama ve oyunlar gereksizdir. Bir telefonda gerekli olan en önemli iki özellik, sesli görüşme ve kısa mesaj özelliğidir. Kamera üçüncü sırayı alabilir. Geri kalan herşey gereksizdir.

• quote:

quote:

telefonda oyun oynamam , programlar ile de pek işim olmaz , internet , watsap vs. ama merak ettiğim bir durum var , bir program neden çok güncelleme alır , çok iyi olduğu için mi yoksa çok problemli olduğu için mi ?

Çok gereksiz olduğu için alır bence. Bütün uygulama ve oyunlar gereksizdir. Bir telefonda gerekli olan en önemli iki özellik, sesli görüşme ve kısa mesaj özelliğidir. Kamera üçüncü sırayı alabilir. Geri kalan herşey gereksizdir.

ben de onu diyorum zaten , yukarda bir arkadaş androidde outlook un her gün güncelleme aldığını windowsda ise ayda bir aldığını söyleyerek windowsu kınadı gibi geldi bana şimdi bir programı kullanırken hergün güncelleyecem ve buna da başarılı diyecem , bence tam tersi tamamen başarısızlıkdır bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonyali61 -- 11 Kasım 2016; 18:34:22 >

• quote:

quote:

Sizin instagram stories'e boomerang özelliği geldi mi?
    1 haftadır varda bende, gereksiz olan güncellemelerle geldi. Bekleyin modası geçince size de gelir belki

• quote:

quote:

quote:

ben de onu diyorum zaten , yukarda bir arkadaş androidde outlook un her gün güncelleme aldığını windowsda ise ayda bir aldığını söyleyerek windowsu kınadı gibi geldi bana şimdi bir programı kullanırken hergün güncelleyecem ve buna da başarılı diyecem , bence tam tersi tamamen başarısızlıkdır bu

Sürekli güncellemenin gelmesi iyi bir şey tabii ki.

Windows Phone - Windows 10 Mobile kullandığım dönemde Spotify'ya 1 güncelleme geldiğini görmedim mesela. Premium üyelik almadan kullanılamıyordu. Free sürümü kullanamıyordun yani. Şaka gibi.

Yine aynı dönemde banka uygulamalarına da güncelleme gelmiyordu. Güvenlik güncellemesine gerek duyulmuyordu belki de. Windows Phone virüs bile desteklemediği için...

WhatsApp gibi bir uygulama bile çok geç güncelleniyordu. Arama özelliği Android'e Mart 2015'te, iOS'a Nisan 2015'te geldi. Windows Phone'a ise haziran sonu ile temmuz başı gibi geldi. Dünyanın en çok kullanılan uygulaması bile 3-4 ay geriden takip ediyor Windows Phone'da.

Windows 10 PC sürümü sürekli güncelleniyor örneğin. Çünkü iş var orada, kullanılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

quote:

quote:

Sizin instagram stories'e boomerang özelliği geldi mi?
    1 haftadır varda bende, gereksiz olan güncellemelerle geldi. Bekleyin modası geçince size de gelir belki

Sen 3 yıl 630 ve 8.1 kullandın da gelmedi de 1 haftadır kullansan ne oluur kullanmasan ne oluuur. Sanki 1 yıldır kullanıyorsun. Ben sana android telefon alamazsın demedim ki. Aldın işte bak. Sonradan gördün sonuçta bumerangı şunun şurasında.

Windows 10 mobilede güncellemeye gerek kalmadan aktif edilebiliyor özellik, meraklısına.

www.instagram.com/p/BMokmydjG-M/

quote:

instagramToday, we’re introducing a few new tools to help you make your story even more fun: Boomerang and mentions. We’re also starting to test links inside some stories.
    Boomerang lets you turn everyday moments into something fun and unexpected. Now you can easily take a Boomerang right inside Instagram. Swipe right from your feed to open the stories camera. A new format picker under the record button lets you select “Boomerang” mode.
    You can also now share who you’re with or who you’re thinking of by mentioning them in your story. When you add text to your story, type “@” followed by a username and select the person you’d like to mention. Their username will appear underlined in your story. And when someone taps the mention, they'll see a pop-up that takes them to that profile.
    You may begin to spot “See More” links at the bottom of some stories. This is a test that lets verified accounts add links so it’s easy to learn more. From your favorite chefs’ recipes to articles from top journalists or concert dates from the musicians you love, tap “See More” or swipe up to view the link right inside the app.
    To learn more about today’s updates, check out help.instagram.com.
    These updates for Instagram Stories are available as part of Instagram version 9.7 available for iOS in the Apple App Store, for Android in Google Play and for Windows 10 in the Windows Store.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 13 Kasım 2016; 3:10:47 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.