Şimdi Ara

Nokia Lumia 1030 Diye Telefon Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar başlıkta çok açık net yazdım aydınlatabilir misiniz sahibinden sitesinde 1 kullanıcı elinde 7 tane telefon arasında hiç duymadığım 2 model var bunlar lumia 1098 lumia 1030 bende sormak istiyorum var mı böyle 1 telefon yoksa bu satıcı sahtekar mıdır diye şüphelendim telefon numaraları mevcut ama arasam da bakmıyorlar bunları görme nedenim ise lumia 1020 kategorisinde alma niyetim olduğundan

• Yok.

Çin malıdır.

1020 kategorisinde iki telefon var.

www.microsoft.com/en/mobile/phone/lumia950/

www.microsoft.com/en/mobile/phone/lumia950-xl/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 8 Kasım 2016; 18:31:13 >

• Bilmeden yorum yapmasak ?

Bir kere Çin malıdır demek hata. Çinde üretilmeyen telefon mu var ?

Gelelim başlığı açan arkadaşın sorusuna. Hocam öyle bir model çıkacaktı. Hatta prototip test cihazlarıda üretilmişti. Ancak bu cihazın çıkışı Nokia'nın Microsoft'a satıldığı döneme denk geldiğinden arada kaynadı ve telefon piyasa sürülmeden proje iptal edildi.

İlandaki telefonda muhtemelen bu test cihazlarından. Eğer gerçekten sim kart takılıp çalıştırılabiliyorsa efsane ve sayılı cihazlardan birisini kullanırsın.

Bu arada cihazın kod ismi Nokia McLaren.
    http://shiftdelete.net/lumia-1030-uretime-gecmeyecek-56508http://www.gsmarena.com/microsoft_lumia_1030-6981.phphttp://www.doi-toshin.com/nokia-lumia-1030-leaks-images/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 8 Kasım 2016; 18:13:17 >

• JusTiMe kullanıcısına yanıt
    İlan buysa çin malı. Köprü altlarında hırdavatçılarda satılan java işletim sistemli dandikotantos telefonlardan.

Dikkat et.

Aman dikkat. Komploya gelme

http://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-nokia-1030-ve-1098-modelleri-bu-fiyata-bu-temizlikte-tabiki-bizd-360511151/detay

Kamera 8 pikselmiş.

1030'u kim kaybetmişki kim bulsun. 1030 ne arar Tuzla'da.

Nerden nereyeee...

Dahili hafıza 64 gbmış da. İkinci elmiş de.

Hem sahte hem ikinci el.

15 liradan fazla etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 8 Kasım 2016; 18:30:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• adamın dibisin araştırdım baktım iptal edildiğini bende biliyorum 50mp kameralı telefon@Yandex
    aynen öyle bu ilan benim bahsettiğim şey zaten @e-Militarist
    adam tuzlada sitede konum gösteriyor istanbullu olsam gidip basıcağım orayı ama yokum
  • JusTiMe kullanıcısına yanıt
    Riske değmez hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Riske değmez hocam.

alacak değilim zaten kimliği belirsiz telefonu lumia 1020 mi kalmadı :D sanki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vay be efsanevi telefonlar yazılım ve firmaların beceriksizliğinden resmen çöp halindeler, diğer tarafta ise yazılımları sayesinde çöp telefonlar efsane telefon olmuşlar.Bu olay bana şu sözü hatırlattı.

Nice insan gördüm üstünde elbisesi yok nice elbise gördüm içinde insan yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusTiMe

quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Riske değmez hocam.

alacak değilim zaten kimliği belirsiz telefonu lumia 1020 mi kalmadı :D sanki

Onuda bulmak zordur bu saatten sonra sıfır olarak.

• @kaazto28 doğru söze ne hacet :)
    @Night Rain 1500-2000tl mi ödeyeceğim bu telefona kalsın ya 2.el alıcağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

İlan buysa çin malı. Köprü altlarında hırdavatçılarda satılan java işletim sistemli dandikotantos telefonlardan.

Dikkat et.

Aman dikkat. Komploya gelme

http://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-nokia-1030-ve-1098-modelleri-bu-fiyata-bu-temizlikte-tabiki-bizd-360511151/detay

Kamera 8 pikselmiş.

1030'u kim kaybetmişki kim bulsun. 1030 ne arar Tuzla'da.

Nerden nereyeee...

Dahili hafıza 64 gbmış da. İkinci elmiş de.

Hem sahte hem ikinci el.

15 liradan fazla etmez.

Ohooo javalı taklit telefon mu kaldı hocam. En kötüsünde tema giydirilmiş android var.

• Neyse ne işte ya. Android olması daha kötü. Java işletim sistemi androidden daha güvenlikli ve faydalı bir işletim sistemidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Yanlız 535in üzerine 1098 yazan kağıt yapıştırmış. Diğeri de galiba nokia X serisi telefonlardan

• quote:

Orijinalden alıntı: JUSTMAX

Yanlız 535in üzerine 1098 yazan kağıt yapıştırmış. Diğeri de galiba nokia X serisi telefonlardan

• İlanı pasife almış. Yakalayın kaçıyor.
  • quote:

Neyse ne işte ya. Android olması daha kötü. Java işletim sistemi androidden daha güvenlikli ve faydalı bir işletim sistemidir.

• lumia halen yaşıyo mu ya? biz öldü diye biliyoduk. halen buralarda hayat varmış. enteresaannn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viagara Şelalesi

quote:

Neyse ne işte ya. Android olması daha kötü. Java işletim sistemi androidden daha güvenlikli ve faydalı bir işletim sistemidir.

Hayırdır, önüne gelen Lumia'lara çöp deyince sorun yok, şimdi Android'e kötü deyince mi sorun oldu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

quote:

Hayırdır, önüne gelen Lumia'lara çöp deyince sorun yok, şimdi Android'e kötü deyince mi sorun oldu ?

Hiç kıyaslamama gerek yok kardeşim elimde iki sistem de var sen rahat ol

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

quote:

Hiç kıyaslamama gerek yok kardeşim elimde iki sistem de var sen rahat ol

Ben kıyaslama yapmadım ki zaten ? Telefon meselesi değil bu, zevk meselesi. Birisi senin elindekini kötüleyince halden hale girdin 2 dakikada, mesele bu Herkes herkesin zevkini beğenmek zorunda değil, o mavi sever sen kırmızı seversin, insanlık hali.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.