Şimdi Ara

Nokia lumia 1320

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yarın turkcell tim den lumia 1320 almayı düşünüyorum birkaç sorum olucak.
    1-telefonu modem olarak kullanabiliyor muyum?
    2-cebime sığar mı?
    3-herkes 5 megapixel kameradan şikayet ediyor ancak nokia nın kamera yazılımlarında diğer şirketlere 10 basıcağını düşünüyorum.kullanan arkadaşlar varsa kamera performansı hakkında deneyimlerini yazabilirmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: MertAtilgan

Merhaba arkadaşlar yarın turkcell tim den lumia 1320 almayı düşünüyorum birkaç sorum olucak.
    1-telefonu modem olarak kullanabiliyor muyum?
    2-cebime sığar mı?
    3-herkes 5 megapixel kameradan şikayet ediyor ancak nokia nın kamera yazılımlarında diğer şirketlere 10 basıcağını düşünüyorum.kullanan arkadaşlar varsa kamera performansı hakkında deneyimlerini yazabilirmi.

bende 1320ye geçeceğim aradıgın tüm özellikler var hocam kameradan hiç şikayetçi olmayın çok iyi oldugu söyleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu aldım arkadaşlar.şuan telefondan yazıyorum acayip içime sindi.alıcak arkadaşlara tavsiye ederim.akşam detaylı bir inceleme yapıcam.

• MertAtilgan M kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun , inşallah kazasız belasız kullanırsınız
  • MertAtilgan M kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumlarını acil atar mısın bir kaç güne almayı düşünüyorum aynı telefonu
  • Hayırlı olsun. Güzel telefon. Ben de kullanıyorum.
  • Evet yorumlarin devamini bekliyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 808 Pureview
    geçen yıl açıldı
    lumia telefon
    4 yıl önce açıldı
    Nokia lumia 1020 windows 10
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lumia iyidir iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • modem olarak kullanırsın,

pantolon cebine sığmayabilir ama cekete, monta sığar

kamera orta derecede normal kullanımda işini görür
  • hayırlı olsun güle güle kullanın. çook acil yorum bekliyoruz en detaylısından...
  • Note 2den ona geçmeyi düşünüyorum. Kamerada çok tereddütüm var. Bayiide birkaç foto çektim oek beğenmedim note 2den sonra. Sizin düşünceleriniz neler?

• quote:

Telefonu aldım arkadaşlar.şuan telefondan yazıyorum acayip içime sindi.alıcak arkadaşlara tavsiye ederim.akşam detaylı bir inceleme yapıcam.

Merakla bekliyoruz yorumlarını hocam

Bende LG Optimus G var
    4.7" HD ekran
    quad 1.5 krait
    2gb ram
    andreno 320
    32gb
    13mp kamera
    1.2mp ön kamera
    2100 mah pil
    andoid 4.2.1

Rootlu kullanıyorum.

Serviste çok vakit geçirdiğim için daha büyük ekranlı bir model mi bulsam... arayışım beni bir kaç modele itti.

-Az bir takas farkıyla Optimus G Pro (3100mah pil, 5.5" fullHD ekran)
    -Model düşür Moto G al (4.5" HD ekran ve şarjının iyi gittiğini söylüyorlar) ve arada biraz paran artarsa üstüne ekle 7" tablet al.
    -En radikal olasılığım ise Lumia 1320 :)

Kafamdaki bir kaç soru:
    -androiddeki gibi rahatça usb ile avi, mp4, mkv falan atıp izleyebilir miyim altyazı sıkıntılarını yaşamadan?
    -android to W8 radikal bir değişim olacak, eminim bir çok arkadaş da androidden geçiyor. izlenimleriniz nedir?
    -kısıtlanacağımız, kapana kısıldığımızı düşüneceğimiz neler var androidden sonra mesela :) hele ki root kullanıcıları için.
    -w8 market ne durumda?
    -3400 mah pil ve w8 gerçekten hakkını veriyor mu?
    -androidde sistem tüketimi çok olmasa da yoğun kullanımda normalde 16-18 saat olan dayanım 8 saate falan düşüyor.
    -ekranın harcadığı pay da büyük bu noktada. telefonu yoğun kullanan biriyim (film, gazete, sosyal medya...) benim kullanıcı profilime nasıldır acep?
    -alalı baya olmuş hocam, incelemeni yazmamışsın, elden çıkardın mı yoksam :)

bir de lumia 1320 kullanıcıları facebook grubu göremedim, bir tane kurdum, birbirimizi belki daha rahat buluruz.

https://www.facebook.com/groups/647032251998475/

Bir çok popüler modelin türk kullanıcıları grubu mevcut
    LG G2
    Optimus G
    Moto G
    Moto Atrix
    GMD vs...

Cihaz 920-999 arası satılıyor. Benim cihaz da 1300'den almıştım ama 1150 seviyesine şu an.
    Kafa kafaya çok rahat değiştirebilirim diye düşünüyorum denk getirirsem temiz bir cihazla...

• quote:

Orijinalden alıntı: zurrani

quote:

Telefonu aldım arkadaşlar.şuan telefondan yazıyorum acayip içime sindi.alıcak arkadaşlara tavsiye ederim.akşam detaylı bir inceleme yapıcam.

Merakla bekliyoruz yorumlarını hocam

Bende LG Optimus G var
    4.7" HD ekran
    quad 1.5 krait
    2gb ram
    andreno 320
    32gb
    13mp kamera
    1.2mp ön kamera
    2100 mah pil
    andoid 4.2.1

Rootlu kullanıyorum.

Serviste çok vakit geçirdiğim için daha büyük ekranlı bir model mi bulsam... arayışım beni bir kaç modele itti.

-Az bir takas farkıyla Optimus G Pro (3100mah pil, 5.5" fullHD ekran)
    -Model düşür Moto G al (4.5" HD ekran ve şarjının iyi gittiğini söylüyorlar) ve arada biraz paran artarsa üstüne ekle 7" tablet al.
    -En radikal olasılığım ise Lumia 1320 :)

Kafamdaki bir kaç soru:
    -androiddeki gibi rahatça usb ile avi, mp4, mkv falan atıp izleyebilir miyim altyazı sıkıntılarını yaşamadan?
    -android to W8 radikal bir değişim olacak, eminim bir çok arkadaş da androidden geçiyor. izlenimleriniz nedir?
    -kısıtlanacağımız, kapana kısıldığımızı düşüneceğimiz neler var androidden sonra mesela :) hele ki root kullanıcıları için.
    -w8 market ne durumda?
    -3400 mah pil ve w8 gerçekten hakkını veriyor mu?
    -androidde sistem tüketimi çok olmasa da yoğun kullanımda normalde 16-18 saat olan dayanım 8 saate falan düşüyor.
    -ekranın harcadığı pay da büyük bu noktada. telefonu yoğun kullanan biriyim (film, gazete, sosyal medya...) benim kullanıcı profilime nasıldır acep?
    -alalı baya olmuş hocam, incelemeni yazmamışsın, elden çıkardın mı yoksam :)

bir de lumia 1320 kullanıcıları facebook grubu göremedim, bir tane kurdum, birbirimizi belki daha rahat buluruz.

https://www.facebook.com/groups/647032251998475/

Bir çok popüler modelin türk kullanıcıları grubu mevcut
    LG G2
    Optimus G
    Moto G
    Moto Atrix
    GMD vs...

Cihaz 920-999 arası satılıyor. Benim cihaz da 1300'den almıştım ama 1150 seviyesine şu an.
    Kafa kafaya çok rahat değiştirebilirim diye düşünüyorum denk getirirsem temiz bir cihazla...

-Medya formatlarında şimdilik ufak tefek sıkıntılar var sistemin iyi bir medya oynatıcıya ihtiyacı var bir de sanırım hafıza kartındaki videoları telefonun kendi oynatıcısı görmüyor(yanlışsam biliyorsam kullanan arkadaşlar düzeltsinler)

-Android ten sonra ilaç gibi gelecektir her gün elime dünya kadar telefon geçiyor bunların arkasından bende Windows kullanmaya karar verdim lumia 1520 alacağım maddiyatı toparladıktan sonra(Şu anda samsung wave 2 kullanıyorum hala). Öncelikle sistem androide göre hızlı ve kararlı, kasılma ve donma olaylarına rastlamak neredeyse mümkün değil ama bazı oyunlarda ısınma olabiliyor o da donanımla alakalı(1320 ve 1520 de sağ üstte ön kamera tarafında ısınma oluyormuş özellikle asphalt 8 oynarken, bunun dışında ben ısınma olayı duymadım desem yeridir). Androide göre sistem kısıtlı o kutucuklara alışabilir misin bilemem. Sistemin de ufak eksikleri var mesela bildirim çubuğu ilk aklıma gelen o ve zibilyon eksik en geç 2 aya kadar 8.1 güncellemesiyle çözülüyor(8.1 güncellemesinin getireceği yenilikleri forumda bulabilirsin). Öte yandan öyle cihaza arayüz kurayım yok şu tema daha iyi yok bu simgeler daha hoş araklayayım bunu olayı wp de şimdilik yok. Root olayı olmadığından tüm uygulamalar paralı ve gerçekten pahalı bir marketi var windowsun. Web tarayıcısı bildiğim kadarıyla henüz dosya indirme ve kullanıcı adı kaydetme desteği sunmuyor fakat bu da 8.1 ile gelecek ie 11 de özellik olarak eklendi. Kısıtlamalar konusunda çok fazla bilgim yok doğrusu daha doğrusu ne istediğinizle alakalı.

-Markete gelirsek atı alan üsküdarı geçti diyelim wp market ilk gğnlerinden çok çok uzakta ama hala bir android ve appstore değil(uygulama sayısı olarak). Uygulamalarda virüs olayı yok güvenlik üst düzeyde. Çöp uygulama play store a göre az. Oyunlarda hala zayıf wp, uygulamalarda da %70 lerde androidi düşünürsek; mesela hala ie ve ie bazlı çalışan web tarayıcıları dışında bir web tarayıcı yok. Moli player dışında düzgün bir medya oynatıcısı yok aldığım duyumlara göre o da ücretli bunun dışında biletixe kadar pek çok yerel uygulama mevcut. Güncelleme gereken uygulamalar var mesela(Hoş bu her platformda mevcut). Mağazayı buradan inceleyebilirsin (http://www.windowsphone.com/tr-tr/store). Uygulamalar biraz pahalı henüz bedava yükleyebileceğimiz bir yol keşfedilmedi. Çinli hacker gruplarından birisi bu konuda çalışıyor bitince yayınlayacakları sözünü verdiler ama ne zaman yayınlanır bilemem.

-Pil konusunda elindeki cihazı ikiye katlar. Bir kaç parçaya böler. Wp 8 pil konusunda şu anda en iyi kullanıma sahip platform 8.1 ile bu konudaki artılarını arttırmayı düşünyorlarmış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.