Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.868
Cevap
52
Favori
241.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önemli not olarakta şunu ekliyim. 1080p 30fps video çekmek ve bu videoları direk hafıza kartına kaydetmek istiyorsanız en kötü class6 bir hafıza kartı alın. Aksi takdirde düzgün kayıt yapmıyor. Yaptığı kayıtta bozuk oluyor. Belki class4 ile de çekebiliyordur ama ben denemedim. Bildiğimiz basit kartlardan vardı elmide, 720p bile çekemedim :) Dün gittim class10 aldım bir adet Teknosa'dan. 8.1 e de hazırlık oldu. 8.1 ile hafıza kartına program yüklenebileceğinden hızlı bir kart olması bu açıdan da iyi.
  • Bende iki gün önce siyah 1320 aldım. Bimeks mağazadan. 999 TL. 50 TL hediye çeki verdiler. Tabi yanında class 10 hafıza kartı aldım. İlk izlenimim gayet iyi.
    Az kalsın android alıyordum. Bunu görünce ve fiyatını duyunca hemen aldım. Batarya çok iyi, 3g açık bol kurcalama, net falan 2 gün oldu daha %15 yeni oldu.
    Whatsapp bende gayet sorunsuz çalışıyor, hoparlör ve ses iyi. Kendi kulaklığı vasat.
    Ben vodafone mağazasında ekran koruyucu film taktırdım. Gayet başarılı (15tl. ankara) Kılıflar yeni gelmiş. 35 TL dediler. Pek kalitesini beğenmedim ve almadım. Bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Candarli

Bende iki gün önce siyah 1320 aldım. Bimeks mağazadan. 999 TL. 50 TL hediye çeki verdiler. Tabi yanında class 10 hafıza kartı aldım. İlk izlenimim gayet iyi.
    Az kalsın android alıyordum. Bunu görünce ve fiyatını duyunca hemen aldım. Batarya çok iyi, 3g açık bol kurcalama, net falan 2 gün oldu daha %15 yeni oldu.
    Whatsapp bende gayet sorunsuz çalışıyor, hoparlör ve ses iyi. Kendi kulaklığı vasat.
    Ben vodafone mağazasında ekran koruyucu film taktırdım. Gayet başarılı (15tl. ankara) Kılıflar yeni gelmiş. 35 TL dediler. Pek kalitesini beğenmedim ve almadım. Bilginize...

Aldığınız kartın linki varsa atarmısınız yada adını söylermisiniz ?

Birse 50tl hediye çeki bütün Türkiye de geçerli mi kampanyalara bakmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bizim memlekette daha telefon yok millet kılıf ekran koruyucu alıyor :(( . gelse de inceleyip son kararımı versem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANLOVE

quote:

Bende iki gün önce siyah 1320 aldım. Bimeks mağazadan. 999 TL. 50 TL hediye çeki verdiler. Tabi yanında class 10 hafıza kartı aldım. İlk izlenimim gayet iyi.

Ben bunu aldım

http://www.teknosa.com/urunler/125042795/lexar-16gb-class-10-microsd-hafiza-karti-kart-okuy

Mükemmel performans veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 11 Mart 2014; 19:21:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ANLOVE

quote:

Evet ülke genelinde geçerli olmalı. En yakın Elektro world mağazasına gidip sorabilirsin. ( artık bimeks oldular)
    Hafıza kartı linki:
    http://www.bimeks.com.tr/urun/125952/sandisk-android-32gb-ultra-micro-sd-class-10.aspx

Kesinlikle tavsiye ederim. Wp 8.1 gelince hazır olur..

• ankarada ekran koruyucu alan arkadaşlar adresleri yazabilirmi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

quote:

Orijinalden alıntı: şakirdayı

telefon güzelde bir ekran koruyucu ile deri kapakli kılıf bulamadım nettede yok aksesuar bulan var mı arkadaşlar

Ekran koruyucu ve arka kapak koruyucu buldum Ankara/Ulus'ta. Ekran filmi ucuz olmasına ramen çok hoşuma gitti. Hassasiyeti etkilemedeği gibi görüntüyü de bozmadı. Gök kuşağı etkiside yapmadı. Yansıma haliyelen var parlak olduğundan. Parmak izi oluyor ama çok değil. Çamur olmuyor yani.

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

Arka kapak kötüye benzesede, el izi falan kalmadığı gibi o kadar iyi oturduki hayret ettim. Cihazı ters kapattığınızda da ekranın yüzeye tamasını engelleyior. 1mm den daha az bir yükseklik kalıyor cam ile zemin arasından. Daha iyi ürünler çıkana kadar idare etsin yeter. Ekran filmini kendim çektim bu arada :)

Bilginiz olsun ekran filminin 1-2 versiyonu mevcut. Markasını hatırlamıyorum ama üstünde böyle çince bir logo vardı, kesinliklen almayın, büyük geliyor cihaza.

deri kapaklı kılıf artı ekran koruyucu arıyorum kaç gündür piyasada telefonu bulduk piyasada ve nette kılıf yok

• Oyun performansını deneyenler var mı ?

Özellikle yüksek boyutlu oyunlarda donma,kasma,takılma problemi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

Oyun performansını deneyenler var mı ?

Asphalt 8,modern combat 4,angry birds rio gayet iyi oynatiyor.15dakikadan sonra ust tarafta isinma oluyor sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: mandepxl

quote:

Asphalt 8,modern combat 4,angry birds rio gayet iyi oynatiyor.15dakikadan sonra ust tarafta isinma oluyor sadece

Oyun performansı 1520 ile aynıysa,1320 daha mantıklı duruyor.Kamerayla zaten işim yok.NFC desen hangimiz kullanıyoruz ki ? Here City Lens olmaması kafamı bozdu sadece.Oyunlarda canavar gibiyse sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: undis06

1 - whatsapp kullanmıyorum onu geçiyorum

2 - haparlör arkada altta normal bir ortamda duyuluyor ama kalabalık otobüs gibi ortamlarda pek duyuldugu söylenemez

3 - kulaklık mazeme kaliteli durmuyor ama ses güzel

4 - ahize sorunu yok hatta sen konusurken 3-4 metre uzaklıktaki konusulanları duyuyor ama ses son açıkken gecerli bu seste karsıya temiz ve net gidiyor

5 - proğramla görülebiliyor tm sarj sonrası 3-4 gün arası yazmıstı dün gece üçte sarjdan cektim gün içinde baya kurcaladim ögrenmeye çalıstım suan %72

Şardaki ekran süresi bilginizi de paylaşır mısınız hocam tam şarjla ekran kaç saat açık kalabiliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Arkadaşlar sistemin eksilerini yazan arkadaş Whatsapp'ın çok kastığını, eski mesajlara doğru kayarken programdan attığını falan yazmıştı bu cihazda da böyle mi?

Hoparlör sesi az demişler, müzik önemli değil de zil sesini duymada zorluk çekiyor musunuz?

Kulaklıkla müzik performansı başarılı bulunmuş, ne düşünüyorsunuz?

Ahizesinden az ses geliyor denmiş doğru mu?

Android telefonlardaki gibi tam şarjla ekranın ne kadar açık kalabildiği görülebiliyor mu, görülebiliyorsa tam şarjla ekran süreleriniz nasıl?

Ciddi ciddi araştırıyorum alacağım sanırım ama kafama takılanlar var. Cevaplayabilirseniz sevinirim. İnşallah kullanıcı sayısı da artar zamanla

Arkadaşlar bu sorularımı yorumlayabilir, cevaplayabilir misiniz?

• Beyler teknosa.com'a özel 1000tl ye 100tl hediye çeki kampanyasından yararlanmak istiyorum ancak "mağazadan teslim alacağım" işaretlediğim zaman sıkıntı olur mu ? hediye çekini yinede verirler mi ?

ben bu teknolojik aletlerde görerek almayı önemsiyorumda
  • telefon çok güzel ancak en azından 720 kamerası ve alt tuşlar ışıklı olsa çok daha iyi olurdu.
  • Arkadaşlar iki defa ayrı ayrı ekran koruyucu aldım.ikisinide çıkarmak zorunda kaldım.çünkü akranın dengesini bozdu yani dokunmalara dengesiz tepkiler verdi kimi zamanda tepki vermedi.Sizlerden kullanıpta memnun kalan var ise link atabilirmi

• Cıhazı pc ye bağladım ancak gormedi. Ayarlardan da bulamadim bit turlu. Yardimci olacak kimse varmi. Tesekkurer

• 5 mp biraz yetersiz gibi
  • Kullanan arkadaşlar. DLNA desteği varmı telefonda ilk wp8 almayı düşünüyorum. Nokia olarak en son n 97 kullandım sonra android e geçiş yaptım. Malum android artık sıkıntılı çok kasıyor telefonu. Takılmalar donmalar vs. .
  • quote:

sana kırmızı renk 1320 yakışır gaptan
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.