Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.868
Cevap
52
Favori
241.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xperia spden geçmeyi düşünüyorum telefonun beğenmediğiniz özelliklerini yazarmısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende dün aldım telefonu. İnternet performansı olarak bana baya Bi yavaş geldi. Androidde browseri hep masaüstü konumunda. Kullanırdım bunda masaüstü konumuna alınca sayfayı yüklemesi çok uzun sürüyor. Kamerasını beğenmedim. Dosya. Yöneticisi. Ya ben bulamadım yada yok. Zil sesi seviyesi ayarınıda bulamadım bilen varsa söylesin. Birde farklı müzikleri zil sesi olarak nasıl ayarlıyoruz onuda bulamadım.
  • Merhaba arkadaşlar, yaklaşık bir haftadır kullanıyorum telefonu. Androidden sonra uygulama konusunda epey kısır bir işletim sistemi fakat benim için yeterli. Kamerası için alacak olan hiç almasın eski s3 minim bile bundan iyi çekiyordu. Tabi bu saydıklarım çok büyük eksikler değil benim için zira tablet almaya niyetim vardı telefon ve tableti bir arada almış oldum. Büyüklük başta korkutuyor lakin gözleriniz ve elleriniz alıştıktan sonra kullanımı çok zevkli. İşletim sistemi inanılmaz derecede hızlı özellikle androidden gecenler bu farkı daha iyi anlayacaklardır. Gg den siyah silikon ve ekran filmi aldım tavsiye ederim tam oturuyor telefona ve hiç de kaba görünmüyor. Kullanıcılara bir sorum olacaktı: telefonu elimde değil de masaya koyup kullanmaya çalıştığımda dokunmatiğin algılamadığını keşfettim. Telefon olan arkadaşlar aynı şekilde deneyebilirler mi rica etsem?
  • Cihazın hayırlı olsun.Bende iki haftadır kullanıyorum.Ekran koruyucu ekran dokunmatiğini dengesizleştiriyor.iki defa jelatin aldım ikisini de çıkarmak zorunda kaldım.çıkarıp dene

• Arkadaslar zil sesi ayarini yukseltip alcaltabilecegimiz biryer varmi. Birde telefon zil sesleri haricinde zil sesi ayarlanmiyormu.
  • yahyademirci kullanıcısına yanıt
    Ayrı bir zil sesi ayarı yok, kullandığım kadarıyla, yan tarafında bulunan ses tuşlarıyla genel anlamda tüm sesi kontrol edebiliyordunuz.
    @ozcankevser, hocam dediğiniz şekildeyse biz bu telefonda film kullanamayacak mıyız? Telefonu avucumda tutarken hiçbir sıkıntı yok onu anlamış değilim ben de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahyademirci

Arkadaşlar bende dün aldım telefonu. İnternet performansı olarak bana baya Bi yavaş geldi. Androidde browseri hep masaüstü konumunda. Kullanırdım bunda masaüstü konumuna alınca sayfayı yüklemesi çok uzun sürüyor. Kamerasını beğenmedim. Dosya. Yöneticisi. Ya ben bulamadım yada yok. Zil sesi seviyesi ayarınıda bulamadım bilen varsa söylesin. Birde farklı müzikleri zil sesi olarak nasıl ayarlıyoruz onuda bulamadım.

www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/zil-sesi-yaratıcı/5a99cbd9-e82a-4892-8264-17a64f9142e5

Dosya Yöneticisi ve ayrı zil sesi kontrolleri Windows Phone 8.1 güncellemesi ile birlikte gelecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Guncelleme be zaman gelicek
  • Selam, bu cihazı bir iki haftadır bende aldım kullanıyorum, şu şekilde bir özet geçmek istedim.
    Ekran görüntüsü olarak güneş altında görünürlüğü gerçekten çok canlı ve net,
    Koruyucu film taktığınızda ekran gerçekten dengesizleşiyor, şu şekilde; kelime kazanı diye bir oyun var mesela, kelimeleri bulmak için harfllerin üzerinde gezinti yaptığınızda harfi defalarca kendi seçiyor (pc de klavyede sürekli enter a basıyormuş gibi). Veya mesaj yazarken o anki bastığınız harfi bir kaç kez kendi fazladan yazıyor ( örnek, donanım haber yazacaksınız, doonnanıım gibi fazladan yazıyor )
    Telefon elinizde değilken özellikle alt üç ana tuş (geri home arama ) tepki vermiyor, elinize aldığınızda sorun yok ama ? Sanki ekran elinizdeki elektirksel iletiyle çalışıyormuş gibi.
    Şarjı gerçekten çok iyi, android cihazlardan sonra (samsung genellikle) her akşam şarj ederken, bu cihazda bir an önce bitsede şarja taksam diyorum. 1.5 - 2 gün götürüyor beni. Özellikle tam şarj ve deşarj konusunda hassasiyetim vardır :-)

Wi-Fi çekimi ise, evimde S3 mininin çekmekte zorlandığı odada bu cihaz rahatlıkla wifi ye bağlanıyor.

Arka planda bir kaç uygulama açık iken (özellikle oyun ) cihaz tepkilerde zorlanıyor. Kasmaya başlıyor.
    Ben glance screen uygulamasını kullanmıyorum, benim için standart kilit ekranı da aynı işi yapıyor zaten. İki ayrı kilit ekranı olmuş glance ile. Önce Glance yi açıyorsunuz sonra ana kilit ekranını , iki ekranda zaten aynı bildirimleri (mesaj,cevapsız cağrı, takvim uyg. vs) gösteriyor.

Kamera, gerçekten Nokia ya yakışmayan bir Kamera. S3 miniden daha kötü çekiyor. Hele karanlık yada akşam üstü ışığın azaldığı noktada (benim için) çok berbat.
    Kutu içeriği boş neredeyse, sadece şarj cihazı ve kulaklık çıkıyor o kocamaan kutusundan.
    Kulaklığın ses kalitesi (bana göre) şu 5 - 10 liralık çin malı kulaklıklar var ya aynı onlar gibi, plastiği çok basit duruyor. Hadi görüntüsüsnü geçtik ses kalitesi de gerçekten vasat derecede. Elimde ki S3 mini kulaklığı, Sony kulaklığı ve bir kaç kulaklıkla denedim, hepside kendi kulaklığında çok daha kaliteli ses verdi (özellikle de sony kulaklık).
    Telefonu evimdeki 5 + 1 ses sistemi ile de denedim (RMS 300 Watt LG ) Ses ayarlarındaki Ekolayzer ayarlarıyla oynayınca (bass, yüksek bass, rock felan)
    Benim için yeterli olmasa da yüksek bass mid ve tiz sesleri ala biliniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ami-dore -- 16 Mart 2014; 13:25:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yahyademirci

Guncelleme be zaman gelicek

2 nisandan sonra önizleme sürümü indirmeye açılır ama herkese gelmesi haziranı bulur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk günden beri merak ediyorum alanlar memnun mu

• Yukarıdaki mesajımda düşüncelerimi aktardım.
    Hani özetlemek gerekirse, aldığıma pişman değilim.
    Sadece ekranı (benim için max.ekran boyutu 5 inç ile sınırlı idi ve sırf bu yüzden 625 alıyordum, sadece 512 ram için istemeyerek vazgeçtim) TELEFON olarak bana büyük geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ami-dore

Yukarıdaki mesajımda düşüncelerimi aktardım.
    Hani özetlemek gerekirse, aldığıma pişman değilim.
    Sadece ekranı (benim için max.ekran boyutu 5 inç ile sınırlı idi ve sırf bu yüzden 625 alıyordum, sadece 512 ram için istemeyerek vazgeçtim) TELEFON olarak bana büyük geliyor.

Büyük telefon severim.iPhone 6 en az 4.4 ile gelmezse phtablet olarak bu cins şeyler alcam

• Arkadaslar bana bu telin browseri cok yavas geldi bendemi bir sikinti var yoksa herkesinkimi ayni.
  • Pili on numara dun aksam şarja tatim sabah yediden beri araliksiz kurcaladim oyun oynadim nete girdim birsürü uygulama yukledim kaldirdim asphalt yükledim az once şarja taktim. Ama kamerasi resmen rezalet gm discoverynin kamerasi bunun yaninda canon kamera gibi kalir. Tek eksigi kamerasinin bu kadar kötü olması. Birde klavyesi çok saçma ingilizceye alinca i harfine basınca ı cıkmıyor. Türkçe klavyeye alincada i ve ı ayrı ayrı var ama ü klavyede yok u ya basınca çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: POSE1DON

quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

Oyun performansını deneyenler var mı ?

Özellikle yüksek boyutlu oyunlarda donma,kasma,takılma problemi ?

sana kırmızı renk 1320 yakışır gaptan

1520 düşünüyorum aslında fakat fiyat yakıyor.

8.1'i bekleyecem.

Lumia İcon'u mu beklesem
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: POSE1DON

quote:

Oyun performansını deneyenler var mı ?

Özellikle yüksek boyutlu oyunlarda donma,kasma,takılma problemi ?

sana kırmızı renk 1320 yakışır gaptan

1520 düşünüyorum aslında fakat fiyat yakıyor.

8.1'i bekleyecem.

Lumia İcon'u mu beklesem

Çoğu Lumia kullanıcısı o cihazı bekliyor desem yeridir

5inç boyutunda, 1520 donanımında çıkarsa, çıktığı ilk gün alırım.

• Beyler bende aranıza katıldım ve aldım.

Şuanlık tek sıkıntım şarjının çok yavaş olması.

USB den şarj edemedim yükselmedi, şarj edildiğine dair ekranda görüntü var ama şarj yükselmiyor aksine normal bir şekilde kullanıma göre azalıyordu şimdi prize takdım yükselmeye başladı ve yavaş yükseliyor.

İlk kez şarj olduğundan mı böyle ? yoksa telefonda bir arıza mı var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANLOVE -- 17 Mart 2014; 2:32:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StevieRayVaughan

Tam fiyatını bilmiyorum ama 2000+ para vericeksin bir telefona 5mp kamera bence tamamen saçmalık

999 tl aveada üstelik 2 3 aya 800e alırsınız
  • bugün muhtemelen ben de telefonu alıcam ama. telefonun taşınabilirliği nasıl. cepte falan sorun çıkarıyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.