Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.868
Cevap
52
Favori
241.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ozaman tahudle bi kirmizi 1320 ii gider banada sadece facelik instagramlik kamera lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umutterol kullanıcısına yanıt
    karlı olan karlı ve kapalı bir havada gm ile çekilmiş diğeri ise güneşli bir havada aynı yer lumia ile çekilmiş.
     Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyademirci -- 18 Mart 2014; 12:13:42 >

• Mesut cevik,bu cihazin incelemesinin yakin zamanda yayinlanacagini twitterdan sordugum soru uzerine soyledi.
    İlgililere duyurulur

• Arkadaşlar kamerayı marketten indirdiğini Nokia Camera programı ile kullanın. Zaten ayarlardan kamera bölümünde hangi kamera kullanılsın gibi bir yer var oradan nokia Camera deyin deklanşör tuşu da o programa bağlanıyor gayet temiz ve güzel görüntüler elde ediyorsunuz

Burada ki fotoğraflara bakıyorum ancak benim telefonda ki fotoğraflar çok daha güzel belki de bilgisayara atınca değişir ama telefondan güzel yani.
  • ben de sarı renk 1320 aldım bugün. karıştırıyorum bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutterol

Selam dostlar turkcell kampanyası ile 1320 yada 925 almayı düşünüyorum benim için en önemli yanlardan biri sarj kız arkadaşımla sarjım sürekli bitiyor diye(Lg 4x hd kullanıyorum) tartışıyoruz ve windowsphone denemek istiyorum 925den beni 1320 iten en büyük özellikler kapak renkleri birde ekran boyutu anladım kadarıyla kamerası biraz vasatmış ama benimde öyle cok kamerayla aman aman bi işim yok. ne dersiniz bu karşılaştırma için ekliyebileceğiniz özellikler varmı 925e karşı ?

Batarya gücü olarak 1320 3400mah, 925 2000mah hatırladığım kadarıyla. 1320'nin kamera 5mp. 925'te ise 8.7mp pureview kamera var. İki cihazı kamera olarak kıyaslamak yanlış olur Ve bence en önemli fark 1320'nin dahili hafızası 8 gb. 925'in 32 gb.

• birkaç mesj sonra yazdığım gibi benim için kamerası öyle şahane olması gerekmiyor şuan lg p880 yani 4x hd kullanıyorum arada sırada işte instagram facebook falan için fotolar cekiyorum yoksa normal bir compac kameram var sarj gücünün yüksek olması benim için büyük avantaj ve kapakların renkli olmasıda aylık 80tl ye 24 tahüdle alıcam turcksellden 1000dk ve 1gb internet ile 920 olsaydı tahüdle onu alıcaktım fakat 925 tasarımı benim hiç hoşuma gitmedi nedense okadar lumia içinde cok soğuk duruyor.
  • quote:

birkaç mesj sonra yazdığım gibi benim için kamerası öyle şahane olması gerekmiyor şuan lg p880 yani 4x hd kullanıyorum arada sırada işte instagram facebook falan için fotolar cekiyorum yoksa normal bir compac kameram var sarj gücünün yüksek olması benim için büyük avantaj ve kapakların renkli olmasıda aylık 80tl ye 24 tahüdle alıcam turcksellden 1000dk ve 1gb internet ile 920 olsaydı tahüdle onu alıcaktım fakat 925 tasarımı benim hiç hoşuma gitmedi nedense okadar lumia içinde cok soğuk duruyor.

Kamera önemli değilse 1320 tercihi doğru bir tercih. Büyük ekran ve 3400mah bataryanın keyfi bi başka olur Bende Lumia'lar arasında en şık tasarımın 925'e ait olduğunu düşünüyorum

• ya şık 925 şık olmasınada o metalik şıklığı istesem düşünebileceğim daha farklı telefonlarda var (htc one ve iphone 5 bana göre bu sınıfa giriyor dış tasarımları acısından) fakat ben o lumia renklerini ve zıpır cocuk havasını seviyorum
  • bizim lanet ilçede 999 tl en ucuz buldum fakat değermi sizce sormak istedim?
  • _Pulse_ kullanıcısına yanıt
    telefonun fiyatı her yerde öyle zaten. internet sitelerinde nasıldır bilmiyorum. ben de bugün aldım şu anlık memnunum sadece kamerası vasat o kadar.
  • WestSyde4Lyfe kullanıcısına yanıt
    kamera önceliğim değil. ek bilgiler için teşekklür ederim.
  • WestSyde4Lyfe kullanıcısına yanıt
    Naigsyonu nasil, birde sarki,film ve dokumanlari hafiza kartina kopyala yapistir yaparak attigimizda,cihaz bunlari otomatik tqaniyor mu?
    Ornegin memopadde, hafiza kartina muziklerimi kopyalarim, klasorlerim, tablette muzik bolumunde hepsini bulurum.
    Cevabiniz icin sididen tesskkurler

• hocam çalışmadığım yerlerden sordunuz :D. bu konuda sorularınızı daha çok kullanan arkadaşlara sorsanız iyi olur çünkü bunlar hakkında bilgim yok. ama yarın bakmaya çalışırım cevap gelmezse
  • Lumia 1320 siyah modelini 2 hafta önce
    aldım.oldukça memnunum,hafıza krtındaki müzik ve videoları tanıyor ,navigasyon oldukça yeterli ve internet olmadan kullanılabiliyor,8.1 güncellemesiyle çok daha iyi olmasını bekliyoruz

kullanan kaç kişi var, ilk sayfada sayı belirtilirse güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niyaziethem -- 19 Mart 2014; 1:59:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Pulse_

bizim lanet ilçede 999 tl en ucuz buldum fakat değermi sizce sormak istedim?

Zaten fiyatı 999 :s

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lumia serileri arasında en az kullanılan bu herhalde baksana kimseden ses seda yok diğer konular olmuş 100 sayfa biz 5de kaldık :D
  • quote:

lumia serileri arasında en az kullanılan bu herhalde baksana kimseden ses seda yok diğer konular olmuş 100 sayfa biz 5de kaldık :D

Evet halbuki en iyi f/p oranına sahip cihazlardan biri de bu bence.

• Arkadaşlar internet explorerde sayfaları uyumluluk modunda çalıştırma var bu telefonda öyle bir ayar bulamadım ben bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.
  • Lepanto kullanıcısına yanıt
    1325 soylentileri ve 8.1 guncellemesini alip almayacagi belirsiz oldugu ocin ve cihazin buyuklugu geregi hrer kesime hitap etmemesdi nedeniyle simdilik satislarin dusuk kalmasi normal. Tabi reklam ve tanitim da yok.
    Lansmanda hangi modellerin 8.1i alacagi acviklandiktan sonra, eger bu cihaz ilgili surumu alirsa, ki yeni lanse edilmis bir cihaza guncelleme gelmemesi sacmalik olur, satislar artacaktir.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.