Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.868
Cevap
52
Favori
241.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1325 hakkında bir söylentimi var? @nightsoldier
  • Umutterol kullanıcısına yanıt
    http://m.youtube.com/watch?v=02kKXOGKILk
    Burada kutu acis videosu var. Baslik 1325 ama tel sanirim baska. Baska birkac yerde daha okumustum ama link bulamadim. Banada sacma geldi,zaten yeni tanitilmus bir cihazin hemen uzerine baska cihaz cikarmak,bindigin dali kesmek demek. Kronik bir sorun da yok bildigim kadariyla1325ye
    Tabi bunlar soylenti, resmi lansman tarihini beklemek gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Burada kutu acis videosu var. Baslik 1325 ama tel sanirim baska. Baska birkac yerde daha okumustum ama link bulamadim. Banada sacma geldi,zaten yeni tanitilmus bir cihazin hemen uzerine baska cihaz cikarmak,bindigin dali kesmek demek. Kronik bir sorun da yok bildigim kadariyla1325ye

ne zaman bu lansman? birde 8.1 güncellemesi hakkaten okadar büyük birşeymi pek windowsphone insanı değilim ilk wp8 tlfonum olucak 1320

• quote:

1325 soylentileri ve 8.1 guncellemesini alip almayacagi belirsiz oldugu ocin ve cihazin buyuklugu geregi hrer kesime hitap etmemesdi nedeniyle simdilik satislarin dusuk kalmasi normal. Tabi reklam ve tanitim da yok.
    Lansmanda hangi modellerin 8.1i alacagi acviklandiktan sonra, eger bu cihaz ilgili surumu alirsa, ki yeni lanse edilmis bir cihaza guncelleme gelmemesi sacmalik olur, satislar artacaktir.

1325 ile ilgili herhangi bir söylenti oldugunu duymadim ben 8.1 güncellmesi alip almayacagi belirsiz ne demek ya 3-4 ay önce çıkan telefona güncelleme verilmedi nerde görülmüş boyut olarak kullanmadan ön yargı yapilmamali noten 2 vardı bundan önce 5.5 ekrani vardi aman çizilmesin aman yanları soyulmasın diye kabından çıkaramazdım tula gibi cebe sıgmazdı 1320 6.0 ekrani ile degişik kapaklarla hatta ekran koruyucu bile olmadan kullanıyorum dark kot pantolonumda bile rahatça cebime sıgıyor gorilla glass 3 ekrani oldukça kaliteli

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=85331968
    Burada ilgili konu mevcut. Ben de buradan takip ediyorum.

• Kullanan arkadaşlar lütfen çok ama çok acil DLNA varmı 1320 de . teşekkürler.
  • telefonu bulmak zor satışların düşük olması normal bence. samsun gibi bir şehirde sadece kvkda buldum o da bir taneydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtmmustafa

Kullanan arkadaşlar lütfen çok ama çok acil DLNA varmı 1320 de . teşekkürler.

var nokia lumiaların hepsinde
  • quote:

bildiğin 625 o yahu.
    kutuyu açınca çıkan kağıtlara bakın 625 yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: niyaziethem

Lumia 1320 siyah modelini 2 hafta önce
    aldım.oldukça memnunum,hafıza krtındaki müzik ve videoları tanıyor ,navigasyon oldukça yeterli ve internet olmadan kullanılabiliyor,8.1 güncellemesiyle çok daha iyi olmasını bekliyoruz

kullanan kaç kişi var, ilk sayfada sayı belirtilirse güzel olur

Hocam güle güle kullanın. Kamera filan umrumda değil tek sormak istediğim boyutuna alışabildiniz mi, görenler ne diyor siz ne cevap veriyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler telefonda 3GB yer var ancak asphaltı indiremiyorum hafıza dolu diyor. Aspalth ise 820mb Nasıl çözebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANLOVE -- 19 Mart 2014; 21:43:05 >
  • biz de 1320 kullananlar kulübü mü kursak ya
  • Konuyu açan arkadaş başlığı değiştirirse güzel olur bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyademirci -- 19 Mart 2014; 22:06:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WestSyde4Lyfe

biz de 1320 kullananlar kulübü mü kursak ya

ben daha almadım haftaya alıcam inşallah ama eksikliğini hissetim yani az ama öz bir klüp olalım :D
    az ve öz olmak daha güzel tabi :D
  • bu arada wi fi performanslarınız nasıl ? bende zaman zaman düşüşler oluyor da
  • quote:

1325 soylentileri ve 8.1 guncellemesini alip almayacagi belirsiz oldugu ocin ve cihazin buyuklugu geregi hrer kesime hitap etmemesdi nedeniyle simdilik satislarin dusuk kalmasi normal. Tabi reklam ve tanitim da yok.
    Lansmanda hangi modellerin 8.1i alacagi acviklandiktan sonra, eger bu cihaz ilgili surumu alirsa, ki yeni lanse edilmis bir cihaza guncelleme gelmemesi sacmalik olur, satislar artacaktir.

Reklam ve tanıtım var aslında hocam hatta şuan en çok reklamı yapılan Nokia telefon bu, 1520'den de fazla reklamı. Televizyonlarda var, billboardlarda ve internet sitelerinde de var reklamı. İnşallah biraz daha ilgi görür reklamlar sayesinde.

1325 söylentilerini ise hiç duymadım internette de bulamadım link varsa atar mısınız ne gibi özellikler iddia ediliyor merak ettim. 1525 söylentisi var ancak ben onun da tanıtılacağını sanmıyorum bu iki cihaz da çok yeniler henüz. 625, 630 ve 930 tanıtılacak bence yaklaşan etkinlikte, 1520V de tanıtılabilir.

8.1'i kesinlikle almalı bu cihaz, hatta Windows 9 gibi yeni bir sürüm çıkana kadarki bütün güncellemeleri almalı. 2 yıl güncelleme desteği vermeden Microsoft istediği ilerlemeyi kaydedemez mobil işletim sistemi konusunda.

Zamanla talep artar inşallah cihaza, inşallah ben de yakın zamanda Nexus 4'ümü satıp alabilirim.

• quote:

Lumia 520'si de 1520'si de 8.1 güncellemesini alacak. Yanlış bilgilendirmede bulunmayalım.
  • Biriside imza hazirlasa.

• mandepxl kullanıcısına yanıt
    çok tatlı olur.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.