Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.867
Cevap
52
Favori
241.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada telefonun hoparlör ve kulaklık performansından memnun kaldım. özellikle kulaklık. beats by dre solo hd kullanıyorum. galaxy s2 ile poweramp uygulamasıyla beraber bu performansa ulaşabiliyordum. default müzik çalarla bu performansı yakalamak beni sevindirdi.
  • wifi sabahtan aksama kadar girdim hiç kopma yaşamadim modeminizlede alakalı olabilir airties air5443 kullanıyorum şuanda çekim gücüne baktim full çekmekte modemle aramda 25-30 metre 2 duvar var eski note 2 şuan bulundugum yerde 2 diş eksik çekmekte idi bide sormak istediğim bir soru var şuan vodafone cepnet kullanıyorum eski note 2imde opera kullanıyordum 3g açık site açılma hızı fena değildi 1320 de 4g açık uc browser kullanıyorum daha hızlı açılıyor siteler acaba 4g ninmi yada telefonunmu bir etkisi var yada cepnet son zamanlarda hızlandımı
  • undis06 U kullanıcısına yanıt
    1320nin wifi den düştüğü anda laptopımda sıkıntı olmuyor , modemden olduğunu sanmıyorum.
    Türkiye'de 4g teknolojisi dahaca yok bildiğim kadarıyla , onun etkisi olduğunu sanmıyorum.
  • Cihazda mobil ağı 2g 3g 4g olarak seçebiliyor muyuz? 4g yerine 3g açık kalsa batarya için avantajlı olur bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WestSyde4Lyfe

bu arada telefonun hoparlör ve kulaklık performansından memnun kaldım. özellikle kulaklık. beats by dre solo hd kullanıyorum. galaxy s2 ile poweramp uygulamasıyla beraber bu performansa ulaşabiliyordum. default müzik çalarla bu performansı yakalamak beni sevindirdi.

S2 galaxy serileri içinde en başarısız olanıydı ses konusunda hatta yamaha dacdan dolayı baya eleştirildi, ama en az onun kadar iyiyse yine iyi ben o kadarda beklemiyordum nokiadan. Aslında şu dönemlerde adam akıllı bi müzik telefonu çıksa çok tutulucak, ah sony ah nerde o eski w995 gibi telefonlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar cihazı almayı düşünüyüyorum. beklentim sosyal ağlar , internet kullanımı ve müzik dinlemek. htc evo 3d den geçicem. ayrıyeten note 8 im de var. hızlı takılmayan bir arayüz canlı bir ekran istiyorum.

artıları eksileri nelerdir? (forumda yazılanların tamamını okudum , 10 tane inceleme izledim son olarak sizler kaldınız :D )
  • Çantaylamı taşıyorsunuz bunu ?
  • ben de bu telefonu almayı düşünüyorum.şuan l520 kullanıyorum.(nedense bizim aile nokiadan başka tel kullanmıyor )
    öncelikli hedefim koca ekranda hd film dizi izlemek ve pdf leri rahat okumak.
    ekran 6 inch ve çözünürlük 1280x720
    şuan kullandığım ise 4 inch ve çözünürlük 800x480
    kaba bir hesap yaptım sanırım ppi leri birbirine yaklaşık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altı ok

ben de bu telefonu almayı düşünüyorum.şuan l520 kullanıyorum.(nedense bizim aile nokiadan başka tel kullanmıyor )

520 233 ppi, 1320 245 ppi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Corey Beaulieu

quote:

ben de bu telefonu almayı düşünüyorum.şuan l520 kullanıyorum.(nedense bizim aile nokiadan başka tel kullanmıyor )

peki aradaki 12 ppi film falan izlerken fark edilir mi, yoksa gene l520 kalitesinde mi oynatır?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Corey Beaulieu

quote:

peki aradaki 12 ppi film falan izlerken fark edilir mi, yoksa gene l520 kalitesinde mi oynatır?

Zannetmem hocam, telefonum 252 ppi tabletim 217 ama tablette izlerken daha çok keyif alıyorum. Büyük ekrandan kazanır yani 1320.

• Aradaki ppi şöyle farkediliyor: önceki telefonum s3 mini 4" ve 233 ppi sizin 520 ile aynı yani, 1320yi kullandıktan sonra s3 miniye bakınca piksellerin sayıldığını farkettim. :) PPİ değerleri arasında rakamsal olarak pek bir fark olmasa da ekran boyutları arasındaki farktan dolayı 1320'yi yüzünüze daha uzak mesafede tuttuğunuz için piksel filan göremiyorsunuz. Bu sebeple 520den çok daha net ve kalteli bir ekran görüntüsüyle film izleyebileceğinizi söyleyebilirim. Tabi bunu S3 miniyi kıyaslayarak söylüyorum, ekran değerleri aynı olduğu için...
  • Heryerde 1320 konuusu acılmış en iyisi burası gibi
    Şimdi arkadaslar ben galaxy S4 kullanıyorum ama artık sıkıldım telefon degiştircem oyunlarda internette s4 ekranı ufak gelmeye basladı
    1520 alacaktım vodafonedan ama 6 ay daha beklersiniz dediler onun yerine 1320 veriyolar
    Telefondan bekledigim oyun performansı cokk güzel olucak internette gezerken beni bekletmicek akıcı olucak
    Bu zamana kadar S4 hepsini bana verdi ama android cok fazla donma yapıyor. degiştircem artık
    Sizce S4 BIRAKMAYA DEGERMİ Yoksa biraz daha bekleyin 1520 mi alın dersiniz
    1320 bana S4 aratır mı?
  • Ben şahsen hiç bir telefonumu bu kadar benimsememistin telefonu çok sevdim çok kullanisli çok dikkat çekiyor ayrica ekran görüntüsü video oynatmasi filan youtubeden karsilastirmalara bakarak az çok anlarsiniz büyüklük olaraktan çoğu 5.5 telefondan rahat dar kot pantolonun cebine rahatlıkla sıgmakta

• Kamera dısında diger yonleri ile iyi bir telefon fiyatı da uygun ben memnunum

• cihaz 10 numara kamera hariç ya . Gerçi kamerayla iyi işler çıkaran arkadaşlar olmuş daha önceki sayfalarda ama ben öyle anlamam ayardan kamera ne verdiyse otomatik onunla gidiyorum. daha iyi fotoğraf çekebilmek için ufak tüyolar verebilecek var mı ?
  • Nokiacamera yada camera360 programları ile cok daha iyi fotolar cekiliyor sahsen denenmistir??

• Benim sölledigime cvp veren yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

Heryerde 1320 konuusu acılmış en iyisi burası gibi
    Şimdi arkadaslar ben galaxy S4 kullanıyorum ama artık sıkıldım telefon degiştircem oyunlarda internette s4 ekranı ufak gelmeye basladı
    1520 alacaktım vodafonedan ama 6 ay daha beklersiniz dediler onun yerine 1320 veriyolar
    Telefondan bekledigim oyun performansı cokk güzel olucak internette gezerken beni bekletmicek akıcı olucak
    Bu zamana kadar S4 hepsini bana verdi ama android cok fazla donma yapıyor. degiştircem artık
    Sizce S4 BIRAKMAYA DEGERMİ Yoksa biraz daha bekleyin 1520 mi alın dersiniz
    1320 bana S4 aratır mı?

Oyun performansı dediğiniz için 1520 S4'ten sonra 1320 değil de 1520 iyi olur.

• Merhaba herkeze,dün itibari ile bende aldım cihazı,fazlası ile memnun etti beni,bu özelliklerdeki telefonun 990 tl olması ayrı bir artı bence,tek derdim tuş ışıkları yanmıyor yardım ederseniz sevinirim.herkese şiddetle tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.