Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.868
Cevap
52
Favori
241.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ve sabahtan beri kullanıyorum faal olarak şarj şuan %65 androidten sonra ilaç gibi geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kam24 K kullanıcısına yanıt
    tuş ışıkları yok bu cihazda.
  • ANLOVE kullanıcısına yanıt
    1 aydır düşünüyordum iyiki lumia almışım,sırf sarj için bile tercih edilir..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mediamarka baktım lumia 920 ile fiyatları(999) aynı.kafam tümden karıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kam24

Merhaba herkeze,dün itibari ile bende aldım cihazı,fazlası ile memnun etti beni,bu özelliklerdeki telefonun 990 tl olması ayrı bir artı bence,tek derdim tuş ışıkları yanmıyor yardım ederseniz sevinirim.herkese şiddetle tavsiye ederim.

Bildigim kadariyla o tuslarda isik yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi mediamarktta gördünüz acaba. samsun mediamarktta 1400 tlydi. ben metro avmde gördüm 999 tl'ye fakat çok sıkıntılı bir cihaz olduğu için vazgeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

Heryerde 1320 konuusu acılmış en iyisi burası gibi
    Şimdi arkadaslar ben galaxy S4 kullanıyorum ama artık sıkıldım telefon degiştircem oyunlarda internette s4 ekranı ufak gelmeye basladı
    1520 alacaktım vodafonedan ama 6 ay daha beklersiniz dediler onun yerine 1320 veriyolar
    Telefondan bekledigim oyun performansı cokk güzel olucak internette gezerken beni bekletmicek akıcı olucak
    Bu zamana kadar S4 hepsini bana verdi ama android cok fazla donma yapıyor. degiştircem artık
    Sizce S4 BIRAKMAYA DEGERMİ Yoksa biraz daha bekleyin 1520 mi alın dersiniz
    1320 bana S4 aratır mı?

Oyun performansı dediğiniz için 1520 S4'ten sonra 1320 değil de 1520 iyi olur.

Peki internet hızı felan nasıl 1.7 ghz ama 2 cekirdek
    Bence 4 cekirdek olsa tam orta yolu olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: WestSyde4Lyfe

Hangi mediamarktta gördünüz acaba. samsun mediamarktta 1400 tlydi. ben metro avmde gördüm 999 tl'ye fakat çok sıkıntılı bir cihaz olduğu için vazgeçtim.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/NOKIA-Lumia-920-Kırmızı-Akıllı-Telefon,103452,504172,831887.html?langId=-14
  • allah allah , dün yerinde inceledim , hatta mediamarkttın samsun'da açılışının 1. yılına özel indirimler de vardı , bu fiyatı görmemiştim. tabi internete özel olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WestSyde4Lyfe -- 23 Mart 2014; 14:26:30 >
  • __GeneraL__ kullanıcısına yanıt
    bu cihaz biraz daha f/p cihazı olduğu için 4 çekirdek beklemek biraz yanlış gibi düşünüyorum. internet hızı gayet güzel hiç sıkıntı çekmediğimi söyleyebilirim.
  • Arkadaşlar kamera konusunda biraz çalışma yaptım.
    Lumia ile çekim yaparken aynı sahneleri hem Nokia Kamera ile hemde Stock Kamera yazılımı ile çekim yaptım.
    Resimlerin üzerilerinde bu ayrıntı yazılmıştır.
    Karşılaştırma yaptığım cihazlar

1-GM Discovery 16 GB
    2-S3 Mini
    3-S4 Mini
    4-Lumia 1320

GM Discovery 16 GB
     Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

Lumia 1320 Nokia Kamera Çekim

Lumia 1320 Stock Kamera Çekim

GM Discovery 16 GB

GM Discovery 16 GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ami-dore -- 25 Mart 2014; 14:13:00 >

• Lumia 1320 Nokia Kamera Çekim

S4 Mini

S4 Mini

S4 Mini

S4 Mini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ami-dore -- 25 Mart 2014; 15:01:32 >

• Lumia 1320 Nokia Kamera Çekim

S3 Mini

S3 Mini

S3 Mini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ami-dore -- 25 Mart 2014; 15:04:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WestSyde4Lyfe

bu cihaz biraz daha f/p cihazı olduğu için 4 çekirdek beklemek biraz yanlış gibi düşünüyorum. internet hızı gayet güzel hiç sıkıntı çekmediğimi söyleyebilirim.

Herkesin dusuncesi farkli tabi hocam ama gunumuzdeki pek cok cin telefonlari bile 4 cekirdek gelmeye basladi nokia nin neyi eksik.benim acimdan 4 cekirdek olmasi daha iyi olurdu. Ama şoyle bsy var telefonum icindeki snapdrogon islemci hic kullanmadim bu islemciyi bilmiyorum 2 cekirdekli yonga nasildir

• __GeneraL__ kullanıcısına yanıt
    hocam işte söylüyorsun çin telefonları 4 çekirdekli geliyor. şu fiyatlardaki öncü firmaların modellerine bak. ben sana birkaç örnek vereyim hatta.
    Nokia Lumia 1320 Snapdragon S4 1.7 GHz çift çekirdek işlemci
    Sony Xperia SP Snapdragon S4 1.7 GHz çift çekirdek işlemci
    HTC One Mini Snapdragon S4 1.4 GHz çift çekirdekli işlemci
    Samsung S4 Mini Snapdragon S4 1.7 GHz çift çekirdek işlemci
    Nokia Lumia 820 Snapdragon S4 1.5 GHz çift çekirdek işlemci
    Kendi segmentindeki rakipleri;
    LG G Pro Lite Cortex A9 1 GHz çift çekirdek işlemci
    Samsung Galaxy Mega 6.3 Snapdragon 400 1.7 Ghz çift çekirdek işlemci
    Bu cihazlar 900-1200 bandında dolaşan telefonlar. Ben demiyorum ki 4 çekirdekli olmasın fakat 1000 tl'ye aldığın telefon bu oluyor. 4 çekirdekli gelmiş olsaydı bu telefon 1.250 veya 1.300den aşağı gelmezdi. Üstüne 5mp kamerayı da koydun mu kimse 4 çekirdeğe de bakmazdı açıkcası o fiyata. Bu telefon 1000 tl'lik bir cihaz için gayet iyi performans sergiliyor ve bu yüzden de insanlar 5mp kamerasına eyvallah diyor. Sonuç olarak kamerası hariç bu telefona ya şunu yapmamışsınız burası eksik demek biraz hata olur.

• 64den fazla hafıza kartı ile deneyen oldu mu hiç?
  • Beyler sizce almalımıyım? Çok oyun oynayan biri değilim facebook , whatsapp , bide forumdayım sürekli pek fotograf çeken biri değilim haftada belki 5-6 tane çok iyi olsada olur orta bişey olsada olur pek soru değil ekran+şarj önemli benim için xperia spden geçsem pişman olurmuyum? Sp çok sıktı artık ekran küçücük geliyor ve gün içinde telefonu 2-3 saat şarjda kullanmak zorunda kalıyorum lumia1320de öyle bişey olmuycagını düşünüyorum bi detaylı fikir verseniz kararsız kalmış durumdayım şuan dün bimekste 3-4 dklık kullanma şansım oldu hoşuma gitti diyebilirim kamerası benim için yeterli durumda tabiki 3-4 dk içinde ne kadar incelenebilirki bi telefon? Sizce ne yapayım yoğunlaşayım mı 1320ye? Kullananlar bi yorum yaparsa çok iyi olur

• Kamera önemli değilse hiç düşünmeden al derim. Diğer saydığın bütün işleri rahatlıkla tapar.

• valla cok kararsızım dostlar 1320, 925 ve 920 arasında gidip geliyorum 925 tasarımı acısından beni çekmiyor 920 ve 1320 arasındayım genel olarak siz ne düşünüyorsunuz?
  • Merhabalar, bende 2 haftadır 1320 kullanmaktayım. Benide listeye ekleyebilirsiniz.

Bu arada oyun oynarken, özellikle uc browser eski sürümünde nette gezerken 15-20 dk sonra tam kameranın üstü ve yukarıya doğru acayip bir şekilde ısınıyordu nerdeyse elimi değdiremiyordum o derece ısınıyordu, programı kapatır kapatmaz hemen soğumaya başlıyordu yukarısı anormal bir şekilde, uc browser a güncelleme geldikten sonra ısınma sorunu geçti gibi.

acaba bu ısınma soğuma içerde kalıcı hasara neden olmuş olabilirmi servise göndermeye gerek varmı?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.