Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.868
Cevap
52
Favori
241.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sıkılmadınız mı şu hurafelerden? Nexus 5 kullanıyorum dediğimiz problemlerin hiçbirisi yok. Daha önce G2 de kullandım o da öyleydi. 4 çekirdek yetmiyormuş Yaw he he

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

Sıkılmadınız mı şu hurafelerden? Nexus 5 kullanıyorum dediğimiz problemlerin hiçbirisi yok. Daha önce G2 de kullandım o da öyleydi. 4 çekirdek yetmiyormuş Yaw he he

Hocam hiç bulaşma bence baksana caps lock açık kalmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corey Beaulieu

quote:

Haklısın hocam öyle yapsam daha iyi olur.

• quote:

quote:

quote:

Değil nexus 5, benim 2012 nexus 7im bile kasmıyor hiçbirşeyde, üstelik 3-4 ay sonra 2 yaşına girecek ama hala da güncelleme alıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Değil nexus 5, benim 2012 nexus 7im bile kasmıyor hiçbirşeyde, üstelik 3-4 ay sonra 2 yaşına girecek ama hala da güncelleme alıyor.

Aha aradğım kanı buldum. Şaka bir yana telefonunuza nedir? Bir de tabletler ilgili bir şeyler sorabilir miyim hocam PM'den?

• Bende sarısını yeni aldım arkadaşlar beni de aranıza eklerseniz sevinirim.
  • Android kullanan arkadaşlar belki üst sınıf telefonlar için doğru diyorlar ama genel görüş bu işletim sistemine sahip alt telefonların yavaşladığı ve takılmaların olduğu yönünde.

• Android işletim sistemini 1.6 sürümünden itibaren kullanan ve wp'ye yeni geçmiş bir kullanıcı olarak şunu söyleyebilirim ki 1500 TL'nin altında alınacak her android telefon belli bir müddet sonra kasmalara ve donmalara maruz kalacaktır. Buna karşın iki haftadır kullandığım l 1320 yapılan işleme tepki verme konusunda oldukça seri bir cihaz. Bence bu işletim sistemlerini farklı kulvarlarda değerlendirmek lazım yoksa benim babam senin babanı döver muhabbetine döner iş :)
  • 1 sene xperia neo, 2 sene xperia s kullandiktan sonra buyuk ekran ve WP denemek icin 1320 aldim. WP marketin zayif oldugunu biliyorum ama benim kullandiklarim vardi, bana yetti. 1320 ile ilgili 1 haftada dikkatimi en cok ceken sarji oldu, rahat 2 gun cikariyor. Internette gezinmek tahmin ettigim ve umdugum uzere daha keyifli ve hizli. Telefon sekil olarak da ilgi cekici, ele oturmasi da guzel

• 1320 alsam mi diye foruma bakan cok olacaktir, Ben pecete secerken bakicam nerdeyse. Akici arayuz ve internet, buyuk ekran, uzun sarj isteyen icin cuk oturuyor, kaba durmuyor, sekil de iyi yani. Asphalt 8, FIFA 14 kasmadan oynatiyor, elbette biraz isinma oluyor. Kamera gunduz(iyi isikta) basarili, gece(kotu isikta) nispeten vasat. Androidde sik kullandiginiz programlar wpde varsa 1320 sizin icin. Yok haci bende paranin hesabi yok diyorsaniz, elbette daha iyi telefonlar var.

• Bugün telefona film çektirdim ancak çok sıkkınntılı. Oldu gorrrduuğuuunuzz uuzere coooğu zaman. Hhafleeer. Çift cıııkııyoo ve muuulltti ttouuch gibittek. Eellee kuullanırrkeeen saçma sapan hareketler oooluyyyyoo telefonda daha oonce. De Bi arkadaş. Yazmıştıı geeerçi habeeeriniz ooolsuun

• TheTURK kullanıcısına yanıt
    aynen ekrana film cektirme işi pek mümkün değil gibi duruyor ama zaten gorilla glass 3 cokda problem olucanı zannetmiyorum herkes söyle bir iki fotosunu koysa telefonunun gözümüz gönlümüz şenlense bende kısmetse bu haftasonu alıcam :)
  • Filmi söktüm şimdi oh be dünya varmış. Düzgün kullanılabilen Bi film çektiren olursa markasını yazsın arkadaşlar.

• şuaralar telefona alişmiş bulunmaktayim vodafone cep net hzımı yükseldi yoksa telefondanmı bilmiyorum ama net cok hızlı keza donmadan film video v.s izliyorum zaten almamdaki sebepte buydu ayrıca tvizzle programiylada donmadan tv izliyorum
  • Ses kalitesi ve yüksekliği hakkında ne diyorsunuz? Nokia kamera uygulaması telefonun kamerasını kurtarıyor mu biraz?

• Merhaba arkadaşlar sizden ricam bu telefonu kulağınıza koyup yandan fotosunu çekip buraya koyar mısınız, hem bana hem de alacaklara bilgi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheTURK kullanıcısına yanıt
    hocam nokia sitesine de koymuş bu film işini. dikkat etmek lazım film işine
  • Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    sesle ilgili ufak bir bilgilendirme yapmıştım önceki sayfaların birinde var. Gayet güzel performansı. Kamera ise ışık iyiyse kamera iyi , düşük ışıkta maalesef can sıkabilir.
  • WestSyde4Lyfe kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim bakıyorum şimdi

• Arkadaşlar Merhaba ekran koruyucu ve kapak işini ne yaptınız acaba alıp memnun olan var mı ?
    Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.