Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.868
Cevap
52
Favori
241.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben 2 haftadır ekran koruyucu film ile kullanıyorum gayet memnunum, tek sorun ne kadar parlamayan cinsten diye satılan filmlerden de kullansanız parlama yapıyor ve aşırı derecede parmak izi çıkıyor, ekranda film yok iken böyle bir sorun yoktu. Ankara'da daha silikon kılıf bulamadım hiç bir yerde, sadece kapaklılar var onlarda pek cazip değil açıkçası. kapaklı kılıfın içine koyunca cebe girmesinin imkanı yok :))
    Kişisel tavsiyem Koruyucu filmden sonra dokunmatik hassasiyetini yükseğe alınca daha iyi oluyor algılama, tek sorunu kapasitif geri tuşu, tam üstüne gelip dikkatlice basmazsanız algılamıyor, onun dışında home ve arama tuşları gayet stabil çalışıyor. ayrıca yüksek hassasiyette olunca web sayfalarında yukarı aşağı eğer sol elinizle geziyorsanız olur olmaz linklere tıklıyor, aynı kaydırma sekliyle sağ elimde kullandığımda kesinlikle böyle bir sorun oluşmuyor buda ilginç :D
    kullandıkça daha fazla + - ler çıkacaktır :))

• Teşekkür ederim bilgilerin için Erzurum'da bulamadım internetten alacağım tavsiye edecek olan arkadaşlar var mı ?
  • selam arkadaşlar, bende almak istiyorum da internette yabancı forum sitelerinde ısınmayla ilgili bir çok problem gördüm, biraz beklememe neden oldu açıkçası, oyun oynayan ya da 3g de internette dolaşan arkadaşlar var ise eger performans bazında kapsamlı bir bilgi verebilirler mi? teşekkurler
  • nieras kullanıcısına yanıt
    merhabalar, ben 2,3 haftadır kullanmaktayım.
    internet deneyimi için uc browser çok iyi ama uc browserda çok aşırı bir şekilde ısınma problemi yapıyor, tam arkada kameranın üstü değim yerindeyse el değmeyecek kadar ısınıyor, ben hep wireless üzerinden bağlanıyorum 3G ile hiç denemedim o yüzden gsm üzerinden ısınma problemi varmı yokmu bilmiyorum, normal veya yüksek işlemci gücü gerektiren, internet gerektirmeyen büyük oyunlarda uzun süre kullanımda bile fazla rahatsız edecek düzeyde hissedilebilir bir şekilde ısınmayan telefon;

internet üzerinden oynanan boyut olarak da, gerekli olan donanımsal sistem gücü olarak da düşük sistem kapasitesi isteyen oyunlarda bile deli gibi bahsettiğim bölge ısınıyor, o an açık olan uygulamadan çıktıktan sonra hissedilir bir şekilde hemen ısı düşmeye başlıyor. tabii bu ısınma 1-2 dk da olan şey değil min. 20-25 lık kullanmlardan sonra ortaya çıkan ısınmadan bahsediyorum... oyunlarda 10-15 dk içerinde ateş topuna dönüyor :D

normal web kullanımında kendi ie browserda fazla bir ısınma gözlemlemedim. umarım yaz sezonunda biraz nette gezince elimizde ateşten tuğlalar oluşmaz. tatilde en son isteyeceğim şey 2 resim upload edince sahilde elimi közleyen bir tuğla parçası :))

bu arada ısınmadan dolayı; herhangi bir gecikme, atlama, yavaşlama, takılma şimdiye kadar hissetmedim.

• Beni de ekleyebilirmisin

Pazartesi günü elimde olacak telefon bi sıkıntı çıkmazsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: brhn1

merhabalar, ben 2,3 haftadır kullanmaktayım.
    internet deneyimi için uc browser çok iyi ama uc browserda çok aşırı bir şekilde ısınma problemi yapıyor, tam arkada kameranın üstü değim yerindeyse el değmeyecek kadar ısınıyor, ben hep wireless üzerinden bağlanıyorum 3G ile hiç denemedim o yüzden gsm üzerinden ısınma problemi varmı yokmu bilmiyorum, normal veya yüksek işlemci gücü gerektiren, internet gerektirmeyen büyük oyunlarda uzun süre kullanımda bile fazla rahatsız edecek düzeyde hissedilebilir bir şekilde ısınmayan telefon;

internet üzerinden oynanan boyut olarak da, gerekli olan donanımsal sistem gücü olarak da düşük sistem kapasitesi isteyen oyunlarda bile deli gibi bahsettiğim bölge ısınıyor, o an açık olan uygulamadan çıktıktan sonra hissedilir bir şekilde hemen ısı düşmeye başlıyor. tabii bu ısınma 1-2 dk da olan şey değil min. 20-25 lık kullanmlardan sonra ortaya çıkan ısınmadan bahsediyorum... oyunlarda 10-15 dk içerinde ateş topuna dönüyor :D

normal web kullanımında kendi ie browserda fazla bir ısınma gözlemlemedim. umarım yaz sezonunda biraz nette gezince elimizde ateşten tuğlalar oluşmaz. tatilde en son isteyeceğim şey 2 resim upload edince sahilde elimi közleyen bir tuğla parçası :))

bu arada ısınmadan dolayı; herhangi bir gecikme, atlama, yavaşlama, takılma şimdiye kadar hissetmedim.

anlıyorum, verdigin bilgiler için teşekkür ederim. Acaba bu ısınma problemleri bir kaç yazılımsal optimizasyonla çözülebilir mi bu beni duşunduruyor bugun alıvericem telefonu ama işte bunu duşunuyorum , ısınma onemli benim için. Bakalım 2 Nisanı bekleyelim 8.1 cıksın tanıtılsın desteklesin de olmazsa alırız :)
    teşekkur ederim tekrardan bilgiler için

• nieras kullanıcısına yanıt
    çok oyun oynamadığım için oyundaki ısınma konusunda yorum getiremem ama normalde çok ısınma yok. dün akşam kendi browserında wifi ile dizi izledim 50 dk kadar , çok bir ısınması olmadı. zaten ısınan yer kameranın üst tarafı olduğu için ısınan yer internette gezinirken sorun yaratacağını sanmıyorum.
  • kamera için mağzadan nokia camera uygulamasını indirin bir kaç ayarla kameradaki ön yargıyı ortadan kaldıracak bir uygulama
  • bu arada geceden sabaha şarjınız azalıyor mu ? azalıyorsa % kaç oluyor acaba ?
  • WestSyde4Lyfe kullanıcısına yanıt
    anlıyorum, hali hazırda lumia 620 modelini kullanıyorum o da ısınıyor tabiki ama yukarıdaki yorumlarda oldugu gibi el yakma vs vs cok aşırı bir ısınma gibi geldi ve korkuttu beni. oynadıgım oyunlar DemonDefence Jetpack joy ride tarzı oyunlar max işlem gucu istediklerini sanmıyorum ısınma da umarım L620 dekini geçmez. Ama batarya performansının agzımı sulandırdıgını soylemeliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: brhn1

ben 2 haftadır ekran koruyucu film ile kullanıyorum gayet memnunum, tek sorun ne kadar parlamayan cinsten diye satılan filmlerden de kullansanız parlama yapıyor ve aşırı derecede parmak izi çıkıyor, ekranda film yok iken böyle bir sorun yoktu. Ankara'da daha silikon kılıf bulamadım hiç bir yerde, sadece kapaklılar var onlarda pek cazip değil açıkçası. kapaklı kılıfın içine koyunca cebe girmesinin imkanı yok :))
    Kişisel tavsiyem Koruyucu filmden sonra dokunmatik hassasiyetini yükseğe alınca daha iyi oluyor algılama, tek sorunu kapasitif geri tuşu, tam üstüne gelip dikkatlice basmazsanız algılamıyor, onun dışında home ve arama tuşları gayet stabil çalışıyor. ayrıca yüksek hassasiyette olunca web sayfalarında yukarı aşağı eğer sol elinizle geziyorsanız olur olmaz linklere tıklıyor, aynı kaydırma sekliyle sağ elimde kullandığımda kesinlikle böyle bir sorun oluşmuyor buda ilginç :D
    kullandıkça daha fazla + - ler çıkacaktır :))

Ankara'da olanlar Kızılay'da Karanfil sokak, kitapçılar çarşısının içinde CepPark diye bir aksesuar dükkanı var. Jelatin, kılıf falan herşeyini bulabilirsiniz orada. Her çeşit modelin aksesuarı, jelatini mevcut.

• Ben de kılıf ve filmi internet üzerinden satın aldım. Kılıf silikon ve siyah renkli. Telefona çok iyi oturdu, kaba göstermiyor, kılıf sayesinde telefon tek elde daha rahat tutuluyor. Film için ise daha önce mesaj yazmıştım, elde kullanınca hiçbir sıkıntı yok fakat masaya ya da koltuğa koyup tek elle kullanmaya kalkınca dokunmatik sapıtıyor. Bir tuşa basmaya kalktığınızda iki üç sefer basıyor. Fakat ben genelde elimde kullandığım için filmi sökmedim bu şekilde kullanıyorum. 3G kullanığım zamanlarda (aktif kullanım yarım saati geçmemiştir) ısınma sıkıntısı yaşamadım keza wifi ile de dizi film vs izlediğimde aynı şekilde çok aşırı bir ısınma ile karşılaşmadım. Bunda belki silikon kılıfın da etkisi vardır bilmiyorum.
  • Ben kılıfla ekran koruyucuyu ankarada balıkçıoğlundan aldım. İki tane kapaklı kılıfla koruyucuya 20 tl verdim. Fiyatı iyi geldi ama daha önce yazdığım gibi koruyucuyla kullanamadım. Tel biraz daha yaygınlaşsın daha kaliteli şeyler çıkar bence. Çok fazla oyun oynamadığım için ısınma problemi yaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım tel için güncelleme çıkmış. Var mı indiren arkadaş?
  • Ben yükledim ama çok Bi fark görmedim. Galiba glance mi ney onun yüklemesiydi. İki üç kere tel kapandı açıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altyazılı olarak avi mp4 mkv vs. film izleyebileceğim adam gibi bir program önerebilir misiniz?
  • benide ekleyin. dün turkcellden hat üzerine aldım siyah renk. daha önce lumia 620,820,920 kullandım. benim şahsi kanaatim L820 ayarında bir cihaz. ekran büyük olması güzel kullanım sıkıntısı yok. şarj çok iyi. kutudan çıkan şarjı dünden beri bitiremedim.(bütün gerekli oyun uygulama güncelleme ve telefon güncellemesi yapıldı ve wifi hep açık ) kamerası kötü. kamera önemli diyorsanız bu cihaz alınmaz( nokia camera programıda çok birşey katmıyor) ısınma sorunu benim cihazdada var ve gerçekten çok ısınıyor. oyun,uygulama yüklerken bir arama geldi kulağımı rahatsız edecek düzeyde bir sıcaklık vardı . şimdilik bu kadar
  • Bende sabah kalktığımda güncellemeleri yükledim yükleme sırasından şarjdan çıkarınca gece hiç şarj olmamış gibi göründü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koikoi

Teşekkür ederim bilgilerin için Erzurum'da bulamadım internetten alacağım tavsiye edecek olan arkadaşlar var mı ?

vatan da var ve avmdeki turkcell de var
  • tozyet kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim dostum. @tozyet
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.