Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.868
Cevap
52
Favori
241.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.windowsphone.com/en-in/store/app/moliplayer-pro/19ea6d3e-e3d9-401d-b30a-f6471811fe08 işini görür sanırım güzel yorumlar almış 15 gün deneme sürümüde var eğer emin olamicaksan
  • Denedim ama altyazılar (aynı klasörde ve aynı isimde olduğu halde) gösterilmiyor... Neden olabilir bilginiz var mı? @Umutterol
  • java kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın belirttiği gibi, MoliPlayer bende şuan bu uygulamayı kullanıyorum.

Türkçe karakter sorunu var biraz.

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ami-dore -- 28 Mart 2014; 15:35:03 >

• Ami-dore kullanıcısına yanıt
    Altyazıyı not defteri ile açıp, kodlamayı Unicode seçerseniz Türkçe karakterler düzelir
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, kodlamayı değiştirince düzeldi.

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu  Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

• Arkadaslar 1320 dan sonra pil performansi en iyi lumia hangisi. Yakinda cikacak modellerden de soyleyebilirsiniz sorun degil. 1520 yi haric tutuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

Arkadaslar 1320 dan sonra pil performansi en iyi lumia hangisi. Yakinda cikacak modellerden de soyleyebilirsiniz sorun degil. 1520 yi haric tutuyorum.

720
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

Arkadaslar 1320 dan sonra pil performansi en iyi lumia hangisi. Yakinda cikacak modellerden de soyleyebilirsiniz sorun degil. 1520 yi haric tutuyorum.

720

Tesekkurler. Gerci 720 de 512 mb mis. Neyse hele bir 8.1 gelsin.

• Arkadaşlar normalde LG G2 ve nokia 1520 modellerini düşünürken bir anda bu modeli aldım.Açıkçası hiç aklımda yoktu bir gün gidip vodafone iletişim merkezinde denedim ve almaya karar verdim.
    Neden bu modeli seçtiğimi biraz açıklamak isterim özellik bazında.

1. BOYUT : Ben sürekli yanında laptop ve telefonu taşıyan biriyim.Öncelikle alacağım telefon bu ikilemi bitirmeliydi.Boyut 5 inch civarı yeterli gibi görünüyordu başta ama sonra 1520 yi görünce şunu farkettim ki hayır.İnternette hız zaten bu telefonlar arasında fark etmez.Ama küçük bir ekranla (isterse full hd olsun) bana keyif vermezdi.Tabii sadece internet değil film izleme vs buna dahil.Telefonu kulağınıza tutunca siz de farkedersiniz ki bi telefonun olması gereken max boyut bu.Fazlası çok kötü durabilirdi.

2. EKRAN : Sürekli 1920x1080 istiyordum.Sonra baktım ki gözümün adam akıllı seçemeyeceği bi farkı neden tercih edeyim.1000 tl farka değmezdi.(1520)

3. KAMERA : Yeterli ama çok iyi değil.Bu benim için yeterli bi kıstas.

4. İŞLEMCİ : Çift çekirdek yeterlidir 1.7 de ideal.Aksini düşünenler buyursun baksınhttp://forum.donanimhaber.com/m_77687864/tm.htm

5. DEPOLAMA : 8gb+64 wp 8.1 le gelecek güncelleme ile sd ye yükleme yapılabilecek zaten

Alma sebeplerim bundan ibaret

Edit : Bi de batarya vardı dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirJustice -- 28 Mart 2014; 17:12:46 >

• merhabalar,
    sakınan göze çöp batarmış misali dün gece telefonu baya iyi düşürdüm yere işin ilginç tarafı tam sağ tuş takımının bulunduğu yüzey üzerine düştü alt ve üst köşelerde kapakta bayaa bir çöküntü oluştu, sadece kamera tuşunda biraz hassatiyet algı problemi var sol taraftada geri kapasitif butonun yanındaki telefonun etrafını saran kasanın ince çizgisinde ezilme oluştu, ekran şaka gibi ama sapasağlam ekranda film vardı film biraz çizildi onun dışında en ufak bir sorun görmedim,

kapağı değiştirmek kolay ama telefonun kendi kasasındaki zedelenme için serviste bir işlem yapılabilirmi?
    fotolar akşam evde atarım umarım cevap gelir akşama kadar ..
  • En ucuz nerden alabiliriz? Dün akşam kliksadan siparişi veriyordum ama avantajix para iadesi 0 olmuş ben de askıya aldım şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conqueror26 -- 28 Mart 2014; 17:51:56 >
  • bugun gene bi güncelleme daha gelmiş 80 küsür mb lik yükledim bu 2. oldu ama ne işe yarıyosa artık
  • 15 Mart ile 15 nisan tarihleri arasında Lumia alanlara çift kişilik sinema bileti hediye.

http://www.nokia.com/tr-tr/terms-and-conditions/

Ayrıntılar yukarıda arkadaşlar. Lumianızla iyi seyirler
  • ANLOVE kullanıcısına yanıt
    Güzel paylaşım

Teşekkürler
  • Dün balıkesir vatandan 999+29 16 GB Class 10 SD kart ile toplamda 1029 a aldım. Toplam 10 taksit yaptılar. hediye çekiyle. Dünden beri kurcalıyorum telefonu biraz deneyimlerimi paylaşayım bari.

Aldığımda yarım bataryaydı hala %20 var elimden ara ara bıraktım sürekli kurcaladım. Galiba iki günü rahat devirecek gibi. Ben kullandığı pilin kaliteli olmasına bağlıyorum. Nihayetinde iki tane 3400 Mah lık pil aynı süre gitmeyebiliyor. Ama burda normal kullanan biri 3. günü bile bulabilir ama denemedim tabi.

Ekran çok güzel net ve pikseller görünmüyor. Windosun metro arayüzü büyük ekranda şık durmuş. Bence 5 inc bir telde bile bu kadar hoş durmazdı. Ekranın kullanılabilirliği çok güzel aydınlık ve clear black teknolojisinin normal ips leden farklı olduğunu direk görüyoruz. Çüğnkü siyahlar gerçek siyah görünüyor. Pilin ömrünü uzatan bir faktörde zannedersem ki bu durum.

En çok eleştirilen kamera ise amiral gemilerindeki gibi foto çekemiyo. Ama hakkını da yememek lazım. Kaç piksel olduğunun bir önemi yoktur zaten biliyorsunuz. Kullanılan lensin ne kadar kaliteli foto çektiği ışığı nasıl kullandığı önemlidir. Bu makinada günlük çekimlerinizi yapabileceğiniz gündüz çok güzel çekim yapabilen bir kamera var. Yanlız ben 5 megapikselde çekmek istemiyorum 3 megapiksel büyüklük olarak yetiyor ama burada MP değerleriyle oynayamadım yada ben bulamadım. Bir de kamerayı eleştirirken fiyatını da göz önüne almak gerekiyor. Yani kısacası benim işimi gördü. En azından eski telim olan Samsung Galaxy Pro dan daha iyi.

Fiziksel olarak telefon kompakt duruyor. Arka kapağı çıkabiliyor ama tele baktığınızda çıkaramayacağınızı düşünürsünüz çünkü bağlantı noktaları ekrana kadar geldiği için belli olmuyor. Gorlla Glass 3 varmış ama ben günemedim çizilir mizilir kocamana ekran sonuçta. Ekran koruyucu almak istiyorum. Sizce hangi koruyucuyu alayım. Şeffaf mı mat mı yada hangi marka alayım.

• Bazı inceleme sitelerinde telefonun OTG desteği olduğu yazıyor. OTG kabloyla usb disk takmayı denedim ama görmedi. Acaba 8.1 güncellemesiyle usb disk bağlayıp kullanabilmek mümkün olacak mı, bilen var mı?
  • Beni de ekle, siyah ile katıldım aranıza.Ekran beklediğimden daha güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugra16

Bazı inceleme sitelerinde telefonun OTG desteği olduğu yazıyor. OTG kabloyla usb disk takmayı denedim ama görmedi. Acaba 8.1 güncellemesiyle usb disk bağlayıp kullanabilmek mümkün olacak mı, bilen var mı?

Şu an Windows Phone destelemiyor ama belki WP8.1 ile destek gelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar imza hazırlayabilecek gönüllü biri varmı? Kulüp iyi gidiyor da yakında 100 kişiyi burda görürüz ama imzamız olmaz felan Bu arada kulüp sahibinde telefon yok 8.1le bende alabilirim, Mega ve Desire 816 dışında aklımı çelen bi model kalmadı zaten.

• Merhaba arkadaşlar, 1320 ile 925 arasında kalıyorum hangisini alsam karar veremiyorum birinin ekranı güzel birinin hafızası 32gb kamerası iyi çok kararsızım siz ne diyorsunuz hangisini alıyım ?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.