Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.867
Cevap
52
Favori
241.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben kendime imza hazırlamıştım, şuan kullanıyorum.

Kullanmak isteyen bu adresten indirebilir.

Hazır İmza Dosyası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ami-dore -- 4 Nisan 2014; 21:18:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ami-dore

Ben kendime imza hazırlamıştım, şuan kullanıyorum.

Kullanmak isteyen bu adresten indirebilir.

http://s3.dosya.tc/server20/Yv5cyR/imza.txt.html

teşekkürler hocam, ekledim konuya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32Gb Lumia 925 ile Lumia 1320sini takas etmek isteyen olursa pmden görüşebiliriz. İyi akşamlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw arkadaşlar bugün benim hanım oyun oynarken telefona bişey oldu diye geldi. Telefonun üst kısmına yumurta kırsak pişecek durumdaydı. Baya Bi ısınmıştı. Sizde durum nedir ve ilerde bu ısınma problem çıkarır mı acaba. Sonuçta plastik hemen hemen her yeri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheTURK kullanıcısına yanıt
    ah :/ bende o yuzden telefonu almadım ya hala. 2 nisanı bekliyorum bu ısınma sorunuyla ilgili bir çozum uretirler mi acaba diye. hazır aklıma gelmişken bi twitterden yazayım nokiaya bakalım ne dicekler.
  • Arkadaşlar merhaba ben de bugün aranıza katıldım sıyah renk ile.bu telefondan önce htc one m7 ondan öncede ip4s kullanıyordum. Kafamdaki en büyük sorun 1 sene htc kullandıktan sonra orta sınıf bır telefondan memnuniyetsiz olacağımdı fakat gerek bu forumdan gerekse yabancı forumlardan araştırarak almaya karar verdim.kriterlerim büyük ekran Office uygulamaları ve pdfleri rahatça okuyabilme , sosyal medyaya stabil erişim ve genel olarak stabil bir kullanımdı. Bugün sabahtan beri kurcalıyorum telefonu ve htc onedan sonra herhangi bir eksiklik hissetmedim file Explorer programı dışında, hatta htcden daha stabil diyebilirim. Kullandığım htc rootlu ve Google Edition yüklemiş olmama rağmen. Öncelikle wp8 e geçme de fiyat konusunda şüphesi olan arkadaşlara tavsiyem bu telefonu dikkate almaları. Ayrıca telefonu bugun bimeksten 930 tlye aldım 95 tl cek verdiler yarında class 10 32 gb mıcrosd alacagım almayı dusunenler için cok iyi bir fırsat bu haftasonu için geçerliymiş.Forumdaki ilk mesajım tanıtma bolumunu bulamadım . Tecrübelerimi gün geçtikçe paylaşacağım.iyi hafta sonları herkese

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

quote:

Orijinalden alıntı: Umutterol

lumia serileri arasında en az kullanılan bu herhalde baksana kimseden ses seda yok diğer konular olmuş 100 sayfa biz 5de kaldık :D

Evet halbuki en iyi f/p oranına sahip cihazlardan biri de bu bence.

L920 750 liraya inmiş fp kralı o oluyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: webdhx

quote:

quote:

lumia serileri arasında en az kullanılan bu herhalde baksana kimseden ses seda yok diğer konular olmuş 100 sayfa biz 5de kaldık :D

Nerede o fiyata hocam?

• BENİ DE EKLEYİN
     Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: webdhx

quote:

quote:

Nerede o fiyata hocam?

Kipa da satıyorlar. 749 tl

• L1320'nin oyun performansı nasıl ? Modern Combat 4,Asphalt 8 gibi oyunlarda kasma yapıyor mu,yoksa akıcı mı ?

2. sorum:Cebe sığıyormu ?
  • arkadaşlar telefon ısınıyorsa almıyacam. ısınma benım için çok kritik kullananlar söyleyebilir mi?
  • benide ekleyin turuncu aldım dün gayet memnunum :)
  • Telefonu dün madia mark da test ettim de çok büyük be Alanlara hayırlı olsun tasarımı falan çok hoş 1520 den çok daha güzel duruyor.
  • bıkmadınız mı şu sorulardan az araştırıp cevap bulamadığınız şeyleri yazın buraya.
  • Ekranın tek eksi verdiğim yanı gride bocalaması, geri kalan herşey 10 numara
  • pil durumunda son şarjdan sonra geçen süre görünmemeye başladı. Sizde de var mı ? Ben bir şey yapmış olabilir miyim?
  • Evet forumdaşlar benide kulübe ekleyin siyah 1320 ile bende aranızdayım telefonu aveadan 24 ay taksitle aldım. Dünden beri kurcalıyorum şarj suresı güzel kamera 5mp ama kaliteli çekimleri var ekranı güzel pixel yoğunluğu beni hiç rahatsız etmedi note1 ekran kırılınca gectım Bi bocalama yasıyorsunuz arayuzde evet ama 24 saat kullanım sonrası arayuze alıştım ve iyikize böyle yapmışlar ve işler çok güzel klavye tahmin çok başarılı ancak oyun performansını pek beğenmedim örnek subway surfers ve hill climb Racing oyunlarında akıcı değil min 30 olması gerekirken akıcı bir deneyim için sanırım 28 27 lerde arayuz ve geçişlerin bu denli seri olupta bu iki basit oyunda yavaş kalması optimizasyon sıkıntısını gösteriyor onun dışında web performansı güzel sayfaları kaydırınca takılma donma yok dokunmatik başarılı ses kalitesini de aksam arabama bağlayıp sonuçlarını buradan paylaşırım

• Yüksek parlaklıkta siyah bi arkaplan fotoğrafı açıp deneyebilecek bi arkadaş var mı, benimkinde yukardan aşağı şeritler beliriyor hafif bi şekilde.Ekran mı sıkıntılı acaba
  • beni de ekleyin. dün aldım, sürekli kurcalıyorum, benim kullandığım tüm uygulamaları markette buldum ve yükledim. ayrıca en ufak kasma yok. windowsun stabilliği dedikleri kadar varmış
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.