Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.868
Cevap
52
Favori
241.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba ben de zoraki 1320 sahibi olarak aranizdayim. Hanimin iphone bozulunca benim note 2 gibi buyuk ekranli bi telefon istedi. F/p karsilastirinca en uygun tel oldugundan aldik. Ancak wphone bizim iphoncu hanima olmadi hayatimda kafasinin bu kadar karisik oldugunu gormemistim . Ben de note 2 yi hanima verdim nokiayi kendim kullaniyorum. Genel olarak tel iyi ancak kameradan iyi seyler bekleyenlerin bu telefonu almasini onermem. Elbet nokia camera ile daha iyi goruntuler elde ediliyor ancak cogumuz otomatik ayarlarla cekim yapiyoruz. Bunun disinda fiyati itibariyle guzel telefon. 8.1 gelince daha da guzellesecegini dusunuyorum. Yeni alacaklara tavsiyem telin yaninda tasinabilir sarj cihazi veriyolar ancak biraz sıkıştırınca alabildim ben dikkat etsinler bu konuya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun oynarken o kısım bende de ısınıyor ama el değmeyecek kadar değil tabiki. orada bir sıcaklık hissediyorsunuz o kadar. çok ısınıyorsa servise götürün bence.

ben de 10-15 gündür kullanıyorum. aveadan aldım 24 ay vadeli.

- telefonumun herşeyini kurcalayım diyenler almasın. en basitinden wifi bağlantı için sadece kullanıcı adı ve şifre istiyor. ne dns, ne ip, ne de şifreleme türü belirleyemiyorsun.
    - marketten o uygulama senin bu oyun benim indirip denerim,oynarım diyenler de almasın.
    - telefonu kamera, fotoğraf makinesi niyetine kullanacaklar da almasın.
    - eli küçük olanlar tek elle kullanamaz, eşinize filan alacaksanız ona göre...
    - kocaman telefonu elde tutup saatlerce görüşme yapmak sıkıntı, sık sık telefon görüşmesi yapacaksanız kulaklık alın kesinlikle.

temel internet servisleri, uzun şarj (oyun oynamazsan wifi ve 3g açık 3 gün gitti bende, 30dk da 3 email hesabı kontrol ediyor), geniş ekran ve stabilite isteyenler telefonu alabilir. 100-200 daha düşerse bu ekran genişliğinde f/p olur .

daha önce s3 kullanmış biri olarak stabilite dışında "aa bu da iyiymiş" dediğim birşey olmadı bu telefonda.

• 80 mb lık bir güncelleme yaptim ne işe yaradıgını bilmiyorumyapan oldumu bu arada ısınma işi benimde tv izleken başıma geliyor netten 1 saat video izledim ısınma olmadi ama tv izledim asırı ısınma oldu nedeni ne olabilir
  • 920-925-1320 arasinda kalanlara tavsiyem sarj mi sizin icin onemli yoksa kamerami? 1320 kamerasi kotu ama sarj sureside neredeyse 2 kati.

• Önceliğiniz kamera ve geniş dahili hafızaysa 920 veya 925. Kamera benim için önemli değil, uygulama oyunla işim olmaz, büyük ekranda severim derseniz 1320.
  • quote:

Orijinalden alıntı: POSE1DON

Önceliğiniz kamera ve geniş dahili hafızaysa 920 veya 925. Kamera benim için önemli değil, uygulama oyunla işim olmaz, büyük ekranda severim derseniz 1320.

geniş dahili hafıza 8.1 ile problem olmaktan cıkıcak diyolar nekadar doğru bir bilgiki bu?
  • Merhaba,

ben bu telefonu sadece tablet niyetine almayı planlıyorum yolda gelip giderken film vs izlemek için... Bu windows işletim sisteminde mkv filmi vs izlemek için uygun program var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WestSyde4Lyfe

hocam işte söylüyorsun çin telefonları 4 çekirdekli geliyor. şu fiyatlardaki öncü firmaların modellerine bak. ben sana birkaç örnek vereyim hatta.
    Nokia Lumia 1320 Snapdragon S4 1.7 GHz çift çekirdek işlemci
    Sony Xperia SP Snapdragon S4 1.7 GHz çift çekirdek işlemci
    HTC One Mini Snapdragon S4 1.4 GHz çift çekirdekli işlemci
    Samsung S4 Mini Snapdragon S4 1.7 GHz çift çekirdek işlemci
    Nokia Lumia 820 Snapdragon S4 1.5 GHz çift çekirdek işlemci
    Kendi segmentindeki rakipleri;
    LG G Pro Lite Cortex A9 1 GHz çift çekirdek işlemci
    Samsung Galaxy Mega 6.3 Snapdragon 400 1.7 Ghz çift çekirdek işlemci
    Bu cihazlar 900-1200 bandında dolaşan telefonlar. Ben demiyorum ki 4 çekirdekli olmasın fakat 1000 tl'ye aldığın telefon bu oluyor. 4 çekirdekli gelmiş olsaydı bu telefon 1.250 veya 1.300den aşağı gelmezdi. Üstüne 5mp kamerayı da koydun mu kimse 4 çekirdeğe de bakmazdı açıkcası o fiyata. Bu telefon 1000 tl'lik bir cihaz için gayet iyi performans sergiliyor ve bu yüzden de insanlar 5mp kamerasına eyvallah diyor. Sonuç olarak kamerası hariç bu telefona ya şunu yapmamışsınız burası eksik demek biraz hata olur.

Ben biraz performans manyagı oldugum için 2 çekirdek işlemcilerle yetinemiyorum
    Bu zamana kadar android kullandım ve android 2 cekirdekli cihazlarda coook kötü donmalar yapıyor. önceki telefonumdan bilirim.wp nasıldır onu bilemem
    suan S4 kullanıyorum 8 cekirdekli bir cihaz hepsi birden aktif degil kalan 4 cekirdek telefon zorlandıgında devreye giriyor ama android onda bile cok agır geliyor
    Babamdada note 3 var o bile kasma yapıyor ya hatta dondugunu söyledi babam... O yüzden androidi bırakıp wp ye geçmek istiyorum bende

• quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

quote:

Orijinalden alıntı: WestSyde4Lyfe

hocam işte söylüyorsun çin telefonları 4 çekirdekli geliyor. şu fiyatlardaki öncü firmaların modellerine bak. ben sana birkaç örnek vereyim hatta.
    Nokia Lumia 1320 Snapdragon S4 1.7 GHz çift çekirdek işlemci
    Sony Xperia SP Snapdragon S4 1.7 GHz çift çekirdek işlemci
    HTC One Mini Snapdragon S4 1.4 GHz çift çekirdekli işlemci
    Samsung S4 Mini Snapdragon S4 1.7 GHz çift çekirdek işlemci
    Nokia Lumia 820 Snapdragon S4 1.5 GHz çift çekirdek işlemci
    Kendi segmentindeki rakipleri;
    LG G Pro Lite Cortex A9 1 GHz çift çekirdek işlemci
    Samsung Galaxy Mega 6.3 Snapdragon 400 1.7 Ghz çift çekirdek işlemci
    Bu cihazlar 900-1200 bandında dolaşan telefonlar. Ben demiyorum ki 4 çekirdekli olmasın fakat 1000 tl'ye aldığın telefon bu oluyor. 4 çekirdekli gelmiş olsaydı bu telefon 1.250 veya 1.300den aşağı gelmezdi. Üstüne 5mp kamerayı da koydun mu kimse 4 çekirdeğe de bakmazdı açıkcası o fiyata. Bu telefon 1000 tl'lik bir cihaz için gayet iyi performans sergiliyor ve bu yüzden de insanlar 5mp kamerasına eyvallah diyor. Sonuç olarak kamerası hariç bu telefona ya şunu yapmamışsınız burası eksik demek biraz hata olur.

Ben biraz performans manyagı oldugum için 2 çekirdek işlemcilerle yetinemiyorum
    Bu zamana kadar android kullandım ve android 2 cekirdekli cihazlarda coook kötü donmalar yapıyor. önceki telefonumdan bilirim.wp nasıldır onu bilemem
    suan S4 kullanıyorum 8 cekirdekli bir cihaz hepsi birden aktif degil kalan 4 cekirdek telefon zorlandıgında devreye giriyor ama android onda bile cok agır geliyor
    Babamdada note 3 var o bile kasma yapıyor ya hatta dondugunu söyledi babam... O yüzden androidi bırakıp wp ye geçmek istiyorum bende

Sıkıntı android, lumia 520'de bile çok akıcı wp işletim sistemi.menü gezerken v.s takılcak sıkıntısı yok 2 çekirdek şuan için yeterli, en son çıkan oyunları takip ederim büyük oyunları oynarım dersen bu cihaz sana uymaz 1520 sana uyar.

@Ami-dore

Fotoğrafları simage yaparsan daha iyi olur sayfanın büyük bir bölümünü kaplıyolar.

• Büyük oyunlardan kastım asphalt 8, modern kombat 4 GT Racing 2 gibi oyunlar
    Oynatmazmı diyosunuz yanii
  • quote:

Orijinalden alıntı: java

Merhaba,

ben bu telefonu sadece tablet niyetine almayı planlıyorum yolda gelip giderken film vs izlemek için... Bu windows işletim sisteminde mkv filmi vs izlemek için uygun program var mıdır?

Yeni bir tane var hocam.yanılmıyorsam 2 dolar olması lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altı ok

quote:

Orijinalden alıntı: java

Merhaba,

Yeni bir tane var hocam.yanılmıyorsam 2 dolar olması lazım.

Teşekkürler...
  • bu nokia refocusla ilgili yardımcı olabilecek var mı ? ayarı falan yok galiba flaşlı da çekmiyor manuel daha iyi çekiyorum.
  • Ben de varım :D cihaz tam bana göre üretilmiş sanki. Tahtadaki notları veya arkadaşlarımın defterindeki notları çekmek dışında kamerayı kullanmadığımdan 5mp olmasına hiç takmıyorum 1gb ram wp8 için çok çok yeterli bence telefon gayet güzel ve ekranı kocaman :D bundan önceki telefonum galaxy s3 artık gözüme çok küçük geliyor hatta 1320'yi aldıktan 1 gün sonra bi arkadaş elime s3'ü verdi telefon bana s3 mini gibi geldi fakat ortamdaki hiç kimsede s3 mini olmadığını bildiğimden olm sen nerden buldun bu miniyi dedim :D bomba cevap gecikmedi 'olm bu telefon senin 1 senedir kullandığın normal s3' dedi halbuki bi önceki akşam elimde s3 vardı yani diyeceğim şu ekranına çabuk alışıyorsunuz.
  • Arkadaşlar WP8 için haber içeriği açısında kapsamlı bi uygulama yapmayı düşünüyorum. Haberlerini beğendiğiniz siteleri/kanalları yorumda belirtin lütfen.
    konu linki ->http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=89664492
  • Beni de eklerseniz sevinirim. :)

• DEDİĞİN GİBİ İNTERNETTE DOLAŞMASI HIZLI SOSYAL AĞLARIDA GAYET AKICI BUŞARTLARDA ALIRSAN PİŞMAN OLMAZSIN
  • Umutterol kullanıcısına yanıt
    BENDE 520 VAR VE BANA YETİYOR NETTE SOSYAL AĞLARDA GAYET HIZLI OYUN MESAJLAŞMA ARAMA YAPMASI UZUN KONUŞMA VE KONUŞMA SONRASI DONMA KASMA ISINMA (ISINMA BİTEK AĞIR OYUNLARDA OLUYOR ODA NORMAL) OLMUYOR STABİL ÇALIŞIYOR İLK ÖNCE BİRAZ KARIŞIK 3 GÜNDE ALIŞIYORSUN 30-35 DAKKA KONUŞMA YAPTIM BÜTÜN GÜN ŞARJ %80 Dİ ŞARJIDA YETERLİ
    EKRAN BÜYÜKLÜĞÜ SENİN İSTEĞİNE BAĞLI İKİSİNİNDE İŞLETİM SİSTEMİ AYNI ÇOK KÜÇÜK SAYILACAK FARKLILIKLARI VAR OKADAR
  • __GeneraL__ kullanıcısına yanıt
    ASPHALT 8 İ BENİM 520 OYNATIYOR DONMA YAPMADI
  • ASLINDA SIKINTI ANDROİDİN TA KENDİSİ

İŞLEMCİ YETMİYOR İŞLEMCİ TEK ÇEKİRDEK OLMADI ÇİFT ÇEKİRDEK ODA OLMADI 4 ÇEKİRDEK YETMEDİ ŞİMDİ 6 VE 8
    .
    ÇEKİRDEKLİ ANDROİTLER PİYASAYA ÇIKIYOR

RAM YETMİYOR 2 GB TAN AZSA RAMİ aaaaBUNUN REM AZMIŞ :( 2GHZ İŞLEMCİSİ VAR REMİ DÜŞÜKMÜŞ, .

ŞARJ YETMİYOR,

GÜNCELLEME GELEZ İSE DONUYOR GERÇİ GELSEDE DONUYOR NETTE DOLAŞAMIYORSUN AYNI ÖLÇÜDE FİYATIDA PAHALI

BÜTÜN SORUNLAR İŞLETİM SİSTEMİ SORUNLARI KAMERASI KÜÇÜK OLABİLİR AMA DONAN BİR TEL İSTEMEZSİN

BİZE BİKERE ÖĞRETMİŞLER ANDROİD NE VARSA ANDROİD DE GALİBA İSMİNDEN DOLAYI İYİYMİŞ GİBİ GELİYOR KULAĞIMIZA

İLK ÇIKTIĞINDAN BU YANA 21 DEFA YENİ SÜRÜM GELDİ VE HALA DÜZGÜN ÇALIŞAN ANDROİD BULUNAMADI

BİDE WP DENİYELİM BAKALIM NE OLACAK

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.