Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (313. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.867
Cevap
52
Favori
241.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wifi menüsünün içindeki tikler 1320 ile aynı mı ? ( akıllı wifi ve yönet)
    Bu ağ bağlantıları çok illet bir şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam ikisi de fabrika ayarı ne ise olması Lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cingibi kullanıcısına yanıt
    Onu kalırdım gıtmedı bende hızlı ekran bıldırımlerınden outlooku kaldırdım kurtuldum :) tesekkurler

• Sürdürülüyor yüzünden kafayı yemek üzereyim. Arkada soundcloud açıkken whatsapp a tekrar giremiyorum. Ana ekrana atıp duruyor. Bu nasıl bir rezalet ya.

• Arkadaşlar 1320'de rom 8 GB. Bu size yeterli geliyor mu? Bir de WP 10 gelince, Rom'daki boş alan daha da azalacak. Almayı planlıyorum ancak bu soru kafamda sürekli duruyor. Bir bilen yardım etse?
  • YazıYorum kullanıcısına yanıt
    Cihazı ne için alacağınıza bağlı. 8gb yetmiyor hafıza kartı şart.. On ve arka kameradan birşey beklemeyin. Batarya performansı aynı düzeydeki diğer cihazlardan bile üstün. Lte değil direk 4g var.. Marketi bom boş. Android ve ios gibi değil. Android ve ios da ücretsiz verilen gameloft oyunları bunda paralı.. Bir çok oyun ve uygulama yok.. Fb twitter snapchat yok olan da düzgün çalışmıyor. Benim cihaz servisten yenisi ile değişti ( aşırı ısınma reset kitlenme vb sorunlardan) yeni cihazda da aynı sorunlar devam ediyor.. Cihaz seri internet performansı mükemmel. Ses kalitesi çok iyi. Ekran canlılığı akiciligi kusursuz. Ben istediğim hiç birşeyi yapamadığım ve ms nin verdiği sözleri bir türlü tutmamasindan ötürü huawei g7 aldım çağ atlamış gibi oldum( uygulama oyun kamera anlaminda)

• quote:

Orijinalden alıntı: serkann2020

Cihazı ne için alacağınıza bağlı. 8gb yetmiyor hafıza kartı şart.. On ve arka kameradan birşey beklemeyin. Batarya performansı aynı düzeydeki diğer cihazlardan bile üstün. Lte değil direk 4g var.. Marketi bom boş. Android ve ios gibi değil. Android ve ios da ücretsiz verilen gameloft oyunları bunda paralı.. Bir çok oyun ve uygulama yok.. Fb twitter snapchat yok olan da düzgün çalışmıyor. Benim cihaz servisten yenisi ile değişti ( aşırı ısınma reset kitlenme vb sorunlardan) yeni cihazda da aynı sorunlar devam ediyor.. Cihaz seri internet performansı mükemmel. Ses kalitesi çok iyi. Ekran canlılığı akiciligi kusursuz. Ben istediğim hiç birşeyi yapamadığım ve ms nin verdiği sözleri bir türlü tutmamasindan ötürü huawei g7 aldım çağ atlamış gibi oldum( uygulama oyun kamera anlaminda)

Ana kamera çok mu vasat hocam, mesela huawei g610'da da 5 mp ama sanırım nokia'nın 5 mp'si daha verimlidir? Market boş derken, ben zaten çok fazla uygulama kullanmam ama elimin altında oyunlar olsun isterim. Bu anlamda çok mu zayıf? Marketteki tüm uygulamalar sd karta direkt iniyor mu?

Zoom yaptığınızda kumlanma oluyor. Yada düşük ışıkta.. Pc ye çektiğiniz resmi atıp açınca mideniz bulanıyor vasat yani.. WhatsApp resim koymak için ideal küçük ekranda fark ortaya çıkmıyor ama fb vs koyacaksaniz ozaman yandınız.. Uygulamalar direk sd karta kuruluyor ama hala sistem o konuda yetersiz uygulama açmada yada kaldırmada sorun çıkarıyor.. Windows 10 şubattan beri verecekler ama hala ortada yok.. Oyun derken mc4-5 asphalt 8 Novo 3( güncellenmemis hali) six guns milattan önceki hali var ücretsiz olarak asphalt 8 six guns var birde candy crush kosma zıplama basit oyunlar.. Kaliteli olarak Max 10 oyun var.. Clash glu games vs yapımcılar yok.. Skype bile android de sürekli yeni özellikle gelirken wp de çağ öncesi haliyle

• serkann2020 S kullanıcısına yanıt
    Skype, mağara şu an.

• quote:

Zoom yaptığınızda kumlanma oluyor. Yada düşük ışıkta.. Pc ye çektiğiniz resmi atıp açınca mideniz bulanıyor vasat yani.. WhatsApp resim koymak için ideal küçük ekranda fark ortaya çıkmıyor ama fb vs koyacaksaniz ozaman yandınız.. Uygulamalar direk sd karta kuruluyor ama hala sistem o konuda yetersiz uygulama açmada yada kaldırmada sorun çıkarıyor.. Windows 10 şubattan beri verecekler ama hala ortada yok.. Oyun derken mc4-5 asphalt 8 Novo 3( güncellenmemis hali) six guns milattan önceki hali var ücretsiz olarak asphalt 8 six guns var birde candy crush kosma zıplama basit oyunlar.. Kaliteli olarak Max 10 oyun var.. Clash glu games vs yapımcılar yok.. Skype bile android de sürekli yeni özellikle gelirken wp de çağ öncesi haliyle

Direkt soğuttun telefondan hocam

• Beyler , outlook da telefon numarasını değiştirdik. 30 gün güvenlik için telefondan giriş yapamıyoruz. Kod istiyor eski numaraya. Eski numara kullanılabilir durumda olmadığı için paşa paşa 30 gün mağazasız ve telefonsuz kalıcağız sanırım . Yok mu bunun çaresi

İkinci sıkıntı whatsapp ın çökme sorununu bir tek ben mi yaşıyorum. Açık olan whatsapp a bir uygulamadan geçerken veya bildirim geldiğinde girmeye çalıştığımda 3 girişten 2 sinde çöküyor. Silip tekrar yükleme sorunu değiştirmedi. Bugüne kadar soft yada hard reset hiç atmadım.(6 ay oldu alalı) Fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NvdiaAmd -- 6 Nisan 2015; 19:56:37 >
  • Mail için beklemenize gerek yoktu doğrulama için ikinci bir mail adresi yada gizli soru ile geçebilirdiniz ki hala gizli sorunuz ve cevabınızla tekrar aktif edebilirsiniz.. Whatsapp vb uygulamalar wp de stable değil hala .. Kısaca uygulama kapatıp tekrar acmanız lazım yani geçiş yapmayın sekmeler arası :)))

Soğuyacak birşey yok hocam bana ekran pil yeter diyorsanız alın yok isteklerim çok diyorsanız wp den kaçın şimdilik.. Gelecekte bir ihtimal düzelir ise ozaman wp ye geçersniz

• quote:

Soğuyacak birşey yok hocam bana ekran pil yeter diyorsanız alın yok isteklerim çok diyorsanız wp den kaçın şimdilik.. Gelecekte bir ihtimal düzelir ise ozaman wp ye geçersniz

Bu sabah ciddi ciddi almayı planlıyordum. Sizin yazdıklarınızdan sonra vazgeçtim.
  • quote:

Bir de hocam, zoomsuz fotoğraf kalitesi nasıl, yine de kumlanma yapıyor mu?
  • Youtube gibi sitelere nasıl gireriz bu telefonla acaba bilgisi olan varmı ?
  • B.H.R.17 B kullanıcısına yanıt
    Burada paylaşan var mı bilmiyorum ama windowsphonehaber diye bir site var orada nasıl VPN yapıldığı anlatılmış

• quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

Burada paylaşan var mı bilmiyorum ama windowsphonehaber diye bir site var orada nasıl VPN yapıldığı anlatılmış

Sağol bakıyorum.
    1320 ile foto çekip kardeşime yolladım onda s4 var .. Bu ne biçim kamera leş gibi foto hiçbirşey belli değil dedi

• Arkadaşlar ekranda bulunan sararmalar gittikçe çoğalmaya başladı. Telefonu servise vereceğim ama önce sizlerin deneyiminden faydalanmak istedim.
    Bu sorunla karşılaşıp telefonu teknik servise götüren varmı acaba.
    Servis sıkıntı ile ilgili olarak nasıl bir işlem yaptı bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.