Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (312. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.867
Cevap
52
Favori
241.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Dün ikinciel temmuz 2016 ya kadar garantili ama faturasız kutusuz bir lumia 1320 aldım. Sandisk(android yazan)16gb class10 kart taktım,sıkıntı çıkardı.telefon durmadan klitlendi dondu. Açılışta "kartı hatalara karşı taramalıyım" dedi ama bitiremedi vb. Şimdi 4gb class2 takılı bir sıkıntı yok. Bir de ekranın sağ tarafı lgg2 lerdeki gibi beyaz zeminde sarımtrak gözüküyor. Şimdi servise versem ve iadelik bir durum olsa misal para iadesi, fatura yok nasıl olacak. Faturasız imei yada seri nı ile işlem yapılıyormuş sanırım( tamir durumlarında)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende 820 var pil için 1320 ile takas düşünmeye başladım, tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odysseus348 O kullanıcısına yanıt
    Denim ile birlikte pil de performans düşüklüğü var. Ayrıca ekran büyük olduğu için "aktif kullanımda" 3000 kusur mah ın bir anlamı kalmıyor,ekstradan ekrana harcıyor pili .

Film, twitch falan izlersen bariz 1320 nin ezici ustunlugu var. 6 inç ekran da baya baya güzel oluyor.

Cepte taşımada eğilememek de eklenebilir

• Merhabalar. Lg 50 pb690 plazma sahibiyim. Lumia ekranı yansıt diyerek bağlantı kuramadım. Acaba miracast yok mu telde?

• sedkorn S kullanıcısına yanıt
    Tamir yaparlar lakin ucret iadesinde fatura istiyorlar. Tabi telefonun sıfırı olduğu için ücret iadesi olmaz sıfır tel verirler.

• Outlook a an itibariyle girilmiyor. Server Eror hatası var.

Sorry, something went wrong

Please try again. If you keep seeing this message, go to Service status to check whether there's a problem with Outlook.com or to report the issue.

iletisi alıyorum ekranda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cambaz_blood

Outlook a an itibariyle girilmiyor. Server Eror hatası var.

Sorry, something went wrong

Please try again. If you keep seeing this message, go to Service status to check whether there's a problem with Outlook.com or to report the issue.

iletisi alıyorum ekranda.

Ben de sorun yok şuan

• Darn1907 kullanıcısına yanıt
    Valla bir geliyor bir gidiyor outlook.com

Windows PC deki outlook uygulamasında sıkıntı yok ama web tarayıcısından girdiğimde bu hata geliyor aralıklarla. ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A_Tech

Arkadaşlar telefonu açtığımda iki defa bir problem oldu. Sanki ekrandaki görüntü düşük renk derinliğinde görüntüleniyor gibiydi. Hani sanki 16 milyon renk değilde 256 renk gibi, piksel piksel bi garip. Ekranı kapatıp açınca düzeldi ama. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Sizce yazılımsal bişey mi yoksa donanımsal bir problem olabilir mi? Telefonu alalı daha 1 ay falan oldu.

Ekran ayarlarından güneş ışığında okunabilirliği kapat

• quote:

Valla bir geliyor bir gidiyor outlook.com

Windows PC deki outlook uygulamasında sıkıntı yok ama web tarayıcısından girdiğimde bu hata geliyor aralıklarla. ilginç.

Niye tarayıcıdan giriyorsunuz ki?Outlook hesabı ekleyin uygulama gelecektir

• Pier Mon Star P kullanıcısına yanıt
    Windows un arayuzundeki Outlook uygulamasından mı bahsediyorsunuz? O tam ekran olduğu için bir masaüstü bir uygulama arayuzune geçmek uygulamayı kullanılabilir kılmıyor.

• Arkadaslar bu face dogum gunu bıldırımlerı nasıl kapatılıyo sureklı ekranda onun bunun dogum gunu yazısı bıkkınlık getrdı

• galaxy tab G kullanıcısına yanıt
    sanırım takvim ayarlarındaki birthday calender ın önündeki tik işaretini kaldırmanız gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaoslordu100

Otg gelecek mi hocam bir bilginiz var mı?

Son sızan ekran görüntülerinden geleceği görünüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    Otg donanımsal bir şey değil mi? Varmıymış bu donanım bu cihazda.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkani

Otg donanımsal bir şey değil mi? Varmıymış bu donanım bu cihazda.

Donanımsal bir şey. İşlemcisi destekliyor diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sedkorn

Merhabalar. Lg 50 pb690 plazma sahibiyim. Lumia ekranı yansıt diyerek bağlantı kuramadım. Acaba miracast yok mu telde?

Mahallesef USB ile bağlamak zorundasın

• Arkadaşlar, benim telefonum evdeki wifi ağına bağlanmıyor, bunu daha önce de arada sırada yapıyordu, bir kaç gün sonra düzeliyordu. Bu sefer üç gündür bağlanamıyorum.

• Farklı cihazlar, telefonunuz bağlanamazken modeme bağlanabiliyor mu ? Sıkıntının sizin telefondan mı olduğunu anlamak için.

• quote:

Farklı cihazlar, telefonunuz bağlanamazken modeme bağlanabiliyor mu ? Sıkıntının sizin telefondan mı olduğunu anlamak için.

Evde masaüstü,ipad,minibook ve eşimin 1320 si hepsi bağlanıyor,benimkisi maalesef..

• 
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.