Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (310. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.867
Cevap
52
Favori
241.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar android belasına bulaşmak istemediğim için wp telefon almayı düşünüyorum nasipse şimdilik araştırıyorum. 1320 de 4g desteği varmı, daha doğrusu var biliyorum ama Tr de ki 1320 lerde varmı (örneğin galaxy s4 tr modellerinde yok ama yurtdışında mevcut). Birde telefonun akıcılığı nasıl 4 çekirdekli modellere göre?
  • fss1403 kullanıcısına yanıt
    4g var. Ben telefonu Black sürümünde kullanıyorum, güncellemedim hiç. Benim telefonda en ufak bir sıkıntım yok. Alırsanız güncellemeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler 735 ile bunun arasındayım bakalım. 4g olduğunu nasıl anlarız tam olarak satıcılara güvenmiyorum. 3gli modeli var telefonun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 19 Mart 2015; 9:51:53 >
  • Ben 2 senelik WP kullanıcısı olarak sistemden son derece memnunum. Sadece denim güncellemesini beğenmedim; pil vs gibi problemlerim yok ama uygulamadan atma problemi çok can sıkıcı. En kolay şekilde Cyan'a nasıl dönebilirim; bir link çok işime yarar.
  • wolfien W kullanıcısına yanıt
    Merhaba Google a Nokia recovery tool şeklinde yazın. Buradan işinizi görecek bütün dokümanlara ulaşabilirsiniz. Recovery toolun kullanması basittir.aşamalı olarak yapılacak herşey bu programda mevcuttur. Geri dönüşüm işi uzun sureceğinden işleme başlamadan önce cihazınızı güç kaynağına taın ve her ihtimale karşı bataryanızın tam dolu olmasına dikkat edin. İşlem başlatıldıktan sonra bir hareketlilik/hareketsizlik, işlem barının dolmaması yada uzun surede işlemin devam etmesi...vb hallerde "kesinlikle" telefona herhangi bir müdahalede bulunmayın. Aksi taktirde brick dediğimiz olay meydana gelebilir. Geriye dönüşüm işlemini yapmadan önce sisteminizin ve kişisel bilgilerinizin yedeğe almanızı tavsiye ederim. İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fss1403 kullanıcısına yanıt
    3G'li model diye bir şey duymadım fakat hala bir çekinceniz varsa telefonun ayarlar kısmından hücresel+sim alt başlığına girdiğinizde en yüksek bağlantı hızı seçeneğini görürsünüz. 4G o seçeneklerde mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WestSyde4Lyfe -- 19 Mart 2015; 22:18:05 >
  • 1320 kullanıyorum ve 200 lira üstüne para verip zenfone 6 alma şansım var sizce değiştirme yapayım mı ne dersiniz? fikirlerinizi söylerseniz sevinirim
  • Merhaba ben bu telefondan almayı düşünüyorum f/p yüzünden ama şimdi Nisan'da 640 XL de çıkacak o yüzden kafam karıştı... Sizce 640 XL'in fiyatı ne kadar olur, beklemeli miyim?

• Selamlar. Benim bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. Sabah gazetesinin internet sitesine girdiğimde ( mobil diye) yukarıdan aşağıya doğru menü şeklinde bsşlıklar çıkıyor. Sonrasında birbirini takip eden haberkern hemen sonrasında başlayan o büyük fotoğraflı haberlerin fotoğrafları gözükmüyor. Birde birden fazla sayfadan oluşan haberlerde ilk sayfadan sonraki haberi göstermiyor. Bu sıkıntı diğer haber siteleri içinde geçerli.

• VThorne kullanıcısına yanıt
    Ben geçtim geç derim.

• Arkadaşlar bende LG nin Lb serisi tv var 1320 ile bir türlü görüntü aktaramıyorum wifi yoluyla oluyormuş fakat evde internet yok onun haricinde kablo ile bağlıyorum tv görüyor fakat sadece resimleri görüntülüyor depolama gibi görüyor yani videoları bile göstermiyor sadece resimleri gösteriyor benim amacım ekran görüntüsünü yansıtmak ama olmuyor deneyimi olan varmı acaba

• Chicko C kullanıcısına yanıt
    700 800 max 900olur deniliyordu en son. Bence beklemekte fayda var. Ben de ilk 1320diye yola ciktim 640i bekliyorum. Bakalim bi iki ay daha bekleriz

• redkitinati kullanıcısına yanıt
    1320 bile 1000 tlden giriş yapmışken 700 800 900 gibi fiyatlar hele ki bu durumda biraz hayal gibi.
  • Wi-Fi Bağlantı hatası alıyorum, böyle sorunla karşılaşan oldu mu hiç? Bağlanılamadı daha sonra tekrar deneyin diyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güle güle windows phone

Ama şunu belirteyim telefonun hiçbir zaman kasmasından, donmasından v.s şikayetçi olmadım. Tek sıkıldığım nokta marketi ve android gibi değil de sanki çok basit kurcalanacak bir işletim sistemi değil o yüzden sıkıldım resmen
  • selam arkadaşlar androidden windows phone a yeni geçtim. lumia 1320 aldım ancak farm heroes saga adlı oyunu yükleyemedim bu telefona bilgisi olan vamı acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karizma0101

selam arkadaşlar androidden windows phone a yeni geçtim. lumia 1320 aldım ancak farm heroes saga adlı oyunu yükleyemedim bu telefona bilgisi olan vamı acaba.

O oyun yok sadece Candy crush saga var.

• Beyler , teleservice de bugün 20. gün. Bugün gelen mail de onarım için parça beklenmektedir yazıyor. Bugün onarıldı mesajı gelmezse bundan sonrası için yeni cihaz yada para iadesi isteme hakkım doğmuyor mu ?
  • Selam ben bu telefonu almak istiyorum ancak 8.0 la geliyor galiba ben 8.1 e güncellemek istiyorum denimden kimse mutlu değil gördüğüm kadarıyla denime güncellemeden nasıl 8.1 e güncelleyebilirim?

• WestSyde4Lyfe kullanıcısına yanıt
    http://m.webtekno.com/microsoft/lumia-640-ve-640-xl-fiyatlari-h6181.html hocam buyrun. Aciklamalara gore 640 700tl , 640xl 900tl

• 
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.