Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (309. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.867
Cevap
52
Favori
241.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende denedim takılı kaldı fakat yeni oluşan bir sorun. geri bildirim yaptım mutlaka çözülecektir.
    bunun dışında resimler filan anında yükleniyor, ayrıca sol alttaki 3 çubuğa basın bayağı bir seçenek var. kişiselleştirme için ise Galeriyi ziyaret edin bir sürü ayar var.

Bu arada serkan2020 kullanıcısının seviyesiz mesajları için gereği yapılmış. Mod lara tşkler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jemalizm1 -- 13 Mart 2015; 14:00:29 >
  • Windows 10 guncellemesinin kesinlesen ozellikleri hakkinda konu acilmis forumumuzda geliyo sanirim guncelleme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel telefon

• Çöp bir telefon.

Cihazı satmakla en iyisini yapıyorsunuz 5-6 kutu buna 1000 lira veren var bu cihaz bendede vardi koca telefon kamerayi soyleyince guluyordu herkes

• Hocam sim kartimi taktim kisilerim cikmiyo sim karttaki nasil yapicam ayarlara baktim bulamadim

• galaxy tab G kullanıcısına yanıt
    Merhaba sim karttaki kişilerinize arama yapabilmeniz için bunları telefonunuza aktarmanız gerekmektedir.aktarma ayarlarını yazıyorum:

1. Yöntem, Simden telefona: Ayarlar-kişiler-kişiler sekmesi içindeki ayarlar- sim karttaki noları aktar.

2. Yöntem Telefondan telefona: Menu-verilerimi aktar (bt açık olmalıdır)

3. Yöntem, Telefondan sime: Şimdilik böyle bir seçenek bulunmamaktadır.

İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 14 Mart 2015; 23:17:43 >
  • Cok tesekkur ederim :))

• evet arkadaşlar,

Facebook veri alımında problem yaşayanlar
    buyrun PC de de farklı değil:) her suçu telefona atmayın :)

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 16 Mart 2015; 18:52:43 >
  • mehmet2661 kullanıcısına yanıt
    İyi de benim versiyon zaten öyle.
  • arkadaşlar, bir önceki yorumları okuyanlar varsa microsoft'un siteden kopyala yapıştır yaparken sıkıntı oluyor.o yüzden önceki mesajları hatalı bilgi vermemek adına sildim. yanlış anlaşılma olmasın. yakında güncelleme var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 16 Mart 2015; 19:13:09 >
    ooooo hocam benim konum..:D

öncelikle wp platformundan ve serkan 2020 denen arkadaşın neden bu kadar çok isyan ettiğini söyleyeyim...
    bu konu açıldığından beri takip eden bir arkadaştır..aldığı telefonu en başta baya övdü ve şarj süresini çok ön plana çıkardı..tabi o zaman bende buradaydım..

arkadaşlar adam bi bakıma haklı..
    benim lumia alma rehberim bile var zamanında çok model elime geçti kullandım rehber yaptım..820 920 925 520 720 bu ilk çıkanların hepsini kullandım en azından elime aldım..
    lumia520 ilk çıkacağı zaman ön sipariş verenlerden biriyim..2 yılı aşkın süredir bu platformu kullanıyorum önceki telefonumun ve salak android verdiği sıkıntılardan dolayı..

neyse kim ne derse desin microsoft gibi bir firma her türlü yenilikçilik için 2 yılı boşa harcamamalıydı..ama ne olursa olsun gene de bana göre şuan iyi bir nokta da..

telefonu ilk aldığımda sadece NOKİA da olan özelliklerin hepsini artık DİĞER platformlara verecek..ee ne özelliği kaldı windowsun..

arkadaş bu konu da ki eleştirilerinde haklıdır..

samsun s6 çıkıyor microsoft sanki windows telefonmuş gibi s6'ya office here dirve+ gibi uygulamalarını veriyor..coratana desen her yere gelecek diyor...office heryeere here navigasyon her yere..wp farkı ne şimdi..
    ürettiği cihazlara gelince 1320 fiyatına göre gerçekten çok iş yapan bir telefon..yani android sınıfında bile böyle telefon yok olsa da 1320 den daha çabuk eskirdi..
    ama gelin görün ki şarjın bitmediğine şaşırdığım zamanları çok iyi hatırlardım ilk zamanlar şimdi telefonda yeri geldiğinde konum wi-fi kapatmak zorunda kalıyorum yani eski perfosmans yok ve tedirgin etmeye başladı..ilk aldığımda bir kere bile aşırı ısınma yapmayan telefon son güncellemelerden sonra bile reset yemeye başladı ısınmadan dolayı..
    neyse ama cihaza ne olursa olsun çokta kötü diyemeyiz...

ha ben memnunmuyum memnunum...sadece boyutu kimi zaman sıkıntı yaratıyor..:D
    ama eski halini özlemiyorum değil aslına bakarsanız güncelleme ile düzeltecem diyen windows çoğu telefonun performans ve şarj süresini mahvetti..925 ile mesai saatini çıkaramayan çok insan tanıyorum eskiden böyle değildi

• OyunaGelenAdam kullanıcısına yanıt
    cevaplarınız için teşekkür ederim. telefon hakkında görüşlerinizi de yazmışsınız. bilemiyorum şanslıyım galiba. denim'deyim, o saydığınız donma,ısınma, reset,...vs. hiçbiri başıma gelmedi. bataryanın stabilitesini kendim bozmama rağmen şarjım çabuk bitmiyor. bugün, yalan olmasın toplamda 3g ile 8 saat, 2 saat wi-fi ile internet, youtube'da 45 dk. video, yaklaşık 10 sms, 2 saate yakın telefon görüşmesi yaptım.telefonu pazar sabahı (dün) saat 10:30 gibi şarjdan almıştım. (yine 1-2 tane telefon görüşmem ve sms attım.) bu sabah %100 dü şimdi tam %60 ta hiç kurcalamazsam daha gider bu. bitmiyor şarjı.

microsoft aslında telefonlar için w10 güncellemesini ön sürüm (insider) ve developer lar için çıkardı ama bizim cihazlara yaramıyor. çünkü insider'ın çalışması için en az 8gb'lik bir alan lazım. bizim telefonların dahili hafızası zaten 8gb. bir şekilde bunu yüklesek bile donma, kasma, kilitleme,...vs. çok olur. microsoft bu alanı optimize etmezse, bu cihaza w10 yama şeklinde gelebilir. belki de arayüz, birtakım özellikler,...vs aynı olabilir ama çoğu w10 uygulaması çalışmayabilir.

ama ben telefonumdan çok memnunum. bu w10 almasa bile, bataryası ölene kadar kullanırım. çünkü bütün ihtiyaçlarımı çok rahat görüyor. şu anda sıkıntı olacak tek şey telefonun taşınması. iyi kötü yine de kış tam çıkmadı. telefon derin cepli giyisilerin içine çok rahat sığıyor ama yazın elde taşımak zorundayız. bunu düşünerek inş. bir sonraki alacağım wp'nin 5 inch'i geçmemesine önem vereceğim. dediğim gibi düşürüp kırma, bataryanın ölmesi, gibi durumlar olmazsa 2-3 yıl daha kullanırım ben bu telefonu.

araba olayına gelince, çok güzel modeller tavsiye etmişsiniz teşekkür ederim. ama arabada kalp hastası taşıyacağız. (ameliyat olmuş) kimi zaman şehirlerarası uzun yolculuklara çıkacağız. içinin havadar olması çok önemli o yüzden daha çok sedan tarzında ve bulabilirsem yerden biraz yüksek araçlara bakıyorum. evet megane 2 yerden pek yüksek değil ama içi geniş. şimdiye kadar daha çok otomatik vitesli şirket arabaları kullandım. uzun yıllar geçtiği için manuel araçların alışkanlıklarını maalesef kaybetmişim. biraz da alacağım araç sayesinde bu acemiliğimi atmam lazım. bununla beraber aile arabası olacak alacağım araç. kendim daha çok suv tercih ediyorum. Çalıştığım eski firmada honda crv otomatik kullanıyordum. araçtan çok memnundum. biraz da özgürlük var mizacımda, dağ tepe gezmeyi severim. ama öncelik ailemde. kendi ihtiyaçlarımı şimdilik erteliyorum.

verdiğiniz bilgiler için tekrar teşekkür ederim. iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 16 Mart 2015; 22:01:05 >

Bütçe iyiyse vw jetta tavsiye ederim 2008 ve ustleri iyidir saglam arabalardır telefona kılıf alın derim ben eski 1320 kullanıcısıyim simdi zen 6

• hocam telefonda kapaklı siyah deri kılıf var ama bir yorumumda bahsetmiştim belki okuduysanız, eldeyken dikkatli bakılmadığında kadın cüzdanı gibi görünüyor. jetta bir tanıdığımızda var. hangi yıl çıktığını bilmiyorum ama araba dıştan geniş gibi görüyor içi dar. şu vergi işi olmasa, fiorino tarzı ticari araçlar da düşünmüyor değilim aslında.

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 16 Mart 2015; 21:22:19 >
  • Skype a o kadar çok güncelleme gelmesine rağmen o kadar yavaş çalışıyor ki anlatamam. Aktif kullanan var mı bilmiyorum ama enter ile gonderim bile yok.

Genel durum böyle mi yoksa silip tekrar mı kurmalıyız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2661

cevaplarınız için teşekkür ederim. telefon hakkında görüşlerinizi de yazmışsınız. bilemiyorum şanslıyım galiba. denim'deyim, o saydığınız donma,ısınma, reset,...vs. hiçbiri başıma gelmedi. bataryanın stabilitesini kendim bozmama rağmen şarjım çabuk bitmiyor. bugün, yalan olmasın toplamda 3g ile 8 saat, 2 saat wi-fi ile internet, youtube'da 45 dk. video, yaklaşık 10 sms, 2 saate yakın telefon görüşmesi yaptım.telefonu pazar sabahı (dün) saat 10:30 gibi şarjdan almıştım. (yine 1-2 tane telefon görüşmem ve sms attım.) bu sabah %100 dü şimdi tam %60 ta hiç kurcalamazsam daha gider bu. bitmiyor şarjı.

microsoft aslında telefonlar için w10 güncellemesini ön sürüm (insider) ve developer lar için çıkardı ama bizim cihazlara yaramıyor. çünkü insider'ın çalışması için en az 8gb'lik bir alan lazım. bizim telefonların dahili hafızası zaten 8gb. bir şekilde bunu yüklesek bile donma, kasma, kilitleme,...vs. çok olur. microsoft bu alanı optimize etmezse, bu cihaza w10 yama şeklinde gelebilir. belki de arayüz, birtakım özellikler,...vs aynı olabilir ama çoğu w10 uygulaması çalışmayabilir.

ama ben telefonumdan çok memnunum. bu w10 almasa bile, bataryası ölene kadar kullanırım. çünkü bütün ihtiyaçlarımı çok rahat görüyor. şu anda sıkıntı olacak tek şey telefonun taşınması. iyi kötü yine de kış tam çıkmadı. telefon derin cepli giyisilerin içine çok rahat sığıyor ama yazın elde taşımak zorundayız. bunu düşünerek inş. bir sonraki alacağım wp'nin 5 inch'i geçmemesine önem vereceğim. dediğim gibi düşürüp kırma, bataryanın ölmesi, gibi durumlar olmazsa 2-3 yıl daha kullanırım ben bu telefonu.

araba olayına gelince, çok güzel modeller tavsiye etmişsiniz teşekkür ederim. ama arabada kalp hastası taşıyacağız. (ameliyat olmuş) kimi zaman şehirlerarası uzun yolculuklara çıkacağız. içinin havadar olması çok önemli o yüzden daha çok sedan tarzında ve bulabilirsem yerden biraz yüksek araçlara bakıyorum. evet megane 2 yerden pek yüksek değil ama içi geniş. şimdiye kadar daha çok otomatik vitesli şirket arabaları kullandım. uzun yıllar geçtiği için manuel araçların alışkanlıklarını maalesef kaybetmişim. biraz da alacağım araç sayesinde bu acemiliğimi atmam lazım. bununla beraber aile arabası olacak alacağım araç. kendim daha çok suv tercih ediyorum. Çalıştığım eski firmada honda crv otomatik kullanıyordum. araçtan çok memnundum. biraz da özgürlük var mizacımda, dağ tepe gezmeyi severim. ama öncelik ailemde. kendi ihtiyaçlarımı şimdilik erteliyorum.

verdiğiniz bilgiler için tekrar teşekkür ederim. iyi forumlar.

Lumia 1320 nin windows phone 10 güncellemesini alacağını düşünüyorum ben. Siz w10 geliştirici sürümünün 8gb alan istediğinden falan bahsetmişsiniz. Ama dikkatinizi bir noktaya çekmek isterim. Microsoft'un yeni çıkacak olan modellerinde de lumia 640, lumia 640 xl, lumia 435 vd. 8gb dahili hafıza var. 2015 Nisan ayı itibariyle kullanıcılarla buluşacak bu yeni modellere de w10 çıkmıyacak sizin yorumunuza göre. Ben farklı düşünüyorum. W10 en az 8gb dahili hafızası olan 1gb ram olan lumialarda tüm fonksiyonlarıyla çalışacak kararlı sürümü çıktığında. Ben microsoftun yeni çıkacak modellerinin özelliklerine dayanarak bunu söylüyorum.

Ayrıca microsoft'un w10 geliştirici sürümünün yüklenebileceği telefonlar olan lumia 630, 635, 636, 638, 730 telefonların hepsi 1320 gibi 8 gb dahili hafızaya sahip. Sadece lumia 830 16 gb. Bi bakın isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A_Tech -- 17 Mart 2015; 0:03:42 >

• A_Tech A kullanıcısına yanıt
    Merhaba.sanıyorum Yorumumu dikkatli okumadınız. W10 Önsurumunun şuanda en az 8gb ile çalıştığını MS'nin optimizasyon yapması gerektiğini yazmıştım. Ancak 1320 ye kesin olarak gelip gelmeyeceğinden bahsetmemiştim. Donanımsal özellikler olarak eski cihazların tamamının bütün özellikleriyle w10 a geçemeyeceği biliniyor. Bunu ms.da daha önceden duyurmuştu. Şimdilik konuyu detaylı bir şekilde incelemesem de sıkıntının çekirdek mimarisinden daha çok ram ve depolama alanından olacağını tahmin etmekteyim. Bakınız o belirttiğiniz yeni modellerde piyasaya preview olarak çıkacaktır. Sonradan güncelleme alacaktır...vs. Velhasılı Hiçbir wp cihazı w10 alamaz diye bir kaide yok ancak gelen w10 yi kısıtlı özellikle kullanacaklardır. Hatta w10 a geçecek şeklinde duyurulan cihazların ilk listesine bakın bunlarda ya yüksek ram vardır yada dahili bellek kapasitesi yuksektir orn 1520 gibi. Tabiki ms. İyileştirme yazılımı geliştirme...vs. ile bu handikabı kapayabilir. Buna en güzel örneği farklı bir platformdan verebiliriz. yakın bir geçmişte hantal bir surum olan Vista iyileştirmeler ile yerini 7 ye bırakmıştı. Hatta bir takım çevreler vistayı 7 nin önsürümü olarak nitelendirmiştir. Sonuçta olmaz diye birşey yok.
    İyi forumlar

Edit: Insider uygulaması 21 ocak 2015 ten beri Windows mağazada bulunmaktadır. Ancak bazı modellerde cihaza uyumsuzdur mesajı verip çalışmamaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 17 Mart 2015; 1:02:31 >

• Teknoloji Mobil / Windows Phone Windows 10, 512MB RAM'e sahip telefonlar için de geliyor
    09/02/2015 08:01

Windows 10'un teknik önizleme sürümü akıllı telefonlar için bu hafta içerisinde dağıtılabilir. Güncellemeden ziyade hangi Lumia telefonların Windows 10'a yükseltileceği merak konusu. Windows Phone ekosisteminin üst düzey akıllı telefonları için sorun yok görünüyor. Peki giriş ve orta düzey telefonlar için güncelleme yol haritası nasıl olacak?

Neyseki bu soru yanıtını buldu. Microsoft'un üst düzey yöneticilerinden Joe Belfiore Twitter hesabından yaptığı açıklamada Lumia 520 gibi 512MB RAM'e sahip telefonlarında Windows 10'a yüsekseltilmesi için çalışmalar sürüyor. Belfiore'ye göre Windows 10 Lumia 520 gibi giriş seviyesi telefonlarda çalışacak ancak, yeni sürümün getirdiği tüm özellikler desteklenmeyebilir.

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

Joe Belfiore ayrıca bir kez daha Windows 10 teknik önizleme sürümünün şubat ayında yayınlanacağının bilgisini verdi. Microsoft'un güncellemeyi başlatması içinse test sürecini tamamlaması bekleniyor.

*alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 18 Mart 2015; 9:45:03 >

• Arkadaşlar,

Telefonun Default mail programı dışında bir mail programı bulamadım?

sizin kullandığınız bizim bilmediğimiz bir mail programı var mıdır? şirket mailini kuracağım.
    kendi posta hesabında kurulu fakat default program Ekleri indirmede ve tablo göstermede pek başarılı değil.

iyç
  • 
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.