Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (308. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.867
Cevap
52
Favori
241.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkann2020

Ben 1000 tl ye aldim bana anlat nasıl yapacağımı

1 clash of clansi bana Bu telde nasil oynayacagimi anlat
    2 YouTube ye orjinal uygulamasi ile sorunsuz nasil girecegimi anlat
    3 bana sorunsuz orjinali gibi ucretsiz fb kullandir
    4 bana ucretsiz novo yu bul IOS ve android teki gibi
    5 bana six guns un orjinal son surumunu bul
    6 bana DNS degistirme ayarini bul telden.. VPN degil DNS
    7 bana subatta verecekleri windows 10 u kullandir
    8 bana sorunsuz film izlettir reset atmadan yada uygulama kapanmadan
    Daha bir cok sey.. Hadi soyle bakayim nasil cozeceksin BOS yorum yapmak basit.. Dolu konusmak cozum bulmak zordur..
    Unutmadan twitterida bul orjinalini sorunsuz ucretsiz

Hadi bebisim bul bunlari aglamadan kasmadan bul goreyim zekani

Merhabalar, mesajınızı yeni okuyabildim ancak,
    öncelikle konumuz sanırım Lumia 1320 den çıkıp WP platformuna döndüyse, buyrun..

1: sorunun yorumu, ben bahsettiğiniz oyunu oynamıyorum:
    1. sorunun cevabı:Clans for lumia

2: Orjinal Youtube uygulamasından çok daha iyi bir yazılım. Youtube

3: Facebook uygulaması zaten sorunsuzdur, siz nerede sorun yaşadığınızı söyleyin ben size video çekeyim :)

4: Novo dediğiniz nedir? açıklarsanız yardımcı olayım.

5: Buyrun.. Six Gun

6: DNS değiştirmeye ihtiyaç duymadım fakat bu tarz programlar çalışmaktadır. Ayrıca Proxy değiştirebilirsiniz. Proxy değiştirdiğiniz de DNS e gerek kalmaz.DNS TOOL

7: Windows 10 elbet gelecek, Android de yaşadığım problem, yeni X marka bir telefon alıyorum, o arada Android 4,0,4 Versiyonun çıkacağını ama hangi telefonları destekleyeceği belirli değil, Bazı önder markalar " bu cihazlar kesinlikle alacaklardır" diyorlar. ben gidiyorum bütçeme uygun X Marka Telefon alıyorum ve evraka! Güncelleme aldığım 1000tl lik telefona gelmiyor. 4,0,0 de 1 sene geçiriyorum. Android 4,2,0xx lere geliyor :) bu durumda MS der ki, WP10 her cihaza gelecek.

8: sorunsuz film seyretme görecelidir. Tiviyo deneyebilirsin. benim telefonum hiç reset atmıyor takılmıyorda, ben yaklaşık 15 senelik PC teknik ve donanımcıyım, şuanda 2D mimari çizimler yapıyorum, 1 Kere kendi bilgisayarıma format atma ihtiyacı duymadım, ama çevremdeki herkes "format" diye geziniyor. bu biraz telefonu kullanımla alakalı kusura bakma, bence sizin kullanımızla alakalı. isterseniz telefonlarımızı karşılaştırıp VİDEO çekelim hangi telefon kasıyor reset atıyor görebiliriz. Ben burdayım :)

Ayrıca, bazı uygulamalarınıza istinaden bir çok alternatif uygulama bulunmaktadır ve çok iyidirler.

şimdi gelelim WP platformundan çıkıp Lumia 1320 ye, Çünkü konumuz WP platformu değil, sen buraya taşıyorsun. Telefon donanımsal olarak ne kadar iyi?
    WP Platformu almaya karar verdiysen hangi telefonu alayım kısmındayız yani :)

Eğer Şurayı okumuş olsaydınız İnceleme neden almalıyım? neden almamalıyım. bu sorunu çözer ver burada araştırmadan aldığınız telefonun ceremesini anlatmaya çalışmazdınız.

şimdi yaşınız 32 idi sanırım fakat konuşmalarınız "hadi bebisim" filan :) yakışıyor mu? yaş 15 15 15 e 15 gibi pardon 32 32
    telefon keyfi yapıyorum!

sizi, 32 adımlık yaşantınıza 15 adımda geldiğiniz için tebrik ederim. Artık bir şey almadan araştırma yaparsınız.

son olarak Twitter, Orjinal Lumia için yazılmış herhangi bir sorunu yoktur!...Twitter

Twitter için diyeceklerim;

Yayıncı

Twitter Inc.
    İndirme boyutu

4 MB
    Son güncelleme

20.1.2015
    Sürüm

3.2.1.0

Programı WP platformu için yapan bizzat Twitter, yani siz programa geri bildirim yapın efendim. bu MS nin sorunu değil.

dipnot: WP platformu için bir RAM Cleaner Programı yoktur ve ihtiyaç duyulmamıştır var olanlar yazılsın diyedir. :) RAM Temizleme yok ve telefon Şişmez.

Ek olarak, Neden Windows Phone? (teknoloji okulu sitesinden alıntıdır)

1. Başlangıç Ekranı ve Live Tile'lar: Başlangıç ekranı en çok önem verdiğiniz uygulamaları, oyunları, kişileri ve diğer birçok şeyi sabitleyebildiğiniz size özel bir yerdir. Live Tile'lar ise güncel bilgileri anında görmenizi sağlayan canlı kutucuklardır. Live Tile'lar sayesinde Başlangıç ekranınız sürekli değişen ve güncellenen canlı bir hal alır. Live Tile'ların boyutunu değiştirerek gösterilen bilgilerin detay miktarını isteğinize ve ihtiyacınıza uygun şekilde değiştirebilirsiniz. Kutucukların yerini ve boyutunu düzenleyerek veya tema rengini değiştirerek Başlangıç ekranını dilediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz.

-- Android Gagget gibi RAM den yemez.

2. Çocuk Odası: Çocuklarınız kendilerine özel bu alan sayesinde yanlış bir şey yapmaları konusunda endişe duymanıza gerek kalmadan, telefonunuzda istedikleri kadar oyun oynayabilirler. Sadece Windows Phone'da bulunan Çocuk Odası'nda çocuklarınız sadece sizin izin verdiğiniz uygulama ve oyunlara erişebilir, mesaj veya e-posta gönderemez, arama yapamaz ve internete bağlanamazlar. Ayrıca Çocuk Odası'nı farklı biçimlerde de düzenleyebilirsiniz. Örneğin, kendinize özel bir çalışma alanı haline getirebilir veya insanlara göstermek istediğiniz uygulamalara, belgelere ve diğer şeylere kolayca ulaşmak için kullanabilirsiniz.

3. Kişiler Hub: Bütün hesaplarınızdaki kişileriniz (Outlook, Gmail ve diğer e-posta hesapları, Facebook, Twittter ve LinkedIn) burada toplanır. Kişiler Hub aracılığıyla istediğiniz kişinin bilgilerine kolayca ulaşabilir, bilgileri düzenleyebilir, arama yapabilir, mesaj veya e-posta gönderebilir, Skype çağrısı ve daha fazlasını yapabilirsiniz. Bu özelliklere ek olarak Kişiler Hub'ında bulunan Odalar ve Gruplar sayesinde istediğiniz kişiler ile sohbet etmek, içerik paylaşmak, bu kişilerin Facebook, Twitter güncellemelerini, cevapsız arama ve mesajlarını görmek çok daha kolay bir hal alıyor.

4. Windows 8 ve Xbox Uyumu: Windows Phone 8, Windows 8 ve Xbox ile tam bir uyum içindedir. Bu uyumu bir bakışta rahatça fark edebilirsiniz. Windows 8'de de bulunan Live Tile'lar sayesinde Başlangıç ekranlarının görünümü ve canlılığı hemen hemen aynıdır. Ayrıca, Xbox oyunları, Xbox Müzik ve Video özellikleri sayesinde Windows Phone 8 adeta yanınızda taşıyabildiğiniz bir Xbox'tır. Xbox'ınızda oynadığınız bir oyundaki istatistiklerinize Windows Phone 8'de bakabilir veya yolda Windows Phone 8'de dinlemeye başladığınız bir şarkıya evde Xbox'ınızda devam edebilirsiniz.

6. Office: Bilgisayarların hayatımızdaki yerinin artmasıyla birlikte Office de hayatımızın değişilmez parçalarından birisi olmuş durumda. Windows Phone 8'de kurulu halde bulunan Office sayesinde Word, Excel ve PowerPoint dosyalarınıza telefonunuzdan erişebilir, düzenleyebilir ve paylaşabilirsiniz. İşten çıkmadan önce başladığınız bir sunuma yolda devam edebilir veya gelen acil bir rapora telefonunuzdan göz atabilirsiniz. Yine Windows Phone 8'de kurulu halde bulunan OneNote sayesinde hızlıca notlar alabilir ve bu notları paylaşabilirsiniz.

7. Güvenlik: Windows Phone 8 gelişmiş güvenlik özellikleri sayesinde sizi zararlı yazılımlardan ve virüslerden uzak tutar. Bu sayede güvenle uygulama indirebilir ve internette gezinebilirsiniz. Cihazda sürekli açık halde bulunan şifreleme (encryption) sisteminin yanı sıra BitLocker veri şifreleme ve koruma özelliği verilerinizi korumaya alır. Internet Explorer 10 içerisinde bulunan Smart Screen özelliği sayesinde zararlı sitelerden ve spamden korunursunuz. Ayrıca, Windows Phone Mağazasında bulunan 150 binden fazla uygulamanın tamamı Microsoft çalışanları tarafından virüslere karşı taramadan geçirildikten sonra onaylanıp yayınlanmaktadır. Bu uygulamaları huzurla indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

8. Bulut Desteği ve SkyDrive: SkyDrive bütün Windows Phone 8 cihazlarda kurulu halde gelir. Microsoft hesabınızla giriş yaptığınız anda 7 gigabyte bulut depolama alanına ücretsiz olarak sahip olursunuz. Fotoğraflarınız, ayarlarınız ve kısa mesajlarınız otomatik olarak SkyDrive'a kaydedilir. Bu sayede hem istediğiniz yerden fotoğraflarınıza ve daha fazlasına erişebilirsiniz hem de onları telefonunuzun kaybolma ihtimaline karşı koruma altına almış olursunuz. SkyDrive'daki belgeleriniz size özeldir yani siz istemediğiniz sürece diğer kişiler onları göremez. Telefonda kurulu Office de SkyDrive sayesinde belgelerinize istediğiniz yerden istediğiniz cihazla ulaşmanızı sağlar.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jemalizm1 -- 12 Mart 2015; 13:22:29 >

• Twitch sunucusu 8 stream uygulamasını kullananlar, son güncelleme den sonra tam ekranda yayını izlerken ekran zaman aşımı kilidi süresi geldiğinde ekranı kilit ekranına çeviriyor. Normal şartlarda telefonda video vb. şeyleri tam ekran izlerken ekran kilidinin devre dışı kalması lazım. Sorunu farkeden var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca bu konu da çok önemli,

Ben Arka planda her uygulamanın çalışmasını istemiyorum!
    biliyorsunuzdur ki, Androidde programları durduruyorsunuz kendi kendine otomatik yeniden başlatıyor, gereksiz şarj ve veri dolaşımı yaratmaktadır.

WindowsPhone da Arka planda çalışma özelliği olan tüm uygulamaları kişisel olarak durdurabilir ve programı açana kadar arka plan verisi yemez. programı açarsınız veriler düşer, kapatırsınız orada kalır böylelikle arka planda çalışmadığ için Veri ve Şarj yemez.
    bunu Android de nasıl yapacaksın bir söyler misin? bende sana soru sormaya başlayım :)

ve,

Androidde ücretsiz çevrimiçi/çevrimdışı çalışabilen, maps ile uyumlu, markları görebileceğim, Direk mağazadan kur diyebileceğim bir Navigasyon programı söyler misin?
    (reklamsız, stabil çalışan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jemalizm1 -- 12 Mart 2015; 13:33:49 >
  • mehmet2661 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hakliyi haksizi ayirmak gerek simdi benim bi sorum olcak cihazi tam kullanmadim henuz bu sizin cihazlarfa sikinti yapan guncelleme L630 icinde varmi? Varsa yuklemelimiyim yoksa eski surumden mi devam edeyim kardsim?

• galaxy tab G kullanıcısına yanıt
    Cihazınızda ayarlar-extralar+bilgi başlığına girin burada telefonunuzla ilgili detaylı bilgiler gelecektir. Surum adında cyan yazıyorsa yeni güncellemeyi kabul etmeyin.sıkıntı yapıyor dedikleri Yeni surumun ismi denim. Emerald isimli gdr2 güncellemesini yayınlanana bekleyebilirsiniz. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 12 Mart 2015; 14:24:24 >
    Her ihtimale karşı denimin surum numarasını da vereyim.
    8.10.14226.359
    Bu surum numarası dışındaki bütün güncellemeleri cihazınıza kurabilirsiniz.

Cok tesekkurler cyan surumu var evet o zaman baska guncellemeyi kabul etmiyim yanliz korkutugum kadar sikinti yok markette ne arasam buldum ozellik garanti bank cok lazimdi direk yuklu geldi cihazla

Zaten market boş diyenlerin çoğu wp kullanmayanlar ve kulaktan dolma bilgi sahibi olanlar. Market şuan için tatminkar. İleride daha da iyi olacaktır. Bir de markette virüse rastlamak çok güç çünkü ms. Markete koyulan bütün uygulamaları kontrol ediyor

• jemalizm1 kullanıcısına yanıt
    Facebook u görünce belirtmek istedim. Şu an için Microsoft un Facebook uygulamasında paylaşımların saatleri en yenilerden baslamıyor. Biri beş Dakka önceyken ardındaki 2 saat önce bir sonraki 1 dakika önce diye gidiyor. Ben bu yüzden tarayıcıdan giriyorum(ie).

• quote:

Orijinalden alıntı: cambaz_blood

Twitch sunucusu 8 stream uygulamasını kullananlar, son güncelleme den sonra tam ekranda yayını izlerken ekran zaman aşımı kilidi süresi geldiğinde ekranı kilit ekranına çeviriyor. Normal şartlarda telefonda video vb. şeyleri tam ekran izlerken ekran kilidinin devre dışı kalması lazım. Sorunu farkeden var mı ?

Bahsettiğim sıkıntı için az önce güncelleme yayınlandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: cambaz_blood

Facebook u görünce belirtmek istedim. Şu an için Microsoft un Facebook uygulamasında paylaşımların saatleri en yenilerden baslamıyor. Biri beş Dakka önceyken ardındaki 2 saat önce bir sonraki 1 dakika önce diye gidiyor. Ben bu yüzden tarayıcıdan giriyorum(ie).

Merhaba,
    Buyrun, Oradana ENYENİ butonu var.

Ayrıca İnternet için bence Surfy Programını kullanın, :)

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jemalizm1 -- 12 Mart 2015; 15:50:25 >

Kesinlikle kullanmadan isteklerini belirleyip cevap alamadan yorum yapmak sacmaliktan baska bisey deil cihazi aldigima zerre pisman deilim yillardir her platformun farkli cihazlarini kullandim wp kalmisti suan mutluyuz lumiamla niyetim 1320 idi ancak yaptigim isim geregi boyutu dusundurdu beni teknosada inceledim bayildim gercekten f/p acisindan guzel cihaz

Kendim wm beri bu yazılım platformunun takipçisiyim.akıllı telefonlarda önem verdiğim şeylerden biri de telefonun şarjı. Belki de benim şansımaydı bilemiyorum ama Windows mobile kullanırken de şarj 3 gün gidiyordu. Bu da uzun süre gidiyor. Android kullansaydım şu anda şarjından dolayı büyük bir ihtimalle LG nin bir modelini alırdım.
    İyi forumlar.

• quote:

G3 demedim 3gs dedim iPhone.. Ikincisi 4g ulkemizde yok olsada kullanamazsin pahali olucak ki 3g ulkemizde gayet yeterli suan.. Lbello intouch bunlari alacaksaniz nie 1320 Yi Geri verdiniz? Bu dediginiz cihazlardan daha kaliteli ? Illa android alacaksaniz note 3-note 3 HTC one m8 yada z3 bunlara bakin paraniz yetecekse.. Aksi taktirde androide Ana avrad soversiniz.. Dediginiz cihazlar bir Lumia 520 performansi vermiyor

Ayrıca Serkan2020; senin de ne kadar araştırmacı olduğunu az çok anladım :)
    Şuanda internetin hiç bir yerinde Nokia Lumia Kamerası için kimse iyi demiyor, bunu araştırmamışsın, ve kamera kötülüğünden şikayet ediyorsun. nerden baksan tutarsızlık,

Yukarıdaki mesajda yazdığını açıklamama gerek yok sanırım. "Aksi taktirde androide Ana avrad soversiniz." aksi olmayan cihazların fiyatı ne kadar? nerden baksan yine tutarsızlık,

quote:

serkann2020 17 Şubat 2015; 21:51:03:Google ve android benim icin kocaman bir copten ibaret..siz android istiyorsaniz sorun yok..gule gule kullanin.. L bello alabilirsiniz yada ayni ozelliklere sahip cin urunlerine daha ucuza sahip olabilirsiniz.. Hoscakalin
    nerden baksan yine tutarsızlık :)

daha bulmamı ister misin?

bence sen en iyisi kendi işletim sistemini yaz.

4G konusuna gelirsek, 4G bu yaza hazır :) 2G/3G baz istasyonlarının 4G çalışacak şekilde revizesi şuanda yapılıyor. 3G den bir farkı olmayacak extra bir fiyatlandırma olmayacak. Konuyu araştırmadan insanlara yanlış bilgi vermişsiniz.

4G ye de ilk girecek firma Turkcell olacaktır.

sonuca gelirsek buradan anlaşılıyor ki, sen telefonları internet üzerinden araştıran, o telefonda bu yok es geçtim, bu telefonda bu yok es geçtim bu güzel telefon bunu alabilirim. diyip telefonu alıyorsun ve kamerası kötü çıkınca başlıyorsun saydırmaya, ama bunu farkedene kadar da geldiğin platforma giydiriyorsun ondan sonra kullandığın platforma giydiriyorsun.

Lütfen bu forumu terk edin, kendi iyiliğiniz için.

tespit edildi: tutarsız kişilik, kararsızlık, bir söylediği bir söylediğini tutmayan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jemalizm1 -- 12 Mart 2015; 16:38:44 >

• arkadaşlar denim yüzünden telefondan soğudum oynadığım online oyun ile 45dkda neredeyse full şarj bitiyor ısınıp kapanmayada başladı artık müdahaele etme zamanı geldi sanırım,şarj bitecek korkusuyla whatsapp,oyun oynayamayacaksam napayım böyle akıllı telefonu,önce hard format atıp deneyeceğim olmadı recovery tool ile cyan sürümüne geri döneceğim, telefonda rehber,foto vs full yedek nasıl alabilirim bilgisayara
    Surfy i deneyeceğim . Facebook daki en yenileri ben fark etmemişim ama bahsetmeyi unuttuğum durumuda paylaşayım , bazı gonderilerde m.facebook a yönlendiriyor. Bunu yapmak zorunda mı, ayarı var mı ? Uygulama kullanırken gonderiyi uygulamada neden açamıyoruz anlamış değilim.

Fotoğrafları albüm olmadığı müddetçe kaydıramama bir başka sıkıntı.

Bildirimlerde yanda fotoğrafı çıktığı için ie yi kullanıyorum ama bir tavsiye üzerine operada baktım. Bildirimler de fotoğraf gözukmuyordu. Sildim uygulamayı. Surfy kullanmadım ancak ie dışındaki tarayıcılar ie kadar hızlı değil. Belki doğaldır bu durum.

İlginiz için teşekkürler.

• Surfy yi deneyimledikten sonra tekrar yorumunuzu bekliyorum :)
  • incubus77 kullanıcısına yanıt
    çok basit ve detaylı olarak anlatmaya çalışacağım.yedekleme yapmak için usb kabloyla telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın. Pc'niz internete bağlı olmalıdır. görev çubuğunun sağ alt köşesinde çıkan uyarı baloncuğunda, 2 adet driver ile ilgili bir uyarı alacaksınız. bunlardan birinde nokia lumia 1320 için windows update'den sürücü bulayım mı diye soracaktır. bunun onayını verdikten sonra (biraz bekleme yapabiliyor.) o sırada windows update'den bulunuyor/ alınıyor şeklinde yanında dönen halka olan ufak bir baloncuk gelecek. bu işlem gerçekleşirken bunu durdurma,...vs. yapmayın. sistem bağlantıyı kurduktan sonra tarayıcıdan açılan bir pencere sizi driver'a yönlendirecektir. buradan indir diyerek driver'i indiriyoruz. ( windows'un sürümüne göre driver sayfa açılmadan direkt olarak da inebilir.) gerişi tamam tuşu, tamam tuşu :) . bu driver aynı zamanda lumia ile windows arasında senkronizasyon yapmamızı sağlayan suit bir program. bu işlemi bir kere gerçekleştirdikten sonra, lumia'yı her seferinde usb ile bilgisayarınıza bağladığınızda telefonunuz içindeki tüm bilgileri yedekleyebilir; telefondaki klasörler, uygulamalar,...vs. üzerinde silme, taşıma ve değiştirme gibi işlemleri yapabilirsiniz.

başka bir yedekleme yolu da telefonunuzun rehberinde bulunan kişileri outlook'a yedekleyebilirsiniz. one drive bulut alanına media dosyalarınızı taşıyabilirsiniz. umarım yardımcı olabilmişimdir.

iyi forumlar

Mesajlara ve bildirimlerdeki gönderiye girmek istediğimde yükleniyor yazısında takılı kalıyor. Uygulamadan çıkıp tekrar girdiğimde son kullanılan sayfa açılıyor ve yükleniyor da takılı kalan içeriği açılmış halde buluyorum. Geçici bir durummu bilmiyorum ama ie den iyi olduğu kesin.

• Sarj sorunu çözülür suan cok kötü durumda zor dayaniyor.

• 
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.