Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.867
Cevap
52
Favori
241.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yasini bilmiyorum AMA konusma tarzindan 20 nin ustu degilsin.. Senin Bu yuceltmen NE diye ? Gorunen kilavuz istemez.. Burada Ms nin politikasi elestriliyor.. Olmayan seyler icin var mi dememiz lazim? Hem NE sebeble yirtik bir yerden cikar gibi atliyorsunuz? Size yazan mi oldu? Ha Bu arada begenmedigim icin teli satmiyorum begenmedigim sorunlu dandik bir sistemi baskasina satarak kendime kufretrirmem ah almam gunaha girmem.. Cope atarim.. Ve bilmeden garip garip yorum yapmayin. Ms babanizin sirketi degil.. 2 senede anca denim geldi Bu cihaza ve sorunlu eksik geldi.. Bir cok Lumia cihaza hala denim verilmedi.. O yuzden sacmalamayi birak sana tafsiyem budur.. Ha unutmadan zaten baska cihaz bakiyorum karar verme asamasindayim.. G7 yada mate 7 arasindayim suan.. Illa Ms diyen arkadaslar 750 tlye bir haftalik 830..800 tl ye 1520 , 850-950 tl arasi bir kac gunluk 930 bulmak mumkun..

Not: Yasim 32 abicim yada belkide amcan yasindayimdir.
    2. Not: Lutfen beynini kullanabilen mantik akil dusunce cercevesinde yorum yapabilecekler cvb versin bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• serkann2020 S kullanıcısına yanıt
    Bizim burada kimseyi yüceltmek gibi bir gayemiz yok. Hem cihazı araştırdım diyorsunuz hem de kamerası berbat görüntülü görüşme yapılmıyor diyorsunuz. Telefonu silah zoruyla mı aldınız. Bu telefonun herbir şecerisi bellidir. Lumia 1320 yazın bir sürü dokümantasyon geliyor. Siz ihtiyacınıza göre bir telefon seçmemişsiniz vaktinde şimdi telefona kabahat buluyorsunuz. Bu telefonun menşei 2013. Adamlar iyi kotu hala guncelleme çıkarıyor. Bunu goz alarak 2017 yılına kadar kullanma durumu var. Totalde bu telefonu 4 yıl kullanma durumu var.bana bir emsal gosterin şu anda piyasada başka boyle telefon gosterin. Bir de profesyonel olarak Yazılım yazmayı kolay bir iş sanıyorsunuz galiba.hatalar oluyor. Güvenlik vs. Bir sürü testten geçiyor. O kadar idealistseniz atın çöpe telefonu kurtulun bu kadar tatava yapmanın ne alemi var anlamıyorum.forumda yorumuza cevap yazma nedenim. İnsanları yönlendirmeye çalışıyorsunuz. Bu telefon sana yaramıyor diye illaki başkasına da mı yaramayacak. böyle bir kural yok. Manipülasyon yapıp durmayın. Şuna eminim üç gün sonra o saydığınız telefonların forumlarında da ağlamaya devam edersiniz. Bu niye şöyle oluyor niye böyle oluyor diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 11 Mart 2015; 12:17:34 >

• Troll yahu, bloklayın geçin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkann2020

Telefonu bir akilli telefon olarak kullanmak icin aldim. YouTube , facebook, net filim, oyun , Skype , WhatsApp viber vs vs.. AMA bir akilli telefondan ziyade akilsiz telefon aldigimi farketmem 6 ay surdu.. Cyan surumunde performs canavari olan Bu cihaz 8.1 denimle birlikte cakildi. Bu nedemek eklenen ozellikleri Bu islemci ram karsilayamaz oldu demek. Neymis ici BOS bir windows performans demekmis.. Uygulama konusunda market vasatinda altinda. Kaliteli hic bir uygulama yok benim icin.. Twitter kotu fb kotu YouTube yok olan berbat.. Iki uc sekme acinca uygulamadan atiyor yada tel reset atiyor.. 20 dk video izle tel donuyor.. Ram CPU yetmiyor.. Kameralar vasatinda altinda goruntulu gorusme imkansiz.. Oyun 10 dk oynayinca tel yaniyor.. Bize verilen denim guncellemesinde DNS eki kirpilmis ( avrupa amerika asya yada ortadoguda satilan WP lerde DNS var) Bu yuzden netten film izlemek asiri zor.. Kisaca Bu cihazla sadece haber okur forum takilir.. Alo der SMS atarsiniz.. WhatsApp viber saglikli calismiyor.. Ms verdigi sozlerde Duran bir firmada degil ornek windows 10 hala gelmedi.. Kisaca Bu cihazda yapmak istedigim hic birseyi yapamiyorum.. Ms ye guvensem 750 tl ye 1 haftalik 830 buldum alacam AMA Ms ve WP Adam olmaz.. 10 yil sonra Belki duzene girer..

Aynı telefonu kullandığımızdan şüphe ettim.Direkt android e geç sen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkese selamlar. Mail gonderememe gibi bi sıkıntım var. Mynet uzantılı bi mail kullanıyorum ancak mail gondermeye çalıştığımda sanki gondermiş gibi gorunuyor ancak karşı tarafa mail gitmiyor hatta iki gun falan sonra wpden mailinizi gonderemedik gibi bi uyarı geliyor. Bu konuda yapabileceğim bişey var mı?

• Hocam Ben huawei g7 yada mate 7 bakiyorum.. Ihtiyac dogrultusunda Samsung vs bakilabilir.. WP alirken millet atip tuttu yok Su gelcek yok Bu gelcek hic birsey gelmedi 2 yilda anca candy crush geldi..

• mehmet2661 kullanıcısına yanıt
    2 yilda ancak denim geldi.. Oda telefonu pert etti.. Uygulama olarakta gameloft un bir kac oyunu haric yenilik yok .. Ise yarar hic bir uygulama yok 2 yilda o bahsettiginiz dev firma ancak bukadar ilerliyebiliyor ise ozaman o isi biraksin sadece PC ye yonelsin

• Itachi-san kullanıcısına yanıt
    Ozaman siz 1320 kullanmiyorsunuz yada 1320 de denim kullanmiyorsunuz .. Bunun android le alakasi yok.. Bunun sistemin kotulugu desteginin olmamasi ile alakasi var.. Daha snap chat I clash I vs Yi kendi sistemine getirtriremeyen bir firma kisaca BOS bir firma.. Android de bile yillarca var olan seyleri 2-3 yilda anca sistemlerine koydular.. KOs koca Ms salla gitsin

• mehmet2661 kullanıcısına yanıt
    Suana kadar okadar cihaz gullandim gm ve Ms kadar kotusunu gormedim.. Gm kaliteden yoksundu Ms sistemden uygulamadan yoksun.. IOS android WP her sistemi kullandim.. En kotusu WP .. Yurt disinda denim ile DNS destegi geliyor.. Tr de Bu ozellik iptal edilip veriliyor..market bolge bolge farkli oluyor.. Bazi oyun ve uygulamalar ulke bolge turkiye ise calismiyor.. Bir denim verdiler cihazi pert ettiler.. S3 s4 s2 note 3 HTC one .. Vs tellerde kullandim hic birinde sorun yasamadim aksine memnun ettiler hep iPhone 4-5 bunlarida kullandim.. Donanimsal olarak yazilimsal olarak hic bir sorunlari yoktu.. AZ kendini salla da kendine ceki duzen ver... Bu cihazi ilk aldigimda bende ovdum sorun yok dedim.. AMA sorunlar baslayinca verilen sozler tutulmayinca gelecek denilen seyler gelmeyince lanet ettim aldigim gune. Yakinda sende ayni duruma dusebilirsin unutma bunu herkes ihtiyaclari dogrultusunda alacak tabiki.. Bana yazilim vs konusundan iyi bir tel lazim.. Fb twitter YouTube DNS oyun vs olacak akilli bir tel ne yapabiliyorsa yapacak.. O yuzden Ben memnun kalmadim.. Herkesin ihtiyaci farkli.. Adam Ben pek oyun sevmem.. Fb twitter YouTube sorun degil.. Sadece Alo derim forum takilir.. Trialler izlerim derse alir bunu yada WP baska bir cihazi..

• Itachi-san kullanıcısına yanıt
    Gelecegini bende biliyorum kafan mi guzel senin? Otu sen cekion sanirim.. Ben 10 gelmicek demedim.. 10 gelicek 2016 da .. Yada agustosta .. Subatta verilecekti guya canli yayinda soylemis insidere kayit yapttirtmislardi milleti.. Ee subat bitti mart bitiyor.. Nerede win 10.. Guclu dogru firma apple gibi olur vericem dedigi gun her urunune dagitir.. O yuzden BOS polomik yaratma

• Serkan2020, Android de marketin bölge bölge olmadığını mı iddia ediyorsun? :)
    birde kanıtlarsan sevinirim.

ayrıca soru cevap olarak tartışmak istersen, neyi yapamadığını söyle, yapılabildiğini söyliyim :)

IOS da webwhatsapp var mı ?

gibi sorular sorabilirim.

Serkan2020,
    Mesela ben, PC de haritaya attığım markı telefonumda görerek oraya navigasyonla gitmek istiyorum. bunun bana Android bir sistemde ne kadar sürdüğünü söyleyebilir misin ve nasıl yapıldığını, bende WP de nasıl yapılır anlatacağım ve ne kadar sürdüğünü. benim işim gereği bu konu çok önemli :)

dipnot: Lütfen ortalama 750 cihaz fiyatı olan bir Android ler üzerinden konuşalım. 1500+ lardan değil.

"Whatsapp web uygulaması iOS dışında bütün platformlar için yayınlandı. Ancak Whatsapp tarafından yapılan açıklamaya göre Apple'ın getirdiği kısıtlamalar nedeniyle Whatsapp'ı bilgisayar üzerinden kullanmak ve mesajlaşmak isteyen iOS kullanıcıları bu imkana henüz erişemiyor.""

2000tl verip Iphone almışım, whatsapp web kullanamıyorum????? bende ağlıyım mı forumlarda ? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jemalizm1 -- 11 Mart 2015; 17:02:01 >

arkadaşım kendi yazdıklarınla kendi savını çürüttüğünün farkında değilsin galiba.

1. windows destek vermiyor diyorsun. 2 sene sonra wp 'ye denim güncellemesi geldi diyorsun. her güncelleme bir destek değil midir? ikinci mevzu da şu sıralar wp'ye w10 dan önce emerald adıyla gdr2 sürümünün çıkması bekleniyor.

2. şu, şu, şu markalardan memnunum diye sıralayıp geçmişsiniz. peki memnun olduğunuz telefonu niye değiştiriyorsunuz. şu yazdığınız bile bana pek mantıklı gelmiyor. kaldı ki o saydığınız markaları lumia 1320 gibi 4 yıl kullanma ihtimaliniz yok. kaç tanesi lolipop güncellemesi almış bir yazın bakayım. telefon mevzusunda başka bir wp ismi daha saymışsınız. ister 820 alın, ister 635 alın isterseniz de 1520 alın mantık aynıdır. 1320 den memnun olmayanın başka wp telefonu istemesi de çok saçma.

3. gm'ye bok atmışsınız durup dururken, ben gm'yi hep takdir ediyorum. şu son yıllarda iyi atağa geçtiler. firmanın ceo'su çok yenilikçi bir insan. bu firmanın discovery 1 deki başarısını da es geçmemek lazım. o bok attığınız firma şu anda yurtdışına kendi logosunu bastırdığı telefonları satıyor. bu firmanın kendi kategorisindeki firmalardan kaçı bu işi yapıyor. tamam çıkardıkları telefonlar gerek yazılım olarak, gerek donanımsal özellikleriyle iyi kalitede olmasa bile yine birşeyleri azimle yapmaya çalışıyorlar.

4. microsofta bok atmışsınız hem evinizde (büyük bir ihtimalle) windows işletim sisteminin bir versiyonunu kullanıyorsunuz. bu işletim sistemi üzerinden günlük işlerinizi hallediyorsuz, oyun oynuyorsunuz,...vs. hem de microsoft böyle boş bir firma diyorsunuz. kullanmayın o zaman microsoft'un hiçbir ürününü. microsoft'la ilgili şikayetlerinize gelince, adamların lumia teknik destek sayfası var ve bu sayfa Türkçe olarak hizmet veriyor. bakın Türkçe diyorum. sıkıntılarınızı niçin geribildirim olarak firmaya iletmiyorsunuz. Kaldı ki lumia telefonların içinde bile bizi değerlendirin diye bir modül var. bunu bile kullanmayı beceremiyor musunuz?

kendi şahsım bu telefondan çok memnunum. ilerde sizin dediğiniz gibi olsun isterse bataryası bitsin. ben yine 1320 kullanmaya devam ederim. çünkü bütün ihtiyaçlarımı karşılıyor bu telefon.

5. eyvallah her insanın ihtiyaçları farklıdır. ama insan bir ihtiyacını karşılamak için önce iyice araştırma yapar. ne alacaksa öyle alır. bu telefonun eti belli, butu belli. yazılımı belli donanımı belli demek ki almadan önce doğru düzgün araştırma yap ma mış sınız ondan sonra kamerası şöyle kötü, oyunu böyle kötü deyip burada ağlıyorsunuz. daha da yazacaktım ama yorum gitgide uzuyor. şu yazdıklarınızı topluyorum, çıkarıyorum ve görüyorum ki kusura bakmayın çok çocukça ve mantıki hiçbir temeli de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 11 Mart 2015; 18:59:52 >

• Evet, biz de merak ettik şimdi bu 8 sorunun cevabını..
    Edit:benden hızlı davrandılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4810 -- 11 Mart 2015; 18:47:35 >
  • Sana GTA San Andreas'ı oynatalım mı son sürümden? Hazır taze, donmaz da :)

Yahu kardeşim orijinal uygulama isteyip durmuşsun da hikaye. Tubecast, Youtube uygulamasını sollar. Microsoft'un Facebook'u da sollar... Yani bir uygulama açığı elbette var ama seni ikna etmek adına bu kadar uğraşmayalım. Gönlünden geçeni yap oldu mu?

• ertanburak61 E kullanıcısına yanıt
    GTA Yi donarak kasarakmi oynattiracan yada en dusuk ayarlarda tubecast iki video izleyince kendini kapatiyor.. Ms nin fb da bir ozellik yok ve bildirimler hatali bana sorunsuz ucretsiz uygulama oner

öncelikle ben gm telefonu kendisi üretiyor demedim. telefonlara kendi logosunu basıp pazarlıyor dedim. farkındaysanız yazılımsal ve donanımsal olarak üstün kalite de demedim. ama bu dandik dediğiniz telefonun yine de hitap ettiği bir kitle var. bu da gösteriyor ki birtakım insanların ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. bir de biz kullanıcılar bu firma sayesinde piyasada 1000tl'nin altında akıllı telefon bulmaya başladık

bakın ne yazmışsınız: "millet, forumlarda şu geliyor bu geliyor dedi." bu saydığınız milletin içinde yetkili bir ağız var mıydı peki yok. herkes istediğini istediği gibi der. milletin ağzı torba değil ki büzesin. siz bunların doğruluğu var mı diye araştırdınız mı? microsoft'un resmi ve gayrı resmi sayfalarını ziyaret ettiniz mi? arkadaşım 2 senede ne değişti diye sormuşsunuz bir de ben yazayım mı: black-cyan-denim bunlar değişim değil mi peki. tekrar bahsediyorum yazılım yazmak sizce kolay mı bir windows 7'nin yazılımında bile 50 milyon kod kullanılmıştır. kaldı ki, bu yazılımların test edilme süreleri vardır. bunların işi sadece mobil değil ki adamlar her platform için yazılım yazıyorlar. oluşacak bir hata tabi ki yazılımın çıkış süresini uzatabilir. hiçbir şeyi sınamadan bölük pörçük yayınlasa daha mı iyi olacaktı?

burada eleştirilecek hiç bir şey yok. kendi kabahatinizi başkalarının üstüne yıkmayın. bu telefon güzel bir telefon. şimdilik bu işletim sistemi biraz daha orta yaş grubuna hitap ediyor.

edit: Cortana gelmeyecek demişsiniz ama Cortana'nın farklı dillere çevrilmesi çalışmalarına devam edilmektedir. bu tamamlandığında hem mobile hem de masaüstüne gelecektir (windows 10'un özelliği). biz kullanıcıların yapması gereken (süreci hızlandırmak için) bu projeye; geribildirim yaparak, oy kullanarak,...vs. destek vermektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 11 Mart 2015; 20:59:19 >

• Güncellemeler ile telefon daha kötü bir hal almaya başladı...ben bile bu durumdan sıkılır oldum artık...
    Lumiaların çok modelini kullanmış biri olarak

• Denim'le gelen batarya sorunundan ötürü illallah demiş durumdayım.

Güncellemeler iyileştirmek için gelirdi güya, bu her şeyi mahvetti.

• kuzeybudenizi K kullanıcısına yanıt
    tam tarihi bilmiyorum ama gdr2 (Emerald) güncellemesi çıkacak hocam. bu güncelleme hem şimdi hata yada sıkıntı yaşayan cihazlar için düzeltme, hem de w10 u telefona hazırlamak için çıkıyor. o bahsettiğiniz sorunlar çözülecek inş. rahat olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 12 Mart 2015; 2:01:46 >
  • galaxy tab G kullanıcısına yanıt
    yorumunuz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.