Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.867
Cevap
52
Favori
241.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bilemiyorum hocam.sorun hala devam etmiyorsa anlık bir sıkıntıdan da kaynaklanan bir durum olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmet2661 kullanıcısına yanıt
    İnşallah öyledir hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2661

Oncellikle geçmiş olsun.Telefonun sizin için bir aciliyeti yoksa kutuda gelen kullanma kılavuzunda yazan teknik servislere verebilirsiniz. Yada bulunduğunuz ilde nokia care shop varsa buraya da başvurabilirsiniz. Ancak her durumda kullanıcı hatası gerekçe gösterilerek ücret talep edilebilir. Çok güvendiğiniz bir telefoncu varsa ucuz yollu ekran da taktırabilirsiniz. İyi forumlar.

kardeşim çok pahalı diyorlar
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 11 Mart 2015; 0:59:16 >
  • quote:

O zaman teknik servise verin. Tamir etmeden önce fiyatı bildiriniz diye not düşün. Uygun fiyatlar verirlerse tamir ettirebilirsiniz. Fahiş bir fiyat isterlerse tamir ettirmeden geriye isteyiniz. Ekran büyük olduğu için çok masraflı olması normal. Bir de samsung gibi yan sanayisi fazla yoktur :(

bir kaç servse sordurdum 350-400 fiyat çektiler o yüzden gönderdiğimdede aynı şekilde ücret çekecekler interplus cep telefonum var oda güzel ama nokianın ekranı büyük güzel bir telefon çok memnunum anakartı arızalı veya sorunlu cihaz olsa onu değerlendrirdik
  • Arkadaşlar avea smartband aldım ama sanırım wp desteklemiyor.. var mı bi çaresi yolu? veya avea smartband hakkında bilgisi olan var mı
  • FoRGetToo kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir şey de önerebilirim. Gittigidiyor gibi sitelerden arızalı 1320 yada ekran sıpariş edebilirsiniz. Bunu bir telefoncuya götürerek sadece işçilik parasına telefonu tamir ettirebilirsiniz. Ama sıkıntı Bir önceki mesajımda bahsettiğim gibi lumianın yan sanayisi fazla olmadığı için bir de büyük ekran olduğundan uygun fiyata ekran bulmak biraz zor olacaktır. Iyi araştırma yapmak gerekir. Eğer İstanbuldaysanız doğubankı ve Karaköy'ü gezmenizde fayda var diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 9 Mart 2015; 20:21:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bu concord tarzı telefonları çok kullanmamanızı tavsiye ederim. belki yazılımı olsun, donanımı olsun güzel özellikleri olabilir ama bunlarda SAR değerleri çok yüksek oluyor. (kılavuzda belirtilen değerlerden de yüksek oluyor.) 3 lira daha tasarruf etmek için sağlığımızı riske atmaya deymez. ayrıca bu tarz firmaların birtakım sıkıntıları oluyor. bunlara girmek istemiyorum hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 9 Mart 2015; 21:26:08 >
  • selam millet. bugün sizlere ücretsiz bazı uygulamaları daha paylaşacağım :

1. belki içinizde günlük tutmayı sevenler varsa markette bir uygulama var: mydiary. internet,...vs istemiyor ve uygulamaya şifre atayabiliyorsunuz.

2. resim yapmayı sevenler için: fresh paint, bu programı kullanarak telefonda yağlı boya, karakalem çalışması gibi yeteneklerinizi ortaya koyabilecek eserler çıkarabilirsiniz. ayrıca hazır fotoğraflar üzerinde de çalışma imkanı vermektedir.

3. fotoğraf çekmeyi sevenler için (bir arkadaşın lumia 925'inde görmüştüm.) lumia selfie ve lumia refocus: refocus'u fazla detaylı inceleme şansım pek olmadı. selfie'de ise çektiğiniz fotoğraflara instagram'da olduğu filtreleme efektleri verebiliyorsunuz. (yalnız bu efektler 8 den fazla değildi galiba) kırpma işlemleri yapılabiliyordu galiba her ne kadar 1320 de selfie fantezik bir öğe olsa da selfie meraklıları için kullanılabilir bir uygulama gibi duruyor.

daha fazla program denedikçe yine burada paylaşmaya çalışacağım. şimdilik bu kadar.
    herkese iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 9 Mart 2015; 21:20:47 >

Evet moto g lolipop guncellemesi aldi az once g.g 'dan 436 tl ye L630 aldim 470 tl fiyayi vardi indirim ile aldim bakalim hayirlisi:)

• quote:

Orijinalden alıntı: galaxy tab

Evet moto g lolipop guncellemesi aldi az once g.g 'dan 436 tl ye L630 aldim 470 tl fiyayi vardi indirim ile aldim bakalim hayirlisi:)

512 mb ramli bir cihaz keşke almasaydınız. Alternatif 820 olabilirdi en azından. Neyse hayırlı olsun güle güle kullanın.

• galaxy tab G kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun. iyi günlerde kullanın.
  • quote:

hocam bu concord tarzı telefonları çok kullanmamanızı tavsiye ederim. belki yazılımı olsun, donanımı olsun güzel özellikleri olabilir ama bunlarda SAR değerleri çok yüksek oluyor. (kılavuzda belirtilen değerlerden de yüksek oluyor.) 3 lira daha tasarruf etmek için sağlığımızı riske atmaya deymez. ayrıca bu tarz firmaların birtakım sıkıntıları oluyor. bunlara girmek istemiyorum hiç.

Sayın mehmet2661

Lütfen cihaz hakkında SAR değerlerini firmamızdan maille isteyiniz.Gerekli Amerika'da test rapor ve Uluslararası CE belgesi bilgilerini gönderelim. SAR değeri ve fiyatı oldukça sağlık açısından iyidir.
    Ayrıca lütfen bilmediğiniz kullanmadığınız marka hakkında yorum yapmayınız. Bize ulaştığınız taktirde tüm gerekli bilgiler verilip yardımcı olunacaktır. Lütfen sıkıntı konunuz neyse bize ulaşın

Saygılarımızla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONCORD Teknoloji -- 9 Mart 2015; 21:46:18 >

• CONCORD Teknoloji kullanıcısına yanıt
    Sayın Concord Yetkilisi,

öncelikle şahsım hiçbir zaman bilmediğim yada kullanmadığım bir marka ve cihaz hakkında yorum yapmamaktayım. farkındaysanız konuyu uzatmama nedenim; yazdığım yoruma anında cevap geleceğini bildiğimden (firmanızın ismini zikrettiğim için cevap hakkı doğmuştur. gerçi siz ve sizin türevinizdeki firmaların hemen kendilerini savunma gibi takıntıları vardır) ve polemiğe girmemek içindir. O belgelerin nasıl çıkarıldığını ve cihazların nasıl test edildiğini de (emin olun sizden) çok iyi biliyorum. herhangi bir belge almaya vermeye gerek yoktur. hangi firmanın hangi kitleye hitap ettiğini, pazar imajını, operasyonel mi yada farklı usullerle mi çalıştıştığını, iyi kötü biliriz. o yüzden en başta belirttiğim gibi konuyu uzatmaya gerek yoktur. aynı hassasiyeti tarafınızdan da bekler; konunun polemiğe dönmemesini temenni ederim.

iyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 9 Mart 2015; 22:34:16 >
  • Darn1907 kullanıcısına yanıt
    İsletim sistemine gore ram'in yeterli oldugunu ogrendim incelemelerden cihazda kasma vs kesinlikle yok sadece 1gb ram isteyen oyunlar icin sikinti lakin oyun vs pek isim yok zaten sadece tasarim ve wp deneyimi ve ucuz yollu oldugu icin tercih ettim tesekkurler:)

Sayın Mehmet Bey

Concord üretmiş olduğu herhangi bir cihazı kullanmadığınız halde yorum yazdınız. Yanlış bilgi sahibi olabilirsiniz bizde sizi bu konuda bilgilendirmek için yazdık asla başka amacımız yok. Farklı markaları lütfen Concord ile karıştırmayın.
    Polemik gibi bir düşüncemiz yok hata konuyu uzatmaktan yana da değiliz ama lütfen iftira atmayın burası resmi belgeler üzerinde konuşma yeri değil. Destek amaçlı bilgi amaçlı yazdık şimdi sizden beklentimiz başka markayla Concord'u karıştırmadan varsa kullandığınız cihazla ilgili bizimle iletişime geçip bizden destek almanızdır yoksada lütfen uzatmayınız

Saygılarımızla
  • CONCORD Teknoloji kullanıcısına yanıt
    peki sayın yetkili, sizin herhangi bir ürününüzü kullanmadığım yada test etmediğim ne malum? biz burada iftira atmıyoruz ve kimseyi yalancılıkla itham etmiyoruz, kimsenin malını da kötülemiyoruz. banane kardeşim senin malının kalitesinden yada kalitesizliğinden. durup dururken siz agresifleşif kendinizi savunmaya alıyorsunuz. o yorumda sizin firmanızın adı geçtiyse bu sizi kötülemek için mi olmuştur illaki, hem insanlar deneyimledikleri ürünler hakkında yorum yapamazlar mı. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. işiniz gücünüz polemiğe girmek. arkadaşım burası nokia lumia 1320 forumu, bu cihaz hakkında bir deneyimin varsa gel buyur konuş, yoksa git kendi forumuna sayfalarca viral reklam mı yapacaksın, yorum mu yapacaksın o beni ilgilendirmez. haydi selametle!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 9 Mart 2015; 22:50:06 >
  • Beni de listeye ekleyebilirsiniz :)
    Lumia 1320

• melisst kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun kardeşim.
    Cok tesekkur ederim takildigim durumlarda tecrubelerinizden istifade ederim artik:))

• 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.