Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.867
Cevap
52
Favori
241.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ısınma ve kapanma sorunuyla servise verdiğim telefona kontrol işlemi yapmışlar. Sonuç olarak şarj almadığı tespit edilmiş ki öyle bir sorun kesinlikle yoktu. Bununla ilgili parça değiştirmişler. Telefon hala ısınıyor. Şarjı hala çabuk bitiyor. Aradım konuştum dalga geçer gibi bir daha yollayın bakalım diyorlar.
    Yolladığımda benim problemime dair sıkıntıları çozmuyorlar ki. Bir de yazılım yuklemişler artık ne yukledilerse. Guler misin ağlar mısın. İnsanı çileden çıkaracaklar. Herkese iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3490 kullanıcısına yanıt
    Denim guncellemesinden sonra cihaz asiri derecede isiniyor ve sarji cabuk bitiyor.. Sarj aliyor gibi gosterip sarj etmiyor.. Benim cihazda Bu sorun var..sizde de vardir fakat siz farketmemis olabilirsiniz.. Ilk kablodan sandim farkli kablo ve sarj aletleri denedim..sonuc ayni.. Pc ye baglaniyor vs sorun yok fakat sarj oluyor diye gosterip sarj etmiyor..bende artik farkli sekilde sarj ediyorum.. Gece 5 saat kablo elimde sarj olmasini bekliyorum..

• benimde 1,5 saatte şarj oluyor
  • Selam millet. Herkes birşeyler yazmış ben de şunu merak ettim. Batarya %100 dolunca batarya doldu uyarısı veriyor mu telefon?

• mehmet2661 kullanıcısına yanıt
    Uyari vermiyor cizgi sabitse doldugunu anlayabiliyorsunuz

• Gameloft artik cilgin hirsiz oyunu icin WP ye guncelleme destegi vermeyecekmis. Hali hazirda IOS ve android Te ucretsiz sunulan Vegas gangster I novo 3 WP de yok. Yillardir guncellenmeyen six guns Ta cabasi .. Gameloft forumlarinda dolanan dedikoduya gore gameloft artik WP ye destegi kesmis. Kisaca yeni oyun ve guncellemeler WP cihazlara gelmicek. Zaten supercel clash ve boom u vermiyeceginide soyledi. Snap chat dalga gecerek WP ye uygulama yok dedi.. YouTube twitter fb un orhinalleride yok . Olan uygulamalarda sorunlu.. Kisaca WP nin bir espirisi kalmadi.. Akilsiz tel niyetine alinir artik.. 3310 gibi kullanilir.. Denim ile olusan isinma bataryanin hemen bitmesi gibi sorunlarda cabasi.. Ustune subatta verilicek denen win 10 un dalga gecer gibi uc cihaza verilmesi Ms nin isini nasil ciddiye aldigini da gosteriyor.. Alacaklar iyi dusunsun

• serkann2020 S kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

• Benide yazın listeye. :)

• Kapanma sorunu bendede var ne yapıcam bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 11 Mart 2015; 1:10:34 >
  • arkadaşlar telefonumda whatsapp bildirimlerini alamıyorum."Bağlantı Hatası,Whatsapp gelen bildirmleri engelleyen bir hata tespit etti"diye bir hata alıyorum.çözümü nedir.telefonu 2-3 defa kapatıp geri açtım olmuyor.önceden de olmuştu güncellemeden sonra telefonu yeniden başlatın diyordu yaptım oldu.ama bu neden olmuyor bi çözüm söyleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak.t001 -- 7 Mart 2015; 10:41:12 >
  • burak.t001 kullanıcısına yanıt
    Silip tekrar yükleyin, mesajların yedeği alınıyor, kurulumda yedeğin yüklenmemesini soruyor. Bendede programdan atıp duruyor. Mesajların boyutuyla ilgili olabilir diye bende konuşma sonrası siliyorum sohbetleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: cambaz_blood

Silip tekrar yükleyin, mesajların yedeği alınıyor, kurulumda yedeğin yüklenmemesini soruyor. Bendede programdan atıp duruyor. Mesajların boyutuyla ilgili olabilir diye bende konuşma sonrası siliyorum sohbetleri.

tamam saolun hocam

• Yaw indirdigim mp3u neden zil yada bildirim sesi yapamıyorum..nasıl yapmam gerekiyor kafayı yedim

Tamam hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunkeser -- 7 Mart 2015; 16:00:01 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmet2661 kullanıcısına yanıt
    Okuduktan sonra almaktan vaz geçtim

• Selamlar. Gazeteleri okurken bazen birbirini takip eden sayfalardan oluşan fotohaberleri de okumak istiyorum. İlk sayfadaki fotohaberde sıkıntı yok fakat takip eden sayfalara geçiş yaptığımda bir şey gözükmüyor. Ekran siyah. Nedenini bilen var mı?

• lumia 1320 6 inçlik phablette şu sıralar f/p cihazıdır. önceki yorumlarımda belirttiğim gibi handikapları olan bir cihazdır. satın alınmadan önce üstünde iyice düşünülmesi gereken bir cihazdır. bu forumdaki memnuniyetsizliklerin ekseriyatı da bundan kaynaklanıyor zaten. kamera, üstün performans, cebime sığsın,...vs. beklentisi olanlar zaten bunu satın almasınlar. wp de hem büyük ekran deneyimi hem de performans beklentisi olanlar lumia 1520 ye bakabilirler. hee wp ye ısınamadım androidden devam etmek istiyorum ama büyük ekran da benim için önemli diyenler asus zen phone 6 veya samsungun note serilerine bakabilirler. yine altını çizerek belirtmek istiyorum. başkasının gazına gelerek, iyi araştırma yapmayarak, içinize sinmeyen bir telefonu satın almayın. çünkü onu aylarca yada yıllarca siz kullacaksınız.

iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2661

lumia 1320 6 inçlik phablette şu sıralar f/p cihazıdır. önceki yorumlarımda belirttiğim gibi handikapları olan bir cihazdır. satın alınmadan önce üstünde iyice düşünülmesi gereken bir cihazdır. bu forumdaki memnuniyetsizliklerin ekseriyatı da bundan kaynaklanıyor zaten. kamera, üstün performans, cebime sığsın,...vs. beklentisi olanlar zaten bunu satın almasınlar. wp de hem büyük ekran deneyimi hem de performans beklentisi olanlar lumia 1520 ye bakabilirler. hee wp ye ısınamadım androidden devam etmek istiyorum ama büyük ekran da benim için önemli diyenler asus zen phone 6 veya samsungun note serilerine bakabilirler. yine altını çizerek belirtmek istiyorum. başkasının gazına gelerek, iyi araştırma yapmayarak, içinize sinmeyen bir telefonu satın almayın. çünkü onu aylarca yada yıllarca siz kullacaksınız.

iyi forumlar.

Aynen.Ben bu telefonu almadan önce ne kadar inceleme yazısı varsa okudum,inceleme videosu varsa izledim.

Neye ihtiyacınız olduğunu belirleyin.Mevcut telefonunuzun hangi özelliklerinden şikayetçisiniz belirleyin.Ona göre bir seçim yapın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: serkann2020

Gameloft artik cilgin hirsiz oyunu icin WP ye guncelleme destegi vermeyecekmis. Hali hazirda IOS ve android Te ucretsiz sunulan Vegas gangster I novo 3 WP de yok. Yillardir guncellenmeyen six guns Ta cabasi .. Gameloft forumlarinda dolanan dedikoduya gore gameloft artik WP ye destegi kesmis. Kisaca yeni oyun ve guncellemeler WP cihazlara gelmicek. Zaten supercel clash ve boom u vermiyeceginide soyledi. Snap chat dalga gecerek WP ye uygulama yok dedi.. YouTube twitter fb un orhinalleride yok . Olan uygulamalarda sorunlu.. Kisaca WP nin bir espirisi kalmadi.. Akilsiz tel niyetine alinir artik.. 3310 gibi kullanilir.. Denim ile olusan isinma bataryanin hemen bitmesi gibi sorunlarda cabasi.. Ustune subatta verilicek denen win 10 un dalga gecer gibi uc cihaza verilmesi Ms nin isini nasil ciddiye aldigini da gosteriyor.. Alacaklar iyi dusunsun

Telefonu oyun için mi kullanıyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 11 Mart 2015; 0:57:22 >
  • 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.