Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.867
Cevap
52
Favori
241.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar 1320 nin üstü 640xl tanıtıldı..olurda sanmıyorum ama 1000 tl bandında girerse zaten para etmeyen 1320 lerin pabucu dama..
    Ben çok beğendim 640xl yi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2661

mağaza ayarlarında güncellemeleri sadece wi-fi ye bağlıyken al seçeneği açıksa wi-fi ye bağlanmadan ne uygulama indiriyor ne de uygulama güncellemesi yapıyor.(beklemede uyarısı verir) bugün insider isimli bir uygulamayı marketten indirdiğimde sıkıntı yoktu.

Yalnızca wifi üzerinden al seçeneği açıktı zaten. Bölgeyi abd yaparak uygulamaları yükledim. Daha sonra tekrar Türkiye yaparken güncelleme uyarısı verdi(telefon guncellemesi-ek dil) Bolgeden dolayıdır diye düşündüm ellemedim ve Türkiye yapıp reset attıktan sonra tekrar geldi aynı güncelleme. Bende az önce yükledim ama ne yuklediği hakkında bilgim yok. Cortana ile ilgili olabilir diye düşündüm ama bölge Türkiye iken niye böyle bir güncelleme geldi anlamış değilim. Şu an için güncelleme geldiğinde yükleme yapabilicek miyim, tekrar benzer sorun olur mu bilmiyorum.

• Darn1907 kullanıcısına yanıt
    mağazadan dosyalar isimli uygulamayı indirebilirsiniz.
  • mehmet2661 kullanıcısına yanıt
    Hocam dosyalara ulaşabiliyorum. Ulaşamadığım sd karta yüklü olan uygulamalarım.

• o seçenek açık olduğunda 2g yada 3g ile bağlanınca beklemede uyarısını veriyor. ikiside aynı anda açık olduğunda belki wi-fi nin tam çekmediği yerde önceliği hücresel bağlantıya vermiş olabilir. o seçenek kapalıyken her türlü bağlantıyla veri indirebilirsiniz. tabiki bölgenin abd seçeneğinde olması ama konumdan türkiye çıkması da mağazada bir aksaklığa neden olmuş olabilir. (tahminde bulundum sadece). şöyle bir öneride bulunabilirim. şu çark simgeli resetten sonra telefonu kurarken önerilen seçeneğinden değil de özelleştir seçeneğinden kurun. bütün microsoft'a vs. veri gönderim izinlerini kaldırın. yalnız Cortana da el mecbur kalıyor izin durumu. çünkü Cortana işini yapabilmesi için tüm özel, kişisel tercih ve verilerinizi arkaplanda microsoft'un server'larına gönderiyor.

o yüzden Cortana'yı pek kullanma taraftarı değilim. hem kişisel tercih olarak hem de internet paketini sömürmesi babında ve de iş yerinde kablosuz yayın yok maalesef

• Darn1907 kullanıcısına yanıt
    dediğim programı yüklediğinizde hem telefondaki hem de sd karttaki tüm uygulamalara erişebiliyorsunuz. hee erişmenize rağmen dosyalarınızı yine de açamıyorsanız, farklı bir işlem yapmak gerekebilir.
    Hepsini sildim.

hücresel veri kapalı bende. Paket kullanmıyorum. Evde wifi den bağlanıyorum. O yüzden her zamanki ayarlardayken bir önceliği bir başka bağlantıya verme ihtimali yok.

Mağazadan indirememe sorununu bölgeyi ABD yaparak çözdüm ve geri tekrar türkiye yaptım. Çarkdan sonra önerilen ayarlar firmware güncellemelerinde geliyor sanırım. Az önce yüklediğim ek dil güncellemesinde özelleştir falan yoktu.

Şu an için uygulamalardan birinin güncellenmesini bekliyorum, sıkıntının çözülüp çözülmediğini anlamak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darn1907

Hepsini sildim.

• o zaman ikinci tahminde bulunduğum seçenekten kaynaklanan bir sıkıntı olabilir hocam. bunu da vpn kullanarak aşabilirsiniz sanıyorum. hotspot shield diye bir program var belki duymuşsunuzdur. wp markette var mı bilmiyorum ama yoksa da şöyle bir cambazlıkta yapabilirsiniz. bu programı kullanarak pc'nizi amerika üzerinden bir bölgedeymiş gibi göstererek internet bağlantınızı telefonunuz ile paylaşırsınız. server'lar sizin abd de olduğunuzu varsayarak güncellemelere izin vereceklerdir. gerçi şimdi aklıma geldi belki telefondaki host ayarlarını değiştirerek de vpn işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Böylece türkiye ve abd ikilemi ortadan kalkmış olur. önerilen ve özelleştır ayarları firmware'den önce de geliyor. cyan sürümündeyken kurulumu özelleştirle yapmıştım kendim oradan hatırlıyorum. yalnız bu benim bahsettiğim özelleştir, telefon ayarlarıyla ilgili olanı. dil seçeneği ile ilgisi yoktur. yanlış anlaşılma olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 2 Mart 2015; 22:42:37 >

• Benide ekleyin :)

• Tekrardan Merhaba arkadaşlar,

Dün öğlen 12 de şarjdan çıkarttığım telefonum Şuanda 20 saat sonra %50 dir.
    Telefonla yaklaşık 2 saatlik görüşme yapmış olup, whatsapp ıma yaklaşım 3000 mesaj düşmüştür.

SS i atıyorum,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jemalizm1 -- 3 Mart 2015; 10:12:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaoslordu100

Bir sorum vardı dostlar. İphone kulaklığıyla müzik dinliyorum şu bir sonraki şarkıya geçme, durdurma vs. Gibi işlemleri WP da da yapabileceğimiz bir yol veya uygulama var mı?

Quick Player i dener misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEKTUPLA -- 3 Mart 2015; 20:35:58 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 11 Mart 2015; 1:09:46 >
  • Listeye beni de ekleyebilirsiniz

• Kim ekliyorsa beni de eklesin bari

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2661

hocam 600 tl ye çok iyi bulmuşsunuz. A101 den 679tl ye almıştım. performans şahane telefonda. nazar etmeden kullamaya devam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MEKTUPLA

quote:

Bir sorum vardı dostlar. İphone kulaklığıyla müzik dinliyorum şu bir sonraki şarkıya geçme, durdurma vs. Gibi işlemleri WP da da yapabileceğimiz bir yol veya uygulama var mı?

Kusura bakmayın bahsettiğiniz uygulama bu mudur?

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/quickplay/30344f10-3fe4-4b07-85aa-f3061c98215e

Evet, Quick Play

• Arkadaslar fabrıka cıkısı tertemız lumia 1320 telefonumu satıyorum, almak ısteyenler p.m den irtibata gecsın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kusura bakmayın bahsettiğiniz uygulama bu mudur?

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/quickplay/30344f10-3fe4-4b07-85aa-f3061c98215e

Evet, Quick Play

Uygulamayı denedim ancak olmadı. Siz yapabildiniz mi?

Quick Play i tıkladım, açılan ekranda albums u tıkladım.
    Açılan ekranda unknown album e ( alt satırda ( bende 44 album olduğu için ) song 44 yazıyor) tıkladım.
    Açılan ekranda ki 44 albumden birini seçtim ve dinlerken, albumun içindeki parçalarda değişiklik için eekrandaki sağa veya sola tuşlarını kullanabiliyorum
    veya
    Quick Play i tıklayıp, açılan ekranda songs u tıklayınca da oluyor
    Veya
    Yine market te bulunan müzik isimli program
    Ve müzik çalar isimli program var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEKTUPLA -- 5 Mart 2015; 7:46:01 >

• 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.