Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (300. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.867
Cevap
52
Favori
241.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Denim ile şarj performansı rezil olan tek ben değilim umuyordum. Haklıymışım.

Cihazı kullanmıyorken, yani ekranı kapalı kendi halinde duruyorken herhangi bir sorun yok.

Ne zaman cihazı elime alıp kullanmaya başlayayım, 5-10 dakika içerisinde inanılmaz derecede ısınıp şarjını bitirmeye başlıyor. İnternet explorer, Whatsapp, Mesajlaşma, Kamera özetle uygulama fark etmeksizin hepsi cihazı inanılmaz ısıtır oldu.

Denim'e kadar Sabah 7'de şarjdan çektiğim telefon akşam 9'a geldiğinde çok rahat %40-45 şarjı olurdu. Dün ne oldu dersiniz? Daha Akşam 6'dayken cihazın şarjı bitip kapandı.

Bune rezillik yahu? Çalışan şeyi neden bozdunuz. Tuş kilidini açmaya korkuyorum şarjı üçer beşer inecek diye.

3400 maah bataryalık telefonun şarjı nasıl bir gün gitmez oldu yahu?

Ayarlarımı kontrol ettim değişen hiçbir şey yok. Bluetooth, ekran parlaklığı, 3g, wifi, konum vs.

Önerisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzeybudenizi -- 28 Şubat 2015; 23:46:31 >

• Selamlar benim telefonumda cyan guncellemesi olduğu ilk aldığımda gözüküyor idi. Telefonu A101 den almıştım. Fakat şimdi baktığımda sadece 8.1 olduğu yazıyor. Cyan ile ilgili hiçbir ibare göremedim telefonda. Neden acaba? 8.1'in başka bir sürümümü benimki acaba? Birde benim mağazada bir şey gözükmüyor uygulamalar nereye gitti?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: silent_ship

Selamlar benim telefonumda cyan guncellemesi olduğu ilk aldığımda gözüküyor idi. Telefonu A101 den almıştım. Fakat şimdi baktığımda sadece 8.1 olduğu yazıyor. Cyan ile ilgili hiçbir ibare göremedim telefonda. Neden acaba? 8.1'in başka bir sürümümü benimki acaba? Birde benim mağazada bir şey gözükmüyor uygulamalar nereye gitti?

yanlış yere bakıyorsunuz hakkındaya bakacaksınız
  • O değilde mağaza pert oldu. Bakım mı var nedir

• Evet altyapı çalışması var mağazada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzeybudenizi

Denim ile şarj performansı rezil olan tek ben değilim umuyordum. Haklıymışım.

Cihazı kullanmıyorken, yani ekranı kapalı kendi halinde duruyorken herhangi bir sorun yok.

Ne zaman cihazı elime alıp kullanmaya başlayayım, 5-10 dakika içerisinde inanılmaz derecede ısınıp şarjını bitirmeye başlıyor. İnternet explorer, Whatsapp, Mesajlaşma, Kamera özetle uygulama fark etmeksizin hepsi cihazı inanılmaz ısıtır oldu.

Denim'e kadar Sabah 7'de şarjdan çektiğim telefon akşam 9'a geldiğinde çok rahat %40-45 şarjı olurdu. Dün ne oldu dersiniz? Daha Akşam 6'dayken cihazın şarjı bitip kapandı.

Bune rezillik yahu? Çalışan şeyi neden bozdunuz. Tuş kilidini açmaya korkuyorum şarjı üçer beşer inecek diye.

Ayarlarımı kontrol ettim değişen hiçbir şey yok. Bluetooth, ekran parlaklığı, 3g, wifi, konum vs.

Önerisi olan var mı?

evet hocam ben de 2 güne 1 şarj ederdim o da full wifi whatsapp internet falan gezinirken.şimdi şu denim saçmalığından sonra 1 günü zor çıkarıyor.o da ekran parlaklığı otomatik,oyun falan da oynamıyorum şarj gidecek diye.3400 mAh pil ile şarj bitecek,ortada kalacağız korkusuyla yaşıyoruz...

• kuzeybudenizi K kullanıcısına yanıt
    pil tasarruf modu açık, ekran parlaklığı kısık, kullanmadığınız uygulamaları ve bağlantıları kapatırsanız şarjı yine uzun gidiyor. sadece alo, sms ve internet kullanan biri olarak, telefonu 3-4 günde bir şarja koyuyorum. sürüm denim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 1 Mart 2015; 9:31:52 >
  • silent_ship S kullanıcısına yanıt
    daha önceden benim telefonda da görünmüyordu. sistem, mağazadan lumia bilgi+ayrıntılar (o şekilde kaldı aklımda) adlı uygulamayı güncelleyin uyarısı verdi. bunu yaptıktan sonra hangi sürüm olduğu, ayarlardan telefon hakkında yazan başlığın altında görünmeye başladı.
  • hocam acaba batarya sorunu düzelir mi win10 da

• burak.t001 kullanıcısına yanıt
    Wp10 için sorunuz erken bence. Beta ya bile gelmemiş bir platforma su an için ne söylense(performans, batarya)havada kalır.

• Arkadaş black-denim arasında gidip gelmekten çıldırıciiiiğim. 🙉

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • OyunaGelenAdam kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz yere baktım. 8.1 update yazıyor. Denim veya cyan diye bir ibare yok.

• k2fg9 kullanıcısına yanıt
    Lumia Black'e dönüş imkanım olsa anında dönerim.
  • Cihazi satıp elden çıkarıyım yol yakınken.

• Merhabalar ,
    Sorunum kısaca şu watsap dan video gitmiyor boyutu yüksek deyip sadece 16 mb gidiyor. Video küçültme modu var mı yada watsap dan nasıl video yollarım boyutunu küçülterek???

• OyunaGelenAdam kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz yere baktım. 8.1 update yazıyor. Denim veya cyan diye bir ibare yok.

• Windows Unlock Bölümü'nde de sormuştum, bu cihaza Android deki cyanogenmod gibi daha kullanışlı, sade bir rom yapan bir yerler yok mu acaba? Biraz araştırdım fakat birşey çıkmadı.
    Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4810 -- 1 Mart 2015; 21:45:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • deeptrance D kullanıcısına yanıt
    Mağazada uygulaması var ama hatırlamıyorum. Windows haber de başlığı vardı. Bak istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak.t001

quote:

Orijinalden alıntı: kuzeybudenizi

Denim ile şarj performansı rezil olan tek ben değilim umuyordum. Haklıymışım.

Önerisi olan var mı?

evet hocam ben de 2 güne 1 şarj ederdim o da full wifi whatsapp internet falan gezinirken.şimdi şu denim saçmalığından sonra 1 günü zor çıkarıyor.o da ekran parlaklığı otomatik,oyun falan da oynamıyorum şarj gidecek diye.3400 mAh pil ile şarj bitecek,ortada kalacağız korkusuyla yaşıyoruz...

kedidir kedi

• 
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.