Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (304. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.867
Cevap
52
Favori
241.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gönül istiyor ki bu forumda artık insanlar güzel uygulamalar önersinler. biz de bu yorumlar sayesinde yeni ve kullanışlı uygulamaları keşfedelim. bir de şikayetlerin mantığını da çözebilmiş değilim. bu telefonu sevenler, mevcut kullanımında yazılım yada donanımda hata olduğunu düşünenler sorunu kendi başlarına oturup çözemiyorsa teknik servise versinler. şu yada bu şekilde memnun kalmayanlar da internetten yada bir telefon bayisini gidip satsınlar.

bu konuyla ilgili kendimle ilgili örnek vermek isterim. bir ara bu piranha firmasının ürettiği telefonlardan satın almıştım. telefonun bazı özellikleri çok güzeldi ama 3 hafta geçtikten sonra bataryasında ve dokunmatiğinde sıkıntı ortaya çıktı. haftalar geçtiği için telefonu aldığım yere de iade edemedim. yine donanımhaber de bu cihazın forumunu takip ettim. teknik servisle ilgili problemler olduğunu duyunca telefonu satmaya karar verdim ve hemen hemen yarı fiyatından bir telefon bayiine sattım. velhasılı içime sinmeyen telefonu niye kullanmaya devam edeyim ki canımı sıkmaya bile deymez. 1320 içinize sinmiyorsa satın siz de. kasmaya, cihazı yada firmayı karalamaya hiç gerek yok.

burada şikayetlerizi yazdığınız kadar cihaz ile ilgili sıkıntıları microsoft'a bildirseydiniz adamlar zaten ilgilenirlerdi. çünkü onların da elleri mecbur. akıllı telefon piyasasından iyi bir pay almak istiyorlar. mutlu kullanıcı demek yüksek ciro demektir.

hee firmaya bir gıcığım var yada gıcık aldım diyenler; tepkimi ortaya koyarım diyenler, gerek masaüstünde gerek diz üstünde gerek de mobilde yasal yada korsan olarak (tasvip etmiyorum tabi) windows kullanmasınlar da linux kullansınlar. microsoft markalı, webcam, klavye, wireless mouse,...vs. kullanmasınlar da logitec marka kullansınlar. dünyada, teknoloji tekeli olmuş adamları buradaki üç beş kötü yorumla batıramazsınız zaten.

herkese iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 7 Mart 2015; 22:02:17 >

• Arkadaşlar 1320 windowsdan vazgeçemeyenler için gayet güzel bir telefon. Bende z2 ve bu var bir hafta bunu bir hafta diğerini kullanıyorum. Bu şekilde kullanınca on numara oluyor windows platformu şu an gelişmekte olan bir platform.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook için Microsoft un uygulaması dışında önerisi olan var mı? Microsoftun yaptığında gönderilenlerin saatleri karman çorman.

Tumblr kullanan da varsa Sapphire uygulaması mağazanın en iyisi. 3 ay sonra şansa bir yerde okudum da buldum uygulamayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NvdiaAmd -- 8 Mart 2015; 19:33:57 >
  • Facebook un kendi sayfasındaki bütün telefonlar için yönlendirmesini deneyin. Eğer mağazaya yönlendirmiyorsa çıkacak uygulamayı indirip deneyin. Yada bir önceki yorumumda bahsettiğim web sitesinde uygulamacıların geliştirdiği Facebook uygulamaları olabilir. Bu siteyi ziyaret edip bu uygulamaları deneyebilirsiniz. Bir de opera browserı üzerinden (betadır ama sıkıntısız çalışıyor) Facebook a girebilirsiniz. İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 8 Mart 2015; 20:30:29 >
  • 699 tl ye sepete ekle tusuna tiklamaya saniyeler kala vazgectim yazilanlardan...

• merhaba arkadaşlar. telefonu sessize alma, ışığı yakma-kapama,pusula,...vs. gibi kısayolların erişimini barındıran bir uygulama biliyor yada kullanıyor musunuz? insider isimli programı kullandım ama pek memnun kalmadım. sürekli log lama yaptığı için pil tüketimini arttırıyor biraz. bir de pil göstergesini eş zamanlı tutmuyor maalesef.

çeşitli sporlarla uğraşan arkadaşlar varsa iki tane güzel uygulama buldum bunları sizlerle paylaşmak istiyorum:

1. sağlık ve fitness
    2. caledos runner

ücretsiz ve sağlam programlardır. tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 8 Mart 2015; 21:50:02 >
  • galaxy tab G kullanıcısına yanıt
    Bir bardak su için , geçmiş olsun

• :)) ama halen arastiriyorum bugun teknosada baktim kapaliydi cihaz sarji yoktu cok hosuma gitmisti ilk wp cihazim olcakti ama burda yazilanlarda sikintili cihaz oldugunu gosteriyo l 630 nasildir ucuz yollu wp deneyimi icin

denim güncellemesinden sonra bazı telefonlarda sıkıntı yaşandı. kullandığım cihazda hiçbir sıkıntı yaşamadım. hala denime geçmeyip mutlu mesut kullananlar var ama yine son tercih sizindir.

lumia 630 da: 4,5 inç ekran, 1830mah batarya ve 512 mb ram var. yalnız sar değeri oldukça yüksektir. :( aciliyeti yoksa telefonu n yeni nesil lumia 640 ve 640xl'ı araştırmanızı ve beklemenizi önerebilirim. buradaki arkadaşlardan bazıları gibi yazılım, güncelleme,...vs. takıntınız varsa bu saydığım cihazlar büyük bir ihtimalle w10 la yada w10 u alacak şekilde piyasaya sürülecektir.

iyi forumlar.

edit: bilgi düzeltme ve ek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 9 Mart 2015; 0:20:06 >
  • Öncelikle merhabalar.. Telefonumda bir sorun var neyden kaynaklandığını bilmiyorum ama etki ettiği şey batarya.. Gece 02:XX sularında telefonu %100 iken şarjdan çıkardım ve müzik açıp uyumak istedim.. Sabaha uyandığımda ekranın üst kısmı yani kameranın hizası olan yer feci şekilde ısınmıştı ve şarjı %26 ya düşürmüştü.. Sorun ne olabilir, daha önce böyle bişey yaşayan var mı.. Telefon denim yüklü ondan kaynaklı olabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ApacheKinQ kullanıcısına yanıt
    Geri tuşuna uzunca basıp arka planda çalışan uygulamaları kontrol ettiniz mi

• 2 adet telefon kullanıyorum 1 tane concord interplus birtane lumia 1320 fakat lumia ekran kırıldı bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ?
  • mehmet2661 kullanıcısına yanıt
    İlginize cok tesekkurler guncelleme vs takintim yok moto g cihazim var wp kullanmadim ve denemek istedigimi moto g konusundada belirttim biraz daha bekleyebilirim L630 tipi vs cok hosuma gitti ekran vs fiyatida uygun 400 liralara kadar almak mumkun konunuzu takipteyim:) tekrar tesekkurler kardesim...

Arka planda hiçbir uygulama çalışmıyordu.. Sabah saatlerinde arama geldi telefonu kulağıma götürdüm ve baya Bi ısınmıştı yani..

Rica ederim. MotoG de iyidir. Lolipop güncellemeyi almıştı yanlış hatırlamıyorsam. Wp için ben de ilk başlarda lumia 525 i düşünmüştüm ancak piyasada kapalı kutusunu bulamadım. Daha sonra 635 i alayım dedim.onun da ekranın da multitouch sorunu olduğunu duydum. En sonunda 1320 almaya karar verdim. Türkiye'ye henüz gelmedi ama 4G yi desteklemesi uzun şarjı hoşuma gitti. Piyasadaki (şu sıralar) en iyi f/p telefonu olduğuna kanaat getirdim oyun kamera...vs. İşim olmadığı için bütün ihtiyaçlarımı rahatlıkla hallediyorum bir sıkıntısını da görmedim şimdilik çok memnunum. İyi forumlar.

• ApacheKinQ kullanıcısına yanıt
    Isınma sıkıntısı hala devam ediyor mu hocam. Sadece tahminde bulunabilirim. Gece müziği mix radyo dan dinlemişseniz online olarak belki veri aktarımından ısınma yapmış olabilir veya kullandığınız bir uygulama gece internete bağlanmıştır. Yada bir uygulama beklemede yada çakışma yapmış olabilir.Yalan olmasın benim telefonum da bir keresinde tümüyle ısınmıştı. Nedeni ise şarjdayken 20 dk ya yakın görüşmem olmuştu. Bir de o gün şehir şebekesinde dalgalanma vardı. Bunun dışında hiç ısınma problemiyle karşılaşmadım. Hatta şarjların arası o kadar uzun sürüyor ki bazen şarj aletini koyduğum yeri unutuyorum iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 9 Mart 2015; 13:32:20 >
  • Windows Phone satışlarına +20 yaş sınırı getirilmeli.
  • FoRGetToo kullanıcısına yanıt
    Oncellikle geçmiş olsun.Telefonun sizin için bir aciliyeti yoksa kutuda gelen kullanma kılavuzunda yazan teknik servislere verebilirsiniz. Yada bulunduğunuz ilde nokia care shop varsa buraya da başvurabilirsiniz. Ancak her durumda kullanıcı hatası gerekçe gösterilerek ücret talep edilebilir. Çok güvendiğiniz bir telefoncu varsa ucuz yollu ekran da taktırabilirsiniz. İyi forumlar.

Yok hocam normal müzik uygulamasından dinledim.. Arkada veri akışı olacak bişey çalışmıyordu.. Şimdi ise gayet normal ısınma falan yok..

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 11 Mart 2015; 0:56:12 >
  • 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.