Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.867
Cevap
52
Favori
241.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu hangi service vermiştiniz? Artı hangi numarayı aradınız onlarıda paylaşır mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gdr2 gelenler , insider kullanıcılarına geldi diye belirtseler millet burda nasıl yukleyeceğiz diye sormaz. Gdr2 kararlı surum yayınlandı mı? Hayır.

• Gdr2de kalın böyle Saçma bi Beta olamaz her uygulama çöküyor l1320 Microsoft bıktırdı artık ayrıca ahım şahım bi özelliğide yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeah4everr kullanıcısına yanıt
    Gece yarısından beri kullanıyorum. Ne bir uygulamadan attı ne de forumda yazılan (3G kapanmama hariç) diğer enteresan sorunlarla karşılaştım. Nazar değecek.

• Arkadaslar insider uygulamasi ile guncelleme geldi yukle dedim guncellemeyi cekti kur dedim yaklasik bir saattir carklar donuyor ama alttaki yukleme barinda hicbir gelisme yok yükleyenlerde boyle bir durum varmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyademirci -- 11 Nisan 2015; 14:45:25 >
  • Windows 10 yüklemeyin.
  • Bende sim kartı tanımadı. Mecburen geri döndüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmet2661 kullanıcısına yanıt
    Bir yere upload etseniz sizde bizde hepimiz kursak.

Çok makbule geçerdi.

• Kesinlikle guncellemeyin beyler pişman olursunuz sıfırlamada yaptım kasma çok fazla klavyedeki boşluklara basarsanz klavyeyi kapatıyor bla bla

• wp 10 la birlikte menüdeki yazılar çok küçük olmuş birine tıklayım derken diğerini seçebiliyosunuz o bana kullanışsız geldi 8.1 e geri döndüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingibi -- 11 Nisan 2015; 17:12:54 >
  • Ben de bi L 1320 kullanıcısı olacağım bakalım bikaç saate. Öneri vs var mı tel ve wp ile ilgili? 2. el alıyorum bir de kronik sıkıntısı falan var mı neresine özellikleddikkat edeyim?

• Gdr2 yi denemeye değer mi peki? Denim den farklı ya da özel Yönleri var mıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: yeah4everr

Kesinlikle guncellemeyin beyler pişman olursunuz sıfırlamada yaptım kasma çok fazla klavyedeki boşluklara basarsanz klavyeyi kapatıyor bla bla

Siz wp10 dan mı yoksa gdr2 den mi memnun değilsiniz ? Gdr2 yüklesek denim den daha mı kötü acaba?

• GDR2 gayet iyi hocam. Yükleyebilirsniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMRT

GDR2 gayet iyi hocam. Yükleyebilirsniz.

Windows10 tecnical prewiew for Phones, yazıyor insiderda bu gdr2 midir acaba kardeş? Yoksa w10 mudur?

• Onu seçtiğinizde telefona gelen ilk Update GDR2 olur. GDR2'yi kurup tekrar güncellerseniz Win10 yüklenir.
  • Arkadaşlar merhaba.

0'dan %100 e şarj etmek ne kadar sürüyor sizde acaba?

Bende 3 saat sürüyor ve çok yavaş geliyor bana. Kablo şarj aleti orjinal kutudan çıkan.

• 1320 için tam uyumlu değil w10 beta Makine aşırı derecede ısınıyor ve restart yapıyor.Bu nedenle 8.1 e geri dönüyorum.
  • Telefon inanmayacaksınız tam 4saattir çarklarda dönüp duruyor bunu düzeltmenin bir yolunu bilen varmı ?
    Edit: recovery tool ile tekrar denim e döndüm. Yeniden gdr2 için w.insideri kuruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4810 -- 12 Nisan 2015; 6:16:02 >
  • 
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.