Bildirim
Nokia Lumia 520 E-Posta Sırunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
820 kullanıyorum bende işbankasından yada teknolojı magazalarından gelen resımlı e-postaları goremıyorum indir diyor sadece gmaile ozel degıl yani de bı turlu cozemedım bunu bende ... -
Bilgisayarda da böyle, zararlı epostaları önlemek için yapılmış sanırım. Resimlerden gelecek virüsleri engelliyorlar bu sayede. Eğer güvendiğin kaynaksa zaten açılmayan resmin üzerine 1 kez tıklaman yeterli, hepsini anında gösteriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Reliq
Bilgisayarda da böyle, zararlı epostaları önlemek için yapılmış sanırım. Resimlerden gelecek virüsleri engelliyorlar bu sayede. Eğer güvendiğin kaynaksa zaten açılmayan resmin üzerine 1 kez tıklaman yeterli, hepsini anında gösteriyor.
Hotmail'de arkadaşın dediği gibi ama Gmail mobile niyeyse çok kullanışsız ve işlevsiz. Buna bir çözüm bulunmalı. Ekleri bile indiremiyoruz. Bırak indirmeyi görmek için çok dikkatli bakmak gerekiyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X