Şimdi Ara

Nokia Lumia 520 E-Posta Sırunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Nokia Lumia 520 kullanıcısıyım. Google gmailde birisi e-posta gönderdiğinde resimler gözükmüyor ve resimleri indir yazıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim veya düzeltebilir miyim ?

• 820 kullanıyorum bende işbankasından yada teknolojı magazalarından gelen resımlı e-postaları goremıyorum indir diyor sadece gmaile ozel degıl yani de bı turlu cozemedım bunu bende ...
  • Bilgisayarda da böyle, zararlı epostaları önlemek için yapılmış sanırım. Resimlerden gelecek virüsleri engelliyorlar bu sayede. Eğer güvendiğin kaynaksa zaten açılmayan resmin üzerine 1 kez tıklaman yeterli, hepsini anında gösteriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Bilgisayarda da böyle, zararlı epostaları önlemek için yapılmış sanırım. Resimlerden gelecek virüsleri engelliyorlar bu sayede. Eğer güvendiğin kaynaksa zaten açılmayan resmin üzerine 1 kez tıklaman yeterli, hepsini anında gösteriyor.

Hotmail'de arkadaşın dediği gibi ama Gmail mobile niyeyse çok kullanışsız ve işlevsiz. Buna bir çözüm bulunmalı. Ekleri bile indiremiyoruz. Bırak indirmeyi görmek için çok dikkatli bakmak gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.