Bildirim
Nokia Lumia 520 Müzik Liste sorunu.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bendede olmuştu telefonu sıfırladım sonra düzeldi eğer hafıza kartındaysa onları ayrı bir yere koyup tüm lazım şeyleri kartı biçimlendir sonra tekrar at o diğerlerini yada tara -
Kurtuluş yok gibi bundan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi resimlerede bulaştı resimler coğalmaya başladı. Bunun kurtuluşu yokmu hafızadakileri başka yere atıp biçimlendirdim telefonun sıfırladım yine aynı sorun var ... -
Hocam ilk aldigim zamanlar butun sarkilardan 3er tane oldugunu gordum. Teli sifirladim , sarkilari sildim tekrar yukledim duzeldi , bunu deneyin Bi. Bu arada arkadaslar şığö harfleri neden boyle cikiyor. ??
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: OkanTrk
Şimdi resimlerede bulaştı resimler coğalmaya başladı. Bunun kurtuluşu yokmu hafızadakileri başka yere atıp biçimlendirdim telefonun sıfırladım yine aynı sorun var ...
Ben müzikleri bilgisayara atıp telefondakileri sildim. Tekrar yükleyince düzeldi şimdilik. Forumda arkadaşlar telefon ayarlarından hafıza kartını çıkart , telefonu kapatıp hafıza kartını bilgisayara tak oyle yükle diyorlardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X