Şimdi Ara

Nokia Lumia 620 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.721
Cevap
19
Favori
134.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akgolo

Lumia 620 icin daha büyük bir batarya mevcut mu acaba? Lumia icinde 620 çok hosuma gidiyor ama kullanmıştim batarya 6-7 saat anca gidiyor

eBay, Amazon, Aliexpress gibi sitelere bakmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: POSE1DON

quote:

Lumia 620 icin daha büyük bir batarya mevcut mu acaba? Lumia icinde 620 çok hosuma gidiyor ama kullanmıştim batarya 6-7 saat anca gidiyor

Bl-4j buldum 2430 mah lik ama tüm bl-4j batarya lar uyar mi

• quote:

quote:

quote:

BL-4J bataryalar 620 ile uyumlu diye biliyorum. Tam oturmazsa da altına, kenarına ufak bi peçete parçası koyup sabitlersiniz

Nereden buldunuz acaba? Ve fiyatı nedir?

• quote:

quote:

quote:

quote:

BL-4J bataryalar 620 ile uyumlu diye biliyorum. Tam oturmazsa da altına, kenarına ufak bi peçete parçası koyup sabitlersiniz

http://m.aliexpress.com/item/585064732.html?tracelog=storedetail2mobilesitedetail

Bu var mobildeyim daha fazla seçenek bulabilirdim 12 dolar birsey değil aslinda

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

http://m.aliexpress.com/item/585064732.html?tracelog=storedetail2mobilesitedetail

Bu var mobildeyim daha fazla seçenek bulabilirdim 12 dolar birsey değil aslinda

gercek değeri değil o

• Herkese merhaba arkadaşlar.Bende artık sizden biriyim geçen gün aldım Lumia 620 mi fakat sizlere bir sorum olacak.Telefonun ana kutucukların olduğu ekranın sağındaki uygulamaları görebildiğimiz yerde ilk aldığımda sadece uygulama isimler yazıyordu ve kategorili halde çıkmıyordu.Şimdi harfler halinde kategorilenmiş şekilde çıkıyor.Yani "a" ile başlayan uygulamalar "b" ile başlayanlar vs. harf harf alt alta dizilmiş.Bunu nasıl eski haline getirebilirim ?Lütfen alıntılayarak cevaplarsanız çok sevinirim.Hepinize iyi günler.
  • #ŞARBAY# kullanıcısına yanıt
    Uygulama sayın arttıkça uygulamalara daha kolay ulaşmak için çıkıyor. Harfin üzerine basarsan ekrana alfabe çıkar. Burdan istediğin harfe hızlı geçersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

Herkese merhaba arkadaşlar.Bende artık sizden biriyim geçen gün aldım Lumia 620 mi fakat sizlere bir sorum olacak.Telefonun ana kutucukların olduğu ekranın sağındaki uygulamaları görebildiğimiz yerde ilk aldığımda sadece uygulama isimler yazıyordu ve kategorili halde çıkmıyordu.Şimdi harfler halinde kategorilenmiş şekilde çıkıyor.Yani "a" ile başlayan uygulamalar "b" ile başlayanlar vs. harf harf alt alta dizilmiş.Bunu nasıl eski haline getirebilirim ?Lütfen alıntılayarak cevaplarsanız çok sevinirim.Hepinize iyi günler.

Öncelikle hayırlı olsun. L620 kullanıcısı olarak aklınıza takılan yerlerde size yardımcı olabilirim.

Belli bir uygulama sayısından sonra harf harf kategoriye geçiyor hocam. Bütün Lumia serilerinde öyle o kısım

• Hoşbuldum çok teşekkür ederim. Normal hali daha iyiydi ama böyle idare ederiz artık.Sonuçta Samsung galaxy aceden sonra çağ atlamış gibi oldu (:D)
  • quote:

Hoşbuldum çok teşekkür ederim. Normal hali daha iyiydi ama böyle idare ederiz artık.Sonuçta Samsung galaxy aceden sonra çağ atlamış gibi oldu (:D)

Black güncellemesini yüklediniz mi?
  • Bu Windows tuşuna basınca konuşma seçeneği geliyor onu iptal edemiyormuyux?

• quote:

quote:

Hoşbuldum çok teşekkür ederim. Normal hali daha iyiydi ama böyle idare ederiz artık.Sonuçta Samsung galaxy aceden sonra çağ atlamış gibi oldu (:D)

Black güncellemesini yüklediniz mi?

Sanırım yüklü cihazda.Güncellemeleri kontrol et dediğimde güncelleme bulunamadı diyor.
  • arkadaşlar telefonun şarjı ne kadar gidiyor sizde? telefonu alalı 1 seneden fazla oldu ve batarya performansı artık rahatsız edecek şekilde düştü. wifi ile bağlandığımda mesajlaşma ile 2-3 saat dayanıyor sizce bu normal midir? bataryayı değiştirmeli miyim?
  • end0plazmikretikulum kullanıcısına yanıt
    3 saat

• DH incelemesinde batarya çok iyi diyor, 1,5 günü çıkartır diyor -ki oyun falan oynamam ben. Sosyal medya-whatsapp falan kullanırım.

Ama diğer inceleme sitelerinde de normal veya daha iyi olabilirdi deniyor. Keza yorumlarda da şikayet edenler olmuş.

Arkadaşlar batarya gerçekten önemli benim için, o yüzden kafama yattı telefon DH incelemesinde dendiği için. Sorulmuş olmasına rağmen tekrar sormak istiyorum mazur görün.

Telefon yarı parlaklıkta kaç saat ekran açık kalma süresi veriyor? 1 günü rahat aşabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

DH incelemesinde batarya çok iyi diyor, 1,5 günü çıkartır diyor -ki oyun falan oynamam ben. Sosyal medya-whatsapp falan kullanırım.

Ama diğer inceleme sitelerinde de normal veya daha iyi olabilirdi deniyor. Keza yorumlarda da şikayet edenler olmuş.

Arkadaşlar batarya gerçekten önemli benim için, o yüzden kafama yattı telefon DH incelemesinde dendiği için. Sorulmuş olmasına rağmen tekrar sormak istiyorum mazur görün.

Telefon yarı parlaklıkta kaç saat ekran açık kalma süresi veriyor? 1 günü rahat aşabiliyor mu?

Nokia Lumia 620 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

batarya %100 dü ve neredeyse tamamen ekran açık, viber ve whatsappta mesajlaşma, internette takılma ile oyun oynamadım, belki de benim batarya öldü artık 1 seneden sonra :D

• quote:

Orijinalden alıntı: end0plazmikretikulum

quote:

DH incelemesinde batarya çok iyi diyor, 1,5 günü çıkartır diyor -ki oyun falan oynamam ben. Sosyal medya-whatsapp falan kullanırım.

batarya %100 dü ve neredeyse tamamen ekran açık, viber ve whatsappta mesajlaşma, internette takılma ile oyun oynamadım, belki de benim batarya öldü artık 1 seneden sonra :D

Teşekkürler cevap için.. 3 saat az geldi bana, onu da 1 senelik kullanıma bağlıyorum.

Biraz daha bekleyeyim, inşallah 720 alacak para geçer elime yav.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: end0plazmikretikulum

quote:

Teşekkürler cevap için.. 3 saat az geldi bana, onu da 1 senelik kullanıma bağlıyorum.

Biraz daha bekleyeyim, inşallah 720 alacak para geçer elime yav.

720 ile donanımsal özellikler aynı fakat 720 nin en büyük artıları 2000 lik batarya(620 de 1300 lük), 4.3'' lik ekran, daha ince, ve ön/arka kameraları daha kaliteli(carl zeiss lens var 620 de yok), arkadaşta 720 var ve batarya performansına diyecek bir şeyim yok, çok iyi :D

• Charlie Chaplin kullanıcısına yanıt
    Parlaklık en yüksek , günde 2 saat kadar WIFI açık , yeri geldiğinde el feneri kullanıyorum.Bunların haricinde otobüste mp3 hiç kapatmadan 1 günü rahat çıkarıyorum ben.Sosyal medya kullanmıyorum 3g biraz daha fazla şarj harcıyacaktır.L620 şarj durumu daha önceleri çekmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 14 Nisan 2014; 13:33:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: basçı

Tüm güncellemelerden sonra bende de aynı sorun başladı,donup kalma ve kilit ekranı yarıda duruyor,pili cıkarıp bekleyip takıyorum ,düzeliyor,bu ne kadar sürer bilmiyorum valla,işletim sistemine bir şey demiyorum ancak başka marka telefonlarında WP çıkarmasını ümit ediyorum.

620 deki arızadan dolayı sonunda servise verdim. ekranın olduğu gövde ve bilmiyorum başka şeyler var mıdır değişti. alalı 2 gün oldu. kitlenme, ekran kilidinin kaymaması ve çağrılara cevap verememe durumu 2 gündür düzeldi.
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.