Şimdi Ara

Nokia Lumia 620 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.721
Cevap
19
Favori
134.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mdmrx

quote:

Orijinalden alıntı: basçı

Tüm güncellemelerden sonra bende de aynı sorun başladı,donup kalma ve kilit ekranı yarıda duruyor,pili cıkarıp bekleyip takıyorum ,düzeliyor,bu ne kadar sürer bilmiyorum valla,işletim sistemine bir şey demiyorum ancak başka marka telefonlarında WP çıkarmasını ümit ediyorum.

620 deki arızadan dolayı sonunda servise verdim. ekranın olduğu gövde ve bilmiyorum başka şeyler var mıdır değişti. alalı 2 gün oldu. kitlenme, ekran kilidinin kaymaması ve çağrılara cevap verememe durumu 2 gündür düzeldi.

Çağrı geldiğinde dokunmatiğin iptal olma sorunu bende de var. Ortalama 10 - 15 günde bir oluyor. Garantiye verirken sıkıntı çıkarıyorlar mı? Bende biraz sinir var da ayak üstü deneyip bak bunda sorun yok alamayız derlerse telefonu kafasında parçalarım görevlinin.

• quote:

Orijinalden alıntı: albaywolf

quote:

quote:

Tüm güncellemelerden sonra bende de aynı sorun başladı,donup kalma ve kilit ekranı yarıda duruyor,pili cıkarıp bekleyip takıyorum ,düzeliyor,bu ne kadar sürer bilmiyorum valla,işletim sistemine bir şey demiyorum ancak başka marka telefonlarında WP çıkarmasını ümit ediyorum.

620 deki arızadan dolayı sonunda servise verdim. ekranın olduğu gövde ve bilmiyorum başka şeyler var mıdır değişti. alalı 2 gün oldu. kitlenme, ekran kilidinin kaymaması ve çağrılara cevap verememe durumu 2 gündür düzeldi.

Çağrı geldiğinde dokunmatiğin iptal olma sorunu bende de var. Ortalama 10 - 15 günde bir oluyor. Garantiye verirken sıkıntı çıkarıyorlar mı? Bende biraz sinir var da ayak üstü deneyip bak bunda sorun yok alamayız derlerse telefonu kafasında parçalarım görevlinin.

maalesef bende yeniden başladı ama şimdilik 2 günde bir oluyor. 2 hafta deneyeceğim sıkıntı devam ederse tekrar göndereceğim.
    Nokia software recovery tool ile yazılımı sıfırlayıp yükledim yine yaptı diye arıza notu düştüm. ve sadece yazılım güncelleyecekseniz sorun düzelmez dedim.
    parça değişmişler ama %100 çözülmediği ortada. mağzadan lumia system updater ı kurdum. güncellemeler varsa indirip kuracağım.

güncellemeleri denetleyince hemen herşey güncel çıktı. 15 inde şebeke+ çıkmış onu güncelledim şu anda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 17 Nisan 2014; 21:47:48 >

• Telefonun hafızası dolu...
    Ufaklık asfalt8 yüklemiş, ondanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagun18 -- 18 Nisan 2014; 0:47:29 >
  • Merhaba arkadaşlar yeniyim kusura bakmayın belki daha öncede verilmiştir cevabı ama bir soru sormak istiyorum.telefonumun 3.50 gb lık hafızasını sistem kullanıyor normal mi ?Sizlerin telefonlarında ne kadar bu rakam ?Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • Şimdi 8.1 güncelleme geldi ayarlara bakıyorum,
  • quote:

Şimdi 8.1 güncelleme geldi ayarlara bakıyorum,

Bana hala gelmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikler tüm arkadaşların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nı kutlarım.akşam gelen güncellemeyi biraz karıştırdım gerçekten çok güzel bir çok kolaylıklar var,
  • Ben kontrol ettim telefonunuz güncel diyor. Şuan black güncellemesi yüklü...
  • quote:

Öncelikler tüm arkadaşların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nı kutlarım.akşam gelen güncellemeyi biraz karıştırdım gerçekten çok güzel bir çok kolaylıklar var,

8.1 mi yüklü?
  • Ne güncellemesi o? 8.1 den başka bir şey yok. O geleli 1 hafta oldu galiba.

• Valla evelki gün geldi 8.1 arada inceliyorum
  • Bazen telefon görüşmesi yaparken ses kesiliyor ne karşıdan ses alabiliyorum ne de sesim karşıya gidiyor ekrana baktığımda görüşmenin devam ettiğini görüyorum mecburen görüşmeyi bitirip tekrar arama yapmak zorunda kalıyorum.
    Daha önce de yaşıyordum ama son zamanlarda sıkça haline geldi Windows Phone 8.1 güncellemesi yüklü fakat daha öncede olan bir problem sorun nerede olabilir telefonun servise gitmesi gerekiyor sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayemdi -- 26 Nisan 2014; 10:55:18 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayemdi

Beyler bazen telefon ile görüşme esnasında ses kesiliyor ne benim ki karşıya gidiyor nede karşıdan ses geliyor 8.1 güncellemesi yaptım fakat daha önceden de olan bir olay siz karşılaştınız mı hiç böyle birşeyle problem nerededir?

uc browser dan yazmasaydın anlardık belki sorunu...
  • selim6 kullanıcısına yanıt
    Düzelttim dostum.
  • yukarıda mesajım var geriye dönük okursanız.
    bugün 3. kez telefonu servis e bıraktım..
    1. si kulaklığı görmüyor idi yazılımla düzeldi
    2. ekran kitleniyor, ekran değişti - düzelmedi
    3. ekran kilitleniyor - bakalım ne olacak?

8.1 güncellemesi resmi olarak henüz yok sanırım..
  • quote:

yukarıda mesajım var geriye dönük okursanız.

Teleservice mi tamir ediyor telefonunu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Şeriat Sucuğu

quote:

yukarıda mesajım var geriye dönük okursanız.

Teleservice mi tamir ediyor telefonunu?

hayır, Nokia servisi konya şubesi.. bu 3. gelişiniz belki İstanbul a yollarız dediler
    ben board arızalıdır diye söyledim ama onlar ekranı değişmişlerdi. şimdi anlarlar artık board olduğunu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 27 Nisan 2014; 11:29:29 >
  • Nasipse yarın aranıza katılıyorum telefonum gelirse. Resmi olarak 8.1 geldi mi arkadaşlar? Telefon elime geçtiğinde şunu yap dediginiz bir şey var mı? İlk windows phone deneyimim olacak bakalım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba cihazı 525 ile takaslamak isteyen var mı istanbul bahçelievlerdeyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

Nasipse yarın aranıza katılıyorum telefonum gelirse. Resmi olarak 8.1 geldi mi arkadaşlar? Telefon elime geçtiğinde şunu yap dediginiz bir şey var mı? İlk windows phone deneyimim olacak bakalım..

şarja takıp, wifi ile net e bağlanın, sonra güncelleştirmeleri kontrol edin
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.