Şimdi Ara

Nokia Lumia 620 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (124. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.721
Cevap
19
Favori
134.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: POSE1DON

LUMİA 620 - 479TL. ALACAK OLANLAR KAÇIRMASIN.

http://www.hizlial.com/nokia-lumia-620-yesil/10194868

HIZLIAL 100-20 tl indirim kodu : 5F4HQ81
    500 lira üstüne 50 world puan. Hediye çeki ile taksitle alabilirsiniz.
    http://www.hizlial.com/hediye-ceki?order=PA

Hepsiburadadan almak isterseniz Avea kodu ile birlikte 474 TL. 500 Liraya tamamlarsanız 50 TL world puan. (hediye kartı ile alırsanız puan yok)

http://www.hepsiburada.com/liste/nokia-lumia-620/productDetails.aspx?productId=telcepnoklu620&categoryId=371946

hedıue cekı ıle taksıt kalktı hocam

varsa benım bılmedıgım halen taksıt yapan sıte yazarsanız sevınırım

• Şu ana ekrandaki fotoğraflar kutucuğu büyük halde dururken fotoğrafların ön izlemesi iptal olmuyor mu? En azından orada görünecek fotoğrafları seçme imkanımız yok mu?

Zaten mantığını hâlâ anlayamadım. Sildiğim bazı fotoğraflar bile nasıl olduysa gösteriliyor orda. Hiçbir yedekleme de açık değil ama nerden alıyorsa artık ordaki resimleri...

1 yılı aşkın süredir kullanıyorum şu telefonu ama içinden çıkamadım gitti bu olayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar.

Nokia Lumia 620 kullanıyordum. LCD ve touch kırıldı. LCD'yi değiştirdim. Ekrana görüntü geldi fakat yeni aldığım touch çalışmıyor. dolayısıyla telefonu kontrol edemiyorum. İçerisindeki video ve fotoğrafları usb bağlantısı ile aldım. whatsapp mesajlarımı almak istiyorum ama bu dosyaları göremiyorum. bu dosyalara "bilgisayar ile" erişebileceğim bir program var mıdır?

Bir çok forumda arattım fakat bulamadım. bilginiz varsa yardımınızı rica ederim...
  • Geçen telefon feci şekilde molozların arasına düştü, ve ekran üstü sürüklendi. Bunun sonucunda jelatin sağolsun ekranda 1 tane bile çizik oluşmadı. Ama ekranın sağ orta bölümünde tam kenarda ufak bir bölgede renkler bozuldu. Ben buna üzülürken bir baktım ki düzelmiş. Bu nasıl olmuş olabilir? Şu an o bölgede içbir sorun yok, bildiğiniz sağlam.

Çok dayanıklı çıktı telefon. Yere düştüğü anda pilinin ve kapağının çıkmasını saymazsak(Pilini molozların arasında kaybettim, yeni pil aldım, telefon sürüklenirken kapak olduğu yerde kaldı.) cidden dayanıklı. Nerelerden çıkardığımı bi görseniz

Ayrıca telefonun orjinal pili BL-4J olmasına rağmen telefoncu bana BL-5J verdi ve bu eski pilindeki gibi boşlukta kalmadı, tam oturdu. Bu piller arasında voltaj farkı falan varsa zarar verir mi telefona?

• quote:

Orijinalden alıntı: sulobey10

Geçen telefon feci şekilde molozların arasına düştü, ve ekran üstü sürüklendi. Bunun sonucunda jelatin sağolsun ekranda 1 tane bile çizik oluşmadı. Ama ekranın sağ orta bölümünde tam kenarda ufak bir bölgede renkler bozuldu. Ben buna üzülürken bir baktım ki düzelmiş. Bu nasıl olmuş olabilir? Şu an o bölgede içbir sorun yok, bildiğiniz sağlam.

Çok dayanıklı çıktı telefon. Yere düştüğü anda pilinin ve kapağının çıkmasını saymazsak(Pilini molozların arasında kaybettim, yeni pil aldım, telefon sürüklenirken kapak olduğu yerde kaldı.) cidden dayanıklı. Nerelerden çıkardığımı bi görseniz

Ayrıca telefonun orjinal pili BL-4J olmasına rağmen telefoncu bana BL-5J verdi ve bu eski pilindeki gibi boşlukta kalmadı, tam oturdu. Bu piller arasında voltaj farkı falan varsa zarar verir mi telefona?

telefona BL-5J batarya uyuyor mu? uyuyorsa ben de batarya değiştirme arefesindeyken onu alayım, geçen sene şubatta telefonu aldım ve 1 yıldan fazla geçti, artık ne olduysa telefonun şarjı wifide full mesajlaşmayla 3 saat gidiyor, 3g de işe çıldırtacak derecede az performansı olmaya başladı, 8.1 2. güncellemeden sonra biraz arttı performansı yolun sonu bataryayı değiştirmek olacak galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: end0plazmikretikulum

quote:

Orijinalden alıntı: sulobey10

Geçen telefon feci şekilde molozların arasına düştü, ve ekran üstü sürüklendi. Bunun sonucunda jelatin sağolsun ekranda 1 tane bile çizik oluşmadı. Ama ekranın sağ orta bölümünde tam kenarda ufak bir bölgede renkler bozuldu. Ben buna üzülürken bir baktım ki düzelmiş. Bu nasıl olmuş olabilir? Şu an o bölgede içbir sorun yok, bildiğiniz sağlam.

telefona BL-5J batarya uyuyor mu? uyuyorsa ben de batarya değiştirme arefesindeyken onu alayım, geçen sene şubatta telefonu aldım ve 1 yıldan fazla geçti, artık ne olduysa telefonun şarjı wifide full mesajlaşmayla 3 saat gidiyor, 3g de işe çıldırtacak derecede az performansı olmaya başladı, 8.1 2. güncellemeden sonra biraz arttı performansı yolun sonu bataryayı değiştirmek olacak galiba

Uyuyor. Hemde kendi bataryası gibi boşta kalmıyor, tamı tamına uyuyor. Yani kendi bataryasından daha iyi oyuyor :D

Ben pili telefoncudan aldım 1320 mAh yazıyor. Gayette güzel dayanıyor valla eskiye göre hem güncelleme, hem pil ile baya baya farketti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulobey10 -- 18 Mayıs 2014; 18:38:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trkgmc

Selamlar.

Nokia Lumia 620 kullanıyordum. LCD ve touch kırıldı. LCD'yi değiştirdim. Ekrana görüntü geldi fakat yeni aldığım touch çalışmıyor. dolayısıyla telefonu kontrol edemiyorum. İçerisindeki video ve fotoğrafları usb bağlantısı ile aldım. whatsapp mesajlarımı almak istiyorum ama bu dosyaları göremiyorum. bu dosyalara "bilgisayar ile" erişebileceğim bir program var mıdır?

Bir çok forumda arattım fakat bulamadım. bilginiz varsa yardımınızı rica ederim...

Cihaza tuşla hard reset at

• Elsa kullanıcısına yanıt
    Kimseye yanlış bilgi vermeyin lütfen.Hard reset atmak bilgilerin kaybolması demektir telefonu sıfırlamaktan bahsediyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

Kimseye yanlış bilgi vermeyin lütfen.Hard reset atmak bilgilerin kaybolması demektir telefonu sıfırlamaktan bahsediyorsunuz.

Zaten bilgilerini almış, whatsapp kayıtlarını silmek istiyor sıfırlasın ne var bunda? Reset'in anlamını da biliyordur herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

Zaten bilgilerini almış, whatsapp kayıtlarını silmek istiyor sıfırlasın ne var bunda? Reset'in anlamını da biliyordur herhalde.

Bilgilerini almak istediğini belirtmiş arkadaş.Silmek istese yazardı herhalde.

• Lumia 525 bataryası takın. Telefon resmen uçuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Lumia 525 bataryası takın. Telefon resmen uçuyor

BL-5J bataryalar oluyor. Şarj bayada gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: POSE1DON

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Lumia 525 bataryası takın. Telefon resmen uçuyor

BL-5J bataryalar oluyor. Şarj bayada gidiyor

Kullanıyorum, cidden baya gidiyor
  • Arkadaşlar şu dediğiniz batarya için link verebilir misiniz? Böyle olmayacak gibi şu an çok az gidiyor şarjı yav.

Bu sabah 9 gibi şarjdan çıkardım teli okula giderken ve gelirken 1 er saat 3g+müzik açtım okulda da 3g ile biraz nette takıldım saat 2.30 gibi şarj %20lere indi. Yani 5 buçuk saat anca dayandı batarya li bunun 2buçuk saatinde 3g açıktı sadece 8.1 güncellemesi de yüklü ama çok kötü şu an performansı

• 1 sene önce almıştım telefonu, şarjı hala gidiyor hiç pili değiştirmedim orijinal pili kullanıyorum
  • Kulaklık soketi bozulduğundan garantide olan telefonum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ron artest

Kulaklık soketi bozulduğundan garantide olan telefonum.

Benimkinin de bu gün titreşimi bazen çalışıp bazen çalışmamaya başladı.Siz garantiye verirken fatura vs. talep ettiler mi nasıl verdiniz telefonu garantiye ? Ben faturamı kaybetmiştim acaba faturasız bakarlar mı telefona ?
  • Dostum aldığım yere gittim faturayı gösterdim inceleyip aldı telefonu, fatura kaybettiysen iş biraz zor, garanti belgesi varsa göstermeni tavsiye ediyorum, bildiğim kadarıyla telefonun bir bölgesinde onun kodu yazar onu girerlerse bulurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ron artest

Dostum aldığım yere gittim faturayı gösterdim inceleyip aldı telefonu, fatura kaybettiysen iş biraz zor, garanti belgesi varsa göstermeni tavsiye ediyorum, bildiğim kadarıyla telefonun bir bölgesinde onun kodu yazar onu girerlerse bulurlar.

Teşekkürler hocam.
  • Lumia 620 uzun vadeli kullanımda yarı yolda bırakır mı ? (4 sene mesela.)
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.