Şimdi Ara

Nokia Lumia 625 im feci kasıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben çoğunlukla telefonum olan Lumia 625 i çok fazla arkadaşıma önerdim ama aldığıma biraz pişman oldum çünkü telefon artık çok feci kasıyor kendime yeni tel almayı düşünüyorum.Servise gidip baktıracağım.Eğer düzelirse değiştirmem WP8.1Cyan güncellemeli bu sorunu başka yaşayan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende sorun yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl kasıyor ama ? arada takılmalar tabi ki oluyor.

• reset at belki duzelir. servise verme hemen.

• Nsu üzerinden sıfırdan yükle sistemi düzelir

• sana özel bir durum var robot gibi kasmaz bu sistem :) yani yazılım kur olmadı servise ver .
  • Bi format at olmadı servise ver

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefonu kapatım açtım kasım kasım kasıldı tekrar kapanıp açtım yine faydası olmadı.Sağolun aklıma getirdiniz yarın resetlerim durumu açıklarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AssasainTurk -- 9 Kasım 2014; 23:07:59 >
  • assasainturk kullanıcısına yanıt
    1320 konusunda da ki mesajım
    "Arkadaşım da 1320 var yaklaşık 8 ay önce aldı hemen hemen 1 aydan beri uygulamaları açmamalar anlık takılmalar yapıyordu ama dünden beri telefon artık işlem yapamıyor acayip takılıyor renkler takılıyor işlem yapmıyor vb. Sorunlar çıkartıyor nsrt ile de telefonu sıfırladık fabrika ayarları üzerinden de sıfırladık sorun hala devam ediyor bilgisi olan var mı bu konuda ?"

Bunun gibi bir kasma mı yapıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: orktas

1320 konusunda da ki mesajım
    "Arkadaşım da 1320 var yaklaşık 8 ay önce aldı hemen hemen 1 aydan beri uygulamaları açmamalar anlık takılmalar yapıyordu ama dünden beri telefon artık işlem yapamıyor acayip takılıyor renkler takılıyor işlem yapmıyor vb. Sorunlar çıkartıyor nsrt ile de telefonu sıfırladık fabrika ayarları üzerinden de sıfırladık sorun hala devam ediyor bilgisi olan var mı bu konuda ?"

Bunun gibi bir kasma mı yapıyor ?

Sorunlarımız Aynı telefon sıfırladım da bir yararı olmadı bu işi bilen var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

sana özel bir durum var robot gibi kasmaz bu sistem :) yani yazılım kur olmadı servise ver .

Kastı resetledim yine kasıyor yarın servise vereceğim.

• assasainturk kullanıcısına yanıt
    Bizde sıfırladık belki 5 kez hemde ama düzelmedi bugün servise vereceğiz

• Kartın varsa cıkar oyle dene olmadıysa ana kartında sorun vardır.Servis tek cozum.
  • Bazi telefonlar distrubitor versiyonu, ayni romu kullanmıyorlar. Ekstralar+bilgi de en altta made in China yaziyor mu? Yaziyorsa NSU dan sifirla ve cyan i yükle, düzelir. Sorun yazilimsal yani.

Eğer yazmiyorsa yine NSU dan sifirla, duzelmezse donanımsal bir sorun vardır. Servise verebilirsiniz.

(Dandroid tabletten yazıyorum kafayi yiyeceğim, saçma sapan düzeltmeler yapiyor )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VatandA.Ş. -- 10 Kasım 2014; 15:06:45 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sıfırlarken tüm kartları çıkarttım.Servise vereceğim yarın düzelir belki.

• fsh77 kullanıcısına yanıt
    Zannetmem bence yazılımsal neden derseniz son guncellemeden sonra tüm herkes takılmalardan şikayetçi ben hariç bir dahaki güncelleme duzeltir ozamana kadar sıfırlayıp cyana dönsünler.

• yazılımsal olsa herkes sikayet eder tek sen varsın yazan neden acaba :)
  • Servise verdim.İnşallah Normale döner.

• Servisden geldi ürün şu an sıkıntı aynı aldığım ki gibi.Şu an ondan mesaj atıyorum hatta.

• Bendede aynı durum var ama benimki 1.5 yıllık 520

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.