Şimdi Ara

Nokia Lumia 625 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.541
Cevap
12
Favori
57.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: apalapucia

quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Orijinalden alıntı: apalapucia

güncelleştirmeyi indirmeye çalışıyorum ama inmiyor %0 da kaldı bir kaç kere kapatıp açtım aynı sorun
     Nokia Lumia 625 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

Güç tasarrufunu kapatmazsanız indirme başlamaz

bu kadar kolaymıymış haha tanıdık telefon güncelleyim dedim teşekkür ederim

Rica ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: ddnet

quote:

Orijinalden alıntı: farukkk47

Hayırlı forumlar dün lumia 625 aldım bir kaç sorum olacak sizlere birincisi ekranın alt tarafında ışık sızması var bu sorun olurmu ikincisi tel. Kapalıyken sarj olmuyor galibi teli kapatıp şarja taktığımda tel kendi kendine açıldı üçüncü sorum uygulamaları hafıza kartına indirebiliyormuyuz Son sorum pilin batarya yuzdesi yok yada ben bulamadım teşekkür ederim yardımcı olursanız sevinirim

Dostum hayırlı olsun.. Biraz geçmiş mesajınızın üstünden ama sorum vardı..

telefonu nerden kaça aldınız?

Saol dostum izmirden telefoncu arkadaşım var ondan aldım 700 tl ye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• biz bence deneme tahtasıyız mc de bizi kullanıyor
  • Seneye oturur heralde sistem
  • 625 alınabilir bi telefon mudur arkadaslar hala ? genellikle dizi-film izlemede kullanacagım onun dışında web gezinme ve biraz oyun. eğer bu dediklerimde sıkıntı olmuyorsa bu akşam satın alacağım arkadaşlar lütfen cevaplayın.
  • GT Racing 2 oyuna 512 mb ram desteği gelmiş...

Microsoft Store
    GT Racing 2: The Real Car Experience Al - Microsoft Store tr-TR
    http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/gt-racing-2-the-real-car-experience/2970758a-5ae5-4548-b559-ff4f13a76cc4

• quote:

Orijinalden alıntı: vecking

625 alınabilir bi telefon mudur arkadaslar hala ? genellikle dizi-film izlemede kullanacagım onun dışında web gezinme ve biraz oyun. eğer bu dediklerimde sıkıntı olmuyorsa bu akşam satın alacağım arkadaşlar lütfen cevaplayın.

Sıkıntı sorun çıkarmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

quote:

625 alınabilir bi telefon mudur arkadaslar hala ? genellikle dizi-film izlemede kullanacagım onun dışında web gezinme ve biraz oyun. eğer bu dediklerimde sıkıntı olmuyorsa bu akşam satın alacağım arkadaşlar lütfen cevaplayın.

sağolun cevap için. örneğin 1 saatlik bir dizinin sonunda yada 3 saatlik bir filmin sonunda telefonda çok fazla bir ısınma oluyor mu ?
  • quote:

quote:

quote:

sağolun cevap için. örneğin 1 saatlik bir dizinin sonunda yada 3 saatlik bir filmin sonunda telefonda çok fazla bir ısınma oluyor mu ?

O kadar süre film vs. izlemedim ama oyun oynarken telefon ısınıyor ama çok fazla ısınma yok...

• quote:

quote:

quote:

quote:

O kadar süre film vs. izlemedim ama oyun oynarken telefon ısınıyor ama çok fazla ısınma yok...

tamam hocam teşekkürler.

• Güncelleme geldiğinden beri kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Batarya performansı nasıl? Cihaz babamın cihazı olduğu için kafama göre yükle geriye dön işlemi yapamadığımdan deneme ve test etme imkanım yok. wp8 - wp8.1 güncellemesi sonrasında batarya performansında aşırı bir fark var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrsrsln

Güncelleme geldiğinden beri kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Batarya performansı nasıl? Cihaz babamın cihazı olduğu için kafama göre yükle geriye dön işlemi yapamadığımdan deneme ve test etme imkanım yok. wp8 - wp8.1 güncellemesi sonrasında batarya performansında aşırı bir fark var mı?

Gayet iyi.
    Hatta artmışta olabilir.
    Tabi arka plan uygulamalarını kapatmayı unutma.

• quote:

Orijinalden alıntı: azad_van

quote:

Güncelleme geldiğinden beri kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Batarya performansı nasıl? Cihaz babamın cihazı olduğu için kafama göre yükle geriye dön işlemi yapamadığımdan deneme ve test etme imkanım yok. wp8 - wp8.1 güncellemesi sonrasında batarya performansında aşırı bir fark var mı?

Gayet iyi.
    Hatta artmışta olabilir.

Çok sağol bilgilendirme için O zaman hafta sonu babamın telefonu güncelleyeyim.

İkinci bir soru daha sorayım :)

Güncelleyince cihaz sıfırlanmayacak ama güncelledikten sonra sıfırlanmasını tavsiye eder misiniz?

• Valla ben guncellemeden sonra hiç memnun değilim, internet explorerda youtube video izlerken sık sık "decode" diye bir hata veriyor, ayrıca batarya performansındanda hiç memnun değilim önceden sabah şarjdan çıkardığımda diğer gün akşamına biterken şimdi diğer gün sabahını zor görüyorum, yani ben guncellemeden hiç memnun kalmadım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: azad_van

quote:

Gayet iyi.
    Hatta artmışta olabilir.

Çok sağol bilgilendirme için O zaman hafta sonu babamın telefonu güncelleyeyim.

İkinci bir soru daha sorayım :)

Güncelleyince cihaz sıfırlanmayacak ama güncelledikten sonra sıfırlanmasını tavsiye eder misiniz?

Ben once sıfırladım
    Sonra hiçbir mağaza guncellemesi yapmadan 8.1i yukledim.
    Sonra tekrar sıfırladım :)
    Saçmalmış olabilirim :) ama pil ve genel performanstan çok memnunum.

• ulusalonur kullanıcısına yanıt
    Cyan guncellemesinden sonra sebekenin ustunde ok isareti ciktigi mi hocam

• fotoburak F kullanıcısına yanıt
    Evet ok işareti çıkıyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • azad_van A kullanıcısına yanıt
    Benim Android de bende öyle yapıyorum ama babamın olunca kurcalamak bana pahalıya patlar diye ellemedim.

Neyse en güzeli sıfırlamak. Tekrar sağol

• Pil düzelmiş heralde o zaman bende kurabilirim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Nokia lumia 625 kullanıyorum iphone alıcam yerine çünkü mağazasında oyunlar çok az ve paralı depolama alanı hemen bitiyor 2 oyun yükledim depolama alanı bitti.

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.